çok kötüyüm

canım haklısın bazen bende esime darılırım hani bişey alınca sen ödiycen der.evimize aldım derim 2 mizin borcu derim.bende esim nöbetteyken tek kalıyorum ama cok korkuyorum ne yalan diyim esimde biliyo bunu.ben bunu söylemende bir sakınca görmedim sonucta korktugunu bilmeli.hallolur merak etme canım arada benimde agzımdan kacıyo böyle laflardüzelecek insallah.haklısın büyük sehirde yasamak zor ev almak zor tek kalmak zor.hayat zor burda.

burdan konuları oku takip et hepimizin benzer sorunları var iyiki yazdın bak..bence eşin seni seviyor..inşallah bebeğinizide kucağınıza alırsınız sağlıkla..lütfen dua et canım..
okuyorum zaten herkesin bi derdi var haklsın
koskoca kadını cocukmus gibi azarlamıssınız yapıcı degil yıkıcısınız farkındamısınız.hiç hos degil tavrınız
boşver canım önemli değil beni anlamdığı açık zaten

ben borçtanda çalışmasından da şikayet etmiyorum gece yalnız olamk zor geç gelsin eve gelsin
her zaman anneme nasıl gidyim ben nerde annemler nerde uzak ayrıca okla başaldım benimde evim işim var her dgün annya gidilmezki eşim beni anlamdı ben hep biz derim ilk defa o ben dedi kırıldım çok
ozaman bende bu evin bekçisiyim dedim kendi kendime
inşallah artık sen bebişinle olacaksın canımmm

Çok cok ozur dilerim ama kendimi tutamiycam Amma tatava yapmissiniz yahu

Bu nedir böyle ben yazinizin tamamini okuyamadim sinir oldum allah esinize sabir versin valla

** tamamini okudum suan sanirim sinirleriniz bosalmis sizinde , sıkıntılarınızı burdan kusmussunuz, aslinda kusacak yer aramissiniz sakin kafayla dusunurseniz esinizin sizi kirmak uzmek istemedigini anlarsiniz umarım biran once rahatlarsiniz maddi manevi

canım benim insallah sende bebişinle olacaksın elbet o günlerde gelecek Allahın yardımı ilehaklısın canım dert borcta degil keske haber etseymiş ben cıkacagım diye sende annenlere giderdin.bide esin cok gidiyo sanırım.ben bi güne korkuyorum Allah yardıncın olsun bacım.esin gelince kırgınlıgı söylersin konusursunuz gülüm

Şöyle düşünün bebek icin, boylesi hayırliymis suan çocuğunuz olsaydi o bebis babasini goremycekti dogru duzgun, zaten borcunuz var iyice borca girecektiniz yada bebeğinize istediginiz seyleri alamayip uzulecektiniz, anne sitresli, yorgun, bezmis baba sitresli, yorgun, bezmis...

Insallah biraz olsun rahatlarsiniz tez zamanda ve kavusursunuz bebeginize

inşallah bebek gelsinde bende eşimde ummadığımızdan daha çok zaman ayırcağımızdan eminim
çoçuk olmuyor bari bi ev bark sahibi olalım dedik zaten

Bencede boşuna alınmışsınız tabii oda gelme annenlerde kal dese iyi olurmuş düşünememeş olabilir allah sizede bir evlat nasip eder inşallah

inşallah bebek gelsinde bende eşimde ummadığımızdan daha çok zaman ayırcağımızdan eminim
çoçuk olmuyor bari bi ev bark sahibi olalım dedik zaten

Rahmi olmayan kadina rahim takip çocuk sahibi yaptilar siz mi olmycaksiniz hic moralinizi bozmayin sadece tedaviye, zamana ihtiyaciniz var

Eşin Şehir dışına Gidince annenlere Git kal.. Anladığım kadarıyla eşin ailene gitmene birşey demiyor...Boş yere Alınganlık Yapıyorsun.. Bendr aynı sen gibiyim Çocuk tedavisi görüyorum borcum var Masraf çok Ayda en az 1000 Tl Doktor ilaç masrafı var.. Eşim izinli günlerinde işe gidiyor 13 saaat evde yok ve.işten eve gelir karnını doyurur çayını içer yatar Ben hiç rahatsız etmem... Hep yalnızım Annnemlere halamlara amcamlara giderim,ar sıra.... Bazen Sitem ettiğim olur üstüne gitmem. Bırak Çalışsın Çalışmasa bütün gün yatsa Vurdum duymaz olsa napıcaksın adam çalışıp evine ekmeğini getiriyor.. Az sabır et Borçlar Hafifledimi Herşey yoluna girer

biraz duygusalsınız galiba bu ara.
eşiniz bir kez dışarı çıktığında siz ailenizi çağırdıysanız veya gittiyseniz diğer çıkışlarında da aynı şey gerçekleşebilir diye yeniden konuşmaya gerek görmemiş olabilir. yani ya siz gideceksinizdir ya aileniz gelecektir demiştir. babanızın işine tersse onların gelmesindense sizin gitmeniz daha iyi olmaz mı?
bir de sizle böyle bir konuşma yaptığı için ve çekindiği için son anda söylemiş olabilir mi?

aileme gitmeme birşey demiyor ama ailem yakın değil keşke yakın olsalar hiç sorun olmaz
okula gitmem gerekcek annemlerden gelemem ayrıca ev sürekli boş olacak aklım evde kalıyor pek binada oturan yok
eşimin çalışkan olmasından memmunum onun sıkıntımı anlamagımı görünce zaten konuştum eşimle fakat hiç anlamamış üzüldüğüm bu birde e v benime getirdi lafı borç da evde bizim halbuki

İçinde kötülük yoktur.. Sana ikide bir ev benim ben aldım ben ödüyorum benim evim derse Üzül... Bırak borcunuzu ödesin kocan.. Hangi şehirdesin?

kuzum neden üzüyorsunuz ki birbirinizi ..
bak miss gibi evinizi almışsınız,alışırsın zamanla..
hem eşin senin sizin için çalışıyor ..
inşallah birgün anne de oluruz ..
ahh yanımda olsan sıkıştırırdım şimdi seni ..
değmez,kocana sımsıkı sarıl kuzum ..

İçinde kötülük yoktur.. Sana ikide bir ev benim ben aldım ben ödüyorum benim evim derse Üzül... Bırak borcunuzu ödesin kocan.. Hangi şehirdesin?
ankaradyım canım zaten daha 2ay olack evi alalı para falan konularında hassasımdır aslında bilir oda
beklemedğim bir şeydi kötü niyetle söyledi diye düşündüm tabi şimdi daha ılımlı düşe biliyorum

çok sıkılıyorum eses vakit geçmiyor yalnız
zaten bi ben bide inşaat işçileri varrrr

Rahat ol biraz... İnşallah Anneme olursun canımmmm :) sıkma canını... Rabbim Muradınız neyse onu versin

çok sıkılıyorum eses vakit geçmiyor yalnız
zaten bi ben bide inşaat işçileri varrrr

ahh seni benden baskası anlarmı ..
zor yanlızlık iyi bilirim,napalım kuzum bu bizim sınavımız ..
ama eşine fazla çıkışmışsın,bizim için çalışıyorsun de ve barışın ..

ekmek parası için , eviniz için , sizin için çalışıyor ne güzel değilmi?

Icim acıdı yazdıklarınızı okurken. Cok içten dua ettim sizin icin. Dilerim Allah'tan imkansız diye düşündüğünüz bu günlerde Rabbim kucağınızı doldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…