çok kötüyüm

bence ev benim demek istememiş..
zaten
benim kızdığımda bu herkes çok çalıştığından şikayet ettim diye düşündü ama daha ilk zamanlarda ev benim borç benim demesi beni çok üzdü ev bizim borçta bizim demesi gerkirdi

benim eşimde haftanın 7 günü çalışır..bayramların birinci günü evde..pazar günleri öğleden sonra..ama dinlenmek istiyor haklı olarak..bebeğimiz 7 yıl olmadı sebebsiz infertilite dedi dr..7 sene sonra tedavisiz oldu..oturduğum sitede kışın sadece ben varım..11 yıllık evliyim bu arada..mücadele etmelisin..maalesef bir şeylere sahip olmak kolay değil..en azından gidecek bir ailen var..

zaten
benim kızdığımda bu herkes çok çalıştığından şikayet ettim diye düşündü ama daha ilk zamanlarda ev benim borç benim demesi beni çok üzdü ev bizim borçta bizim demesi gerkirdi
yoo eşimde ona benzer şeyler söyler..siz evliyken alındığı için ikinizin zaten..ama bankaya borç kötü..kızkardeşimin arkadaşıda aldı temizliğe gidiyor ödeyebilmek için..eşide bazen erken gelebiliyormuş işten kavye gidiyormuş ne kötü..hayatın kendisi zor..maddi durumun çok iyi olsaydı yine bir sorun olurdu..sorunsuz hayat olmaz çünki..

Esin yanlis birsey soylememis , Sen alinganlik yapmissin..
Sen calismiyosun diye , borcu ben oduyorum demis .
Ev benim dememiski , biraz fazla duygusal davranip konuyu saptiriyosun.

Madem paraniz yoktu keske ev alma isine hic girmeseydiniz , madem girdiniz ozaman esinize destek olmaniz gerekiyor.
Esiniz keyfine gece cikmiyor evden , calismak icin evde durmuyor ...
Ki birinin calismasi gerekiyor evin donmesi icin.
Bosuna huzurunuzu kacirnasin bence destek olmak varken daha cok bunaltmayin kendinizi esinizi.

bunaltsa ne olucak ikisi bunalıcaklar yine..10 sene bunalımla geçmezki..

şükür ailem var ama her istediğim an gidemiyorum mesafe uzak arabada olmayınca
siz sitede oturuyorsunuz daha güvenli zaten biraz zaman geçse komşular taşınsa mahalleyi öğrensem daha rahat edeceğim şuan daha yeni bende 5senedir uğraşıyorum güvenilir değil
eşim ev almadan çok çalışırdı ama böyle davranmazdı

Adam seninle mi ugrasacak borccla mi gece demiyo calisiyo iste bebek gibi bide sen evde korkuyosun soyleniyosun ya tabi ben oducem dicek o calisiyo cunku adam zaten stress olmus bide sen didikle basini tam olsun

herkes ev almsaydınız diyor arkadaşlar sorun para değil zaten bütcemize uygun ve ödeyeceğimiz bi miktarda ev aldık burda sorun ettğim ev benim demesi gece çalışmasını gerktirecek bi durum yok bi gece evde yalnız kalmak zorken benim sürekli olmaya başaldı ve şua n oturduğum yer güvenlir bi yer değil

Adam seninle mi ugrasacak borccla mi gece demiyo calisiyo iste bebek gibi bide sen evde korkuyosun soyleniyosun ya tabi ben oducem dicek o calisiyo cunku adam zaten stress olmus bide sen didikle basini tam olsun
akşam olunca korkanlar var ben korkak biri değilim fakat burası güvenilir değil
şuan boş bina sanki kadınlar stres olmuyor mu zorluğu bende çekiyorum zaten daha bi kaç aydır çalışmıyorumm

güvenlik falan yok..48 hane var bi biz oturuyoruz

banka borcu olduğu için..allah hayırlısıyla sizinde cümlemizinde ödememizi nasib etsin..

