çok kötüyüm

Hayatimda 50 kiloyu gecmemisken dogumdan sonra 90 kiloydum. Uzun sure hamile giysileri giydim normal pantolon falan almadim cunku cok kotu duruyorlardi, dogum sonrasi kilosu normal kilolu insan kilosu gibi degil vucutta bir garip dagiliyor o yuzden sizi anliyorum
yaz da geldi ucus ucus elbiseler alin. belden lastikli sortlar ya da pantolonlarla idare edin bikac aya kilo verirsiniz zaten bos yere kendinizi strese sokmayin.
Peki gitti mi kilolar

Anne bol süt içmeli, çiğ sebze ve meyve , çimlenmiş buğday, tahin helvası, tahin-pekmez, havuç, yerelması, yemelidir. Anason, kimyon, rezeyan, fesleğen, şerbetçiotu gibi baharatlar bol miktarda kullanılmalıdır.

diye yazıyor cnm
Çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,
önceki konularımda yeni doğum yaptığımı yazmıştim. Dün çarşıya gittim üstüme başıma birşeyler almak için (mersin'lıyım) çarşıyı alt üst ettim fakat üstüme göre birşey bulamadim neyi beğenip denediysem olmadı küçük geldi akşama kadar hiçbirşey almadan geldim benden kat kat kilolu insanlar var onlar nasıl bulup giyiniyor anlamiyorum tek şey bile bulamadim dünden beri ağlıyorum yürüyüşede başladım ama verebilecek miyim bilmiyorum çok kötüyüm böyle kilolu olmaktansa ölmeyi tercih ederim sanırım. Yemin ettim birdaha çarşıyada gitmeyecem :KK43:((((((((((((

ah canım benim keşke bende bebişimi bir an önce kucağıma alsam da tek derdim giyecek olsa..

Güzelim kiloların geçici mutlu sağlıklı bir ömür geçir bebişinle.. Dert etme kilolarını tez vakitte verirsin.Spor yürüyüş diyet ile.

Hadi canınızın değeri yok.
Konumu ciddi kilo problemi olan insanlar okur da olumsuz etkilenir diye de düşünemiyor musunuz?

bence kıyafetleri beğenmeme nedeniniz kıyafetlerin üstünüzdeki duruşu.eskiden güzel duran şeyler artık öyle durmadığı için kızıyorsunuz ama bu durum geçici inşallah çünkü yeni doğum yapmışsınız zamanla kilo verirsiniz :)

O kilolar hizla gidecek merak etmeyin.Rahat olun ama lohusalik psikolojisi ile mi boyle yaziyorsunuz bilmiyorum ama bir daha carsiya gitmemeye yemin etmek,olsem daha iyi falan cok cabuk pes ediyorsunuz.
Emziriyorsaniz zaten zamanla aldiginizdan fazla kiloyu kaybedeceksiniz.
Bebeginoz yuruyup hareketlenince oesinde kosmaktan da kaybedeceksiniz.
Birde kizartma ve hamur islerinden az uzak durursaniz bol sivi ile daha hizli bile verebilirsiniz.
Dusunmeniz gereken tek sey bebeginiz, yarin o buyuyunce uzulursunuz o gunlerin keyfini cikaracagima uzulmusum kilolarima diye.

İnşallah :/
O kilolar hizla gidecek merak etmeyin.Rahat olun ama lohusalik psikolojisi ile mi boyle yaziyorsunuz bilmiyorum ama bir daha carsiya gitmemeye yemin etmek,olsem daha iyi falan cok cabuk pes ediyorsunuz.
Emziriyorsaniz zaten zamanla aldiginizdan fazla kiloyu kaybedeceksiniz.
Bebeginoz yuruyup hareketlenince oesinde kosmaktan da kaybedeceksiniz.
Birde kizartma ve hamur islerinden az uzak durursaniz bol sivi ile daha hizli bile verebilirsiniz.
Dusunmeniz gereken tek sey bebeginiz, yarin o buyuyunce uzulursunuz o gunlerin keyfini cikaracagima uzulmusum kilolarima diye.

Teşekkür eederim inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim
ah canım benim keşke bende bebişimi bir an önce kucağıma alsam da tek derdim giyecek olsa..

Güzelim kiloların geçici mutlu sağlıklı bir ömür geçir bebişinle.. Dert etme kilolarını tez vakitte verirsin.Spor yürüyüş diyet ile.

Caminin sıkkınlığın dan bunu düşünmeye vaktim olmadı o kadar konu var insanlar kötü etkilenmiyorda bu konudan mi kötü etkilenecekler sizce o zaman BDV'konu yazamayacaksak neden var?
Hadi canınızın değeri yok.
Konumu ciddi kilo problemi olan insanlar okur da olumsuz etkilenir diye de düşünemiyor musunuz?

