çok kötüyüm

bende mersin liyimmmm

kilolu olursam bir gün onu vermek ıcın herseyı yaparım bence sızde yapın derım

kendine hedef koy kilo verene kadan bişey alma üstüne başına. elinde olanlarla idare et. böylelikle daha azimli yaparsın diyetini sporunu. hem emziriyormuşsunda sanırım daha da hızlanır kilo vermen.

Kendi iradenizle hamile kaldınız, doğum yaptınız. Doğumdan sonra incecik olacağınızı zannetmemişsinizdir zaten. Şimdi bu kadar abartmanızın lüzumu yok.. Zamanla verirsiniz kiloları.

bu yazdıklarını lohusa duygusallığına bağlıyorum
normal biri yazsa asla cevap bile vermem
ya yaşın çok genç, ya da hakikaten psikolojin bozulmuş
bol sıvı tüket canım,sütün olsun diye tatlıya şekere saldırma
bulgur çok güzel süt yapar ve diyete de çok uygundur
pirinç pilavı yerine bulgur pilavını tercih et
makarna ve ekmeği hayatından çıkar
onun yerine çiğ kuruyemiş yiyebilirsin.
karatay diyetini bir araştır derim
ben de 2 sezeryanlıyım canım son zamanarda kullandığım ilaç yüzünden biraz kilo almış olsam da kimse inanmıyor 2 çocuk annesi olduğuma maşallah diyim kendime
at bebişini arabasına çık sabahları yarım saat yürü
bir yarım saat de akşam yürüdünmü bu iş tamamdır

[QUOTdediğin neahamm33, post: 41013098, member: 676872"]Merhaba arkadaşlar,
önceki konularımda yeni doğum yaptığımı yazmıştim. Dün çarşıya gittim üstüme başıma birşeyler almak için (mersin'lıyım) çarşıyı alt üst ettim fakat üstüme göre birşey bulamadim neyi beğenip denediysem olmadı küçük geldi akşama kadar hiçbirşey almadan geldim benden kat kat kilolu insanlar var onlar nasıl bulup giyiniyor anlamiyorum tek şey bile bulamadim dünden beri ağlıyorum yürüyüşede başladım ama verebilecek miyim bilmiyorum çok kötüyüm böyle kilolu olmaktansa ölmeyi tercih ederim sanırım. Yemin ettim birdaha çarşıyada gitmeyecem (((((((((((([/QUOTE]
Kilo dedigin ne verilir sağlık olsun 90 kg 60 düştüm yeter ki iste

Vermek için çabalıyorum fakat ben yemekten ekmekten kestikce sütüm azalıyor azaldıda zaten olanda su zaten.

Bebegim olsa keske, varil gibi olmaya raziyim...
Kilo dedigin nedir ki, azm ettikten sonra gider!
Siz üc bes kiyafet ugruna ölmeyi tercih ediyorsunuz, ALLAH daha büyük dertler vermesin.

Bende dört ay önce doğum yaptim 10 kilo fazlam var. Denediklerim olsa da güzel durmuyor ama dert etmiyorum. Bebeğim bir yaşına gelsin ondan sonra zayıflıycam ve ver elini alışveriş . Yani oluyor boule seyler. Kilolu ve mutlu bir anneyim ben

inşallah beraberce veririz kilo

Bence siz stil sahibi değilsiniz. Kıyafetleri birbirine uyduracak kadar zevkli de değilsiniz muhtemelen. Benim etrafımda bir sürü mis gibi,şıkır şıkır giyinen kilolu insanlar var.
İnternette büyük beden çok hoş kıyafetler var. Zaman zaman denk geliyorum. Oralara da bakın.
Ayrıca doğumdan sonra bir süre tarz karmaşası yaşanıyor. Ben de ne giyeceğimi şaşırıyodum.

Lohusalıgınızdan dolayı kilolarınızı kendinize dert ettiğinizi düşünüyorum.Hiç kendinizi üzüp yıpratmayın yüremeye başlayınca verirsiniz önceliğiniz yavrunuzu sütünüzle sağlıklı bir şekilde beslemek olsun.Kilolunuzu kafanıza takmayın kim ne derse desin tınlamayın hiç bir şey ama hiç bir şey yavrunuzdan önemli değil...Keşke duba gibi olsaydımda yavrum benle olsaydı.

Hayatimda 50 kiloyu gecmemisken dogumdan sonra 90 kiloydum. Uzun sure hamile giysileri giydim normal pantolon falan almadim cunku cok kotu duruyorlardi, dogum sonrasi kilosu normal kilolu insan kilosu gibi degil vucutta bir garip dagiliyor o yuzden sizi anliyorum
yaz da geldi ucus ucus elbiseler alin. belden lastikli sortlar ya da pantolonlarla idare edin bikac aya kilo verirsiniz zaten bos yere kendinizi strese sokmayin.

Nelerin süt yaptığını biliyor musunuz zayıflayacam derken sütüm den de oldum (

Anne bol süt içmeli, çiğ sebze ve meyve , çimlenmiş buğday, tahin helvası, tahin-pekmez, havuç, yerelması, yemelidir. Anason, kimyon, rezeyan, fesleğen, şerbetçiotu gibi baharatlar bol miktarda kullanılmalıdır.

diye yazıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…