akşam olunca korkanlar var ben korkak biri değilim fakat burası güvenilir değil
şuan boş bina sanki kadınlar stres olmuyor mu zorluğu bende çekiyorum zaten daha bi kaç aydır çalışmıyorumm
Korkarsin ama adamada soylenemezsin mizmiz git annende kal madem geri git nebileyim cok mu zor surekli kendini one cikariyosun sanki ben olmuyorummu diye o daha cok oluo kim evini esini birakip sabaha kadar calismak ister ? Kimisininde esi calismiyo gunah adam calisiyo birde sen cene yapma bari bazen bende bos yere basini yedigim oldu ama hemen dank eder kendimi hakli cikartmaya ugrasmam uzulur gonlunu alirim adamda hangi biriyle ugrassin koskica kadinsin cocuk gibi seni nereye kiyupya gitse onu mu dusunsun bide ise giderken .. gec annene calismuyosunda zaten zor olan ne onu anlamadim

banka borcu olduğu için..allah hayırlısıyla sizinde cümlemizinde ödememizi nasib etsin..
amin canım öderiz inşallah daha yaşımız genç tek istediğim daha borç 10 sene birbirimizi yıpratmayalım
çoçuğun olmdığ zamanlarda eşinin olmaması farklıydı şimdi daha farklı demi

sanırım siz benimle tartışmak sitiyorsunuz anneme sık gidememe nedenlerimi açıkladım
ayrıca eşime hergün bunallttığımı nerden çıkardınız kendimi haklı çıkarma düşüncesinde olsam buraya yazmazdım sonuçta burda her türlü yorum alabilirim

amin canım öderiz inşallah daha yaşımız genç tek istediğim daha borç 10 sene birbirimizi yıpratmayalım
çoçuğun olmdığ zamanlarda eşinin olmaması farklıydı şimdi daha farklı demi
canım yeni evliydim kıştı kimse yoktu sitede..hava hemen kararıyor..banyoya girdim..elektirikler kesilmişti..ev iki kat üst kttayım merdiveni inmem gerek çok karanlık..tabii banyoda kaldım 30 dk falan..26 yaşındaydım o zaman..eşim gelmiştide o zaman çıkmıştım..
erkekler maddi konularda sıkıntı varsa çok gergin oluyorlar..evet sıkıntı karı kocanın sıkıntısıs ama erkekler öyle düşünmez..kendi çekiyor sanır..ondan öyle şeyler bekleme..
birde can sıkıntısından konuya komşuya takılmak daha kötü bence..zara görebilior insan..el ileri severmisin bilmiyorum..inşallah bebeğiniz olur..sağlıkla..dahada hevesle çalışır eşin..

canım ben ailemden farklı bir şehirdeyim..annemde rahmetli oldu zaten..inan onların orada olması hissi bile yeter aslında sana..babanda size iyiymiş ne güzel..

canım ben ailemden farklı bir şehirdeyim..annemde rahmetli oldu zaten..inan onların orada olması hissi bile yeter aslında sana..babanda size iyiymiş ne güzel..
bu durum şu an çok yeni ya eşim sadece borçu düşünüyor demi söylediklerin bana bunu farkettirdi
bende hemen her sesi duyuyorum tetikdeyim yani
evet severim zaten pazrtesi okula gideceğim haftada 4gün bu sene
eşim şimdi babamı aramış babam geldi iyiki ailem var
başın saolsun canım Allah rahmat eylesin ama ne güzel sende artık bi annesin

burdan konuları oku takip et hepimizin benzer sorunları var iyiki yazdın bak..bence eşin seni seviyor..inşallah bebeğinizide kucağınıza alırsınız sağlıkla..lütfen dua et canım..

koskoca kadını cocukmus gibi azarlamıssınız yapıcı degil yıkıcısınız farkındamısınız.hiç hos degil tavrınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…