- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
okuyorum zaten herkesin bi derdi var haklsınburdan konuları oku takip et hepimizin benzer sorunları var iyiki yazdın bak..bence eşin seni seviyor..inşallah bebeğinizide kucağınıza alırsınız sağlıkla..lütfen dua et canım..
boşver canım önemli değil beni anlamdığı açık zatenkoskoca kadını cocukmus gibi azarlamıssınız yapıcı degil yıkıcısınız farkındamısınız.hiç hos degil tavrınız
ben borçtanda çalışmasından da şikayet etmiyorum gece yalnız olamk zor geç gelsin eve gelsincanım haklısın bazen bende esime darılırım hani bişey alınca sen ödiycen der.evimize aldım derim 2 mizin borcu derim.bende esim nöbetteyken tek kalıyorum ama cok korkuyorum ne yalan diyim esimde biliyo bunu.ben bunu söylemende bir sakınca görmedim sonucta korktugunu bilmeli.hallolur merak etme canım arada benimde agzımdan kacıyo böyle laflardüzelecek insallah.haklısın büyük sehirde yasamak zor ev almak zor tek kalmak zor.hayat zor burda.
COcukca davrandigi icin ..koskoca kadını cocukmus gibi azarlamıssınız yapıcı degil yıkıcısınız farkındamısınız.hiç hos degil tavrınız
canım benim insallah sende bebişinle olacaksın elbet o günlerde gelecek Allahın yardımı ileben borçtanda çalışmasından da şikayet etmiyorum gece yalnız olamk zor geç gelsin eve gelsin
her zaman anneme nasıl gidyim ben nerde annemler nerde uzak ayrıca okla başaldım benimde evim işim var her dgün annya gidilmezki eşim beni anlamdı ben hep biz derim ilk defa o ben dedi kırıldım çok
ozaman bende bu evin bekçisiyim dedim kendi kendime
inşallah artık sen bebişinle olacaksın canımmm
inşallah bebek gelsinde bende eşimde ummadığımızdan daha çok zaman ayırcağımızdan eminimŞöyle düşünün bebek icin, boylesi hayırliymis suan çocuğunuz olsaydi o bebis babasini goremycekti dogru duzgun, zaten borcunuz var iyice borca girecektiniz yada bebeğinize istediginiz seyleri alamayip uzulecektiniz, anne sitresli, yorgun, bezmis baba sitresli, yorgun, bezmis...
Insallah biraz olsun rahatlarsiniz tez zamanda ve kavusursunuz bebeginize
inşallah bebek gelsinde bende eşimde ummadığımızdan daha çok zaman ayırcağımızdan eminim
çoçuk olmuyor bari bi ev bark sahibi olalım dedik zaten
aileme gitmeme birşey demiyor ama ailem yakın değil keşke yakın olsalar hiç sorun olmazEşin Şehir dışına Gidince annenlere Git kal.. Anladığım kadarıyla eşin ailene gitmene birşey demiyor...Boş yere Alınganlık Yapıyorsun.. Bendr aynı sen gibiyim Çocuk tedavisi görüyorum borcum var Masraf çok Ayda en az 1000 Tl Doktor ilaç masrafı var.. Eşim izinli günlerinde işe gidiyor 13 saaat evde yok ve.işten eve gelir karnını doyurur çayını içer yatar Ben hiç rahatsız etmem... Hep yalnızım Annnemlere halamlara amcamlara giderim,ar sıra.... Bazen Sitem ettiğim olur üstüne gitmem. Bırak Çalışsın Çalışmasa bütün gün yatsa Vurdum duymaz olsa napıcaksın adam çalışıp evine ekmeğini getiriyor.. Az sabır et Borçlar Hafifledimi Herşey yoluna girer
İçinde kötülük yoktur.. Sana ikide bir ev benim ben aldım ben ödüyorum benim evim derse Üzül... Bırak borcunuzu ödesin kocan.. Hangi şehirdesin?aileme gitmeme birşey demiyor ama ailem yakın değil keşke yakın olsalar hiç sorun olmaz
okula gitmem gerekcek annemlerden gelemem ayrıca ev sürekli boş olacak aklım evde kalıyor pek binada oturan yok
eşimin çalışkan olmasından memmunum onun sıkıntımı anlamagımı görünce zaten konuştum eşimle fakat hiç anlamamış üzüldüğüm bu birde e v benime getirdi lafı borç da evde bizim halbuki
ankaradyım canım zaten daha 2ay olack evi alalı para falan konularında hassasımdır aslında bilir odaİçinde kötülük yoktur.. Sana ikide bir ev benim ben aldım ben ödüyorum benim evim derse Üzül... Bırak borcunuzu ödesin kocan.. Hangi şehirdesin?
çok sıkılıyorum eses vakit geçmiyor yalnızkuzum neden üzüyorsunuz ki birbirinizi ..
bak miss gibi evinizi almışsınız,alışırsın zamanla..
hem eşin senin sizin için çalışıyor ..
inşallah birgün anne de oluruz ..
ahh yanımda olsan sıkıştırırdım şimdi seni ..
değmez,kocana sımsıkı sarıl kuzum ..
Rahat ol biraz... İnşallah Anneme olursun canımmmm :) sıkma canını... Rabbim Muradınız neyse onu versinankaradyım canım zaten daha 2ay olack evi alalı para falan konularında hassasımdır aslında bilir oda
beklemedğim bir şeydi kötü niyetle söyledi diye düşündüm tabi şimdi daha ılımlı düşe biliyorum
çok sıkılıyorum eses vakit geçmiyor yalnız
zaten bi ben bide inşaat işçileri varrrr