- 24 Ağustos 2019
- 2.735
- 8.444
- Konu Sahibi yosunlukek
Ya ayıp olacaktan ziyada düşünsenize hayatımızda kaç tane özel gün var ki? İşte bu gün onlardan biriydi ve mahşer alanına döndü. Nasıl bir tepki vermeliyim bilemedim çok bocaladım saçma sapan bir gündü çok incindim gerçekten5 ve 6 yaşında iki çocuğum var. Evde her ne kadar hareketli olsalar da anneanne dahil gittikleri her yerde izin almadan ne bir şey alırlar ne de kırıp dökerler.Özellikle yanlarında olsam dahi ilk defa gördükleri biri varsa ortamda asla yanına yaklaşmazlar yabancılarla konuşmamalıyız dediğimiz için o kişiye ısınana kadar 2-3 gün vakit geçirmeliler.
5 ve 6 yaş döneminin bebek olmadğını her şeyin farkında olunan çocukluk dönemi olduğunu kendi çocuklarımdan da biliyorum.
2 yaşında bir bebek vurma,ısırma eylemi yapabilir istemsiz ama 5 yaşındaki öğretilmiştir.
Sizin için çok üzüldüm ama açıkça ifade etmelisin rahatsızlığını saklamadan.Sevgilin zaten anlayacaktır diye düşünüyorum yengesine az çok çıkışından yola çıkarak.
Kayınvalide gerekirse odaya çekip kızım bak al çocuğu götür ayıp oluyor ilk tanışma bu diyecekti ha ama elti adayı aşırı çirkef bir tipse çekinmiş olabilir bana zehir eder diye bilemiyorum.
Sevgiline durumu anlat konuşalım diyerek.
Çocuğu sevmek yerine sen okula gitmiyor musun,bu davranışlar nee böyle diye baya haşlardım (he içimden bbazen bu tarz çocuklara Allah var yapıştırmak istiyorum yalana gerek yok)çayını höpürdeterek içen yengeye de doğurduğuna sahip çık diye sayar kalkar giderdim.
Ayıp olacak diye içinden gelmeyen birşeyi yapmamalısın.