Belkide öyledir bilemiyorum fakat inşallah veririm.
bence kıyafetleri beğenmeme nedeniniz kıyafetlerin üstünüzdeki duruşu.eskiden güzel duran şeyler artık öyle durmadığı için kızıyorsunuz ama bu durum geçici inşallah çünkü yeni doğum yapmışsınız zamanla kilo verirsiniz :)

Caminin sıkkınlığın dan bunu düşünmeye vaktim olmadı o kadar konu var insanlar kötü etkilenmiyorda bu konudan mi kötü etkilenecekler sizce o zaman BDV'konu yazamayacaksak neden var?

Bdv ye şöyle konu açarsın.
Kızlar o kadar kilo aldım ki kıyafet bulamadım.
Çok taktım kafama üzgünüm diye dert yanarsın.
Dertleşirsin evet.

Kilolu yaşayacağıma ölmeyi tercih ederim demek, evet kilo sorunu olan insanlara kötü hissettirir.
Dertleşirken kimseye kötü hissettirmeye hakkımız yok bence.

Pardon da yeni dogum yapmissiniz, mucize mi bekliyorsunuz hemen kilo vereceksiniz? Nerde oyle bolluk? Aradan belirli bir zaman gecsin, 5 ay 6 ay ondan sonra hala veremiyorsaniz bir yerlerde biseyleri yanlis yapiyorsunuzdur. Mucize beklemeyin mucize, gercekci olun.

Bdv ye şöyle konu açarsın.
Kızlar o kadar kilo aldım ki kıyafet bulamadım.
Çok taktım kafama üzgünüm diye dert yanarsın.
Dertleşirsin evet.

Kilolu yaşayacağıma ölmeyi tercih ederim demek, evet kilo sorunu olan insanlara kötü hissettirir.
Dertleşirken kimseye kötü hissettirmeye hakkımız yok bence.
Ben kilo alacağıma ölmeyi tercih ederim diye bir kelime kullanmadim yazmak istedigim de bunu ifade etmekve istemedim yeniden okuyabilirsiniz.

Pardon da yeni dogum yapmissiniz, mucize mi bekliyorsunuz hemen kilo vereceksiniz? Nerde oyle bolluk? Aradan belirli bir zaman gecsin, 5 ay 6 ay ondan sonra hala veremiyorsaniz bir yerlerde biseyleri yanlis yapiyorsunuzdur. Mucize beklemeyin mucize, gercekci olun.
Sanırım ben gerçekciyim fakat sız hayal sanıyorsunuz 1 ayın içinde tüm kilolarını fazlasıyla veren insanlar var

Merhaba arkadaşlar,
önceki konularımda yeni doğum yaptığımı yazmıştim. Dün çarşıya gittim üstüme başıma birşeyler almak için (mersin'lıyım) çarşıyı alt üst ettim fakat üstüme göre birşey bulamadim neyi beğenip denediysem olmadı küçük geldi akşama kadar hiçbirşey almadan geldim benden kat kat kilolu insanlar var onlar nasıl bulup giyiniyor anlamiyorum tek şey bile bulamadim dünden beri ağlıyorum yürüyüşede başladım ama verebilecek miyim bilmiyorum çok kötüyüm böyle kilolu olmaktansa ölmeyi tercih ederim sanırım. Yemin ettim birdaha çarşıyada gitmeyecem :KK43:((((((((((((

Ben kilo alacağıma ölmeyi tercih ederim diye bir kelime kullanmadim yazmak istedigim de bunu ifade etmekve istemedim yeniden okuyabilirsiniz.

Siz yeniden okuyun bence.
Kendinizi ifade etmek için daha uygun cümle kurmalıydınız o halde.

Neyse uzatmaya gerek yok.
Allah sağlıklı ömürler versin.
Yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşmanızı dilerim.

Sanırım ben gerçekciyim fakat sız hayal sanıyorsunuz 1 ayın içinde tüm kilolarını fazlasıyla veren insanlar var

Bu haliniz mi gercekci? Kilolu olmaktansa ölmeyi tercih ederim diyen siz mi gercekcisiniz? Gerceklik kavraminizi tekrar bir gozden gecirin bence. Evet veren vardir ama sizin 1 ayda tekrar 55 kilo olmaniz mucizeden hayalperestlikten baska birsey degil. 30 kiloyu 1 ayda mi vereceksiniz? Matematiginiz de cok iyiymis :KK66:

Canım vericeksin elbet kilolarını , kendini kötü hissetmen çok doğal. Buda bir süreç geçicek gidicek. Maddi imkanın varsa netten alışveriş yap hem secenek çok hemde beden sıkıntısı yaşamazsın. Bir kaç site var bilindik ama reklama girer diye yazamıyorum

Merhaba arkadaşlar,
Lcw nin 3lx 4lx ler olur deneyin derim günlük giyinmek için ideal tozlu ve h&m dede var büyük beden netten alırım derseniz bon prix i de öneririm :KK66:

X