çok kötüyüm

Icim acıdı yazdıklarınızı okurken. Cok içten dua ettim sizin icin. Dilerim Allah'tan imkansız diye düşündüğünüz bu günlerde Rabbim kucağınızı doldurur.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun baktığım ççoçuğu bile okadar seviyorum ki Allahım diyorum başaksını yavrusunu böyle seviyor özlüyorum kendi çoçuğum olsa nasıl olurrr
herkes annene git diyor 5sene oldu artık kendi evim kendi düzenim var keyfi dışında gitmek istemiyorum
benimde bi evim bi düzenim işlerim var
alşıyım diyorum yalnızlığa ne zamana kadar ailem gelecek ama denildiği kadar kolay olmuyor

ahh seni benden baskası anlarmı ..
zor yanlızlık iyi bilirim,napalım kuzum bu bizim sınavımız ..
ama eşine fazla çıkışmışsın,bizim için çalışıyorsun de ve barışın ..
ekmek parası için , eviniz için , sizin için çalışıyor ne güzel değilmi?
barışırız canım zaten çok çalışıyor diye kıyamıyorumda
çok zor sınav Rabbim yardımcımız olsun
evet haklsın o da ikimzin iyiliği için çalışıyor

Bir an önce borç bitsin diye gece gündüz çalışıyor işte ne güzel.
Sizde sıkılıyorsanız evde bir işe girin destek olun bence

çok teşekkür ederim Allah razı olsun baktığım ççoçuğu bile okadar seviyorum ki Allahım diyorum başaksını yavrusunu böyle seviyor özlüyorum kendi çoçuğum olsa nasıl olurrr
herkes annene git diyor 5sene oldu artık kendi evim kendi düzenim var keyfi dışında gitmek istemiyorum
benimde bi evim bi düzenim işlerim var
alşıyım diyorum yalnızlığa ne zamana kadar ailem gelecek ama denildiği kadar kolay olmuyor
E anneye babaya bir yere kadar sizin de evinizin düzeni var. Ben de olsam gitmem ama cok korkuyorsaniz yine de alternatif olabilir.
Biraz sabır biraz sükunet hersey yoluna girecek insallah

Ben sabaha kadar gözümü kırpmadan eşimin eve gelmesini beklerdim zamanında o günler aklıma geldi.. .yani tanıdığım kimse yoktu yalnızdım ve ürkek. ..ben sana haksizsin demiyorum çünkü yalnız sin ve tedirgin oluyorsun haliyle..ama yapacak birsey yok işverenler çoğu çalışanının düşünmez hele evde karısı tek kalacakmis umrunda olmaz..sen bir cümleye takılı kalmissin ama yapma eşini anlamaya çalış onun ustunde şu anda çok sorumluluk var..ev kredisi, çevreye olan borcu, ev gecimi, bebek tedavi masraflari vs..eminim stres yapıyordur. .Buggünleri herkes huzurlu geçirmeyi ister ancak bu çok nadirdir..senin açıdan maddiyatin önemi olmayabilir ama o bunu sorun ediyor olabilir..Erkekler para mevzusu nda kadınlar gibi değil. .bir an önce düzlüğe kavuşmak istiyordur. .ki haklı da su an onun için ne yapsam o kâr diyor olumsuzluklara karşı. .Örneğin işten çıkarılmagibi, bebek tedavi masraflari artma gibi? Ve o anladigim kadarıyla hepsinin üstesinden kalkmaya çalışıyor. .onu anlamaya çalış kadın. .erkek düşünceleri çok farklı..bunaliyorsunuz sizi en iyi anlayanlardan biri benim bu konuda ancak sabır etmeniz lazım. .böyle her cümleden farklı anlamlar çıkarmamayı öğrenmelisiniz. .merak etmeyin onlar bizim gibi lafı dolandırmaz öyle demek istese öyle derdi ki bu durumda bile ben uzatmazdim. .sorumluluk stres demek bu da patlamaya hazır bomba misalidir eğer bir de uykusuzluk varsa bazen insanın ağzından çıkıveriyor aslında gerçek düşüncesi olmayan şeyler. ..

inşaallah hayırlısı ile sağlıkla kucağıniza alırsınız bebisinizi .

Dna hasarı cnm. Üzlme evn var sükret. Yanlzlığın tadını çkar. Evim esyam yok birim bitti es yok yanlzlk istiorm hiiiiiç ynlz kalmadk 3yıldır... büyütme sabret.

Allah sabır versin herkesin ayrı bir sınavı var bu dünyada Rabbim en yakın zamanda evlat verir inşallah hiç arkadaşınız yok mu akşam sizde kalmaya gelecek eşiniz çalıştığından dolayı sinirleri yıpranabilir çok doğal sizde daha ılımlı olun derim.

moral bozacak bir şey Allah başka dert vermesin.eşin zaten gece gündüz çalıştığı için yorgunluktan mahvoluyordur birde seninle tartışınca ağır gelmiş olmalı,ondan öyle demiştir.
sende gündüzleri çalış bence,hem eve katkın olur hem de kafanı dağıtırsın canım.
bebek konusunda da emin ol olmuyorsa vardır bir sebebi,Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.bu bebek olayı seni çok yıpratmış evdede yalnız olduğundan dolayı çok ince düşünüyorsun canım.dediğim gibi kafanı dağıtmaya çalış,eşinlede birbirinize destek olun.Allah korusun o çalışma temposuyla eşinde hasta olmasa bari..

Dna hasarı cnm. Üzlme evn var sükret. Yanlzlığın tadını çkar. Evim esyam yok birim bitti es yok yanlzlk istiorm hiiiiiç ynlz kalmadk 3yıldır... büyütme sabret.
dns hasarı bi arştırayım hiç bilgim yok bu konuda
bende bugün kendime dedim yalnızlığa alışmama lazımm
ne zamna kadar ailem gelecek yanıma
kayınvalidenlerle mi oturuyorsun

moral bozacak bir şey Allah başka dert vermesin.eşin zaten gece gündüz çalıştığı için yorgunluktan mahvoluyordur birde seninle tartışınca ağır gelmiş olmalı,ondan öyle demiştir.
sende gündüzleri çalış bence,hem eve katkın olur hem de kafanı dağıtırsın canım.
bebek konusunda da emin ol olmuyorsa vardır bir sebebi,Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.bu bebek olayı seni çok yıpratmış evdede yalnız olduğundan dolayı çok ince düşünüyorsun canım.dediğim gibi kafanı dağıtmaya çalış,eşinlede birbirinize destek olun.Allah korusun o çalışma temposuyla eşinde hasta olmasa bari..
yalnız kalınca ilk düşündüğüm bebek yok ondan böyleyim oluyo
buda beni daha hassas yapıyor sanırım bu fikri kafamdan atmam gerekiyor

Allah sabır versin herkesin ayrı bir sınavı var bu dünyada Rabbim en yakın zamanda evlat verir inşallah hiç arkadaşınız yok mu akşam sizde kalmaya gelecek eşiniz çalıştığından dolayı sinirleri yıpranabilir çok doğal sizde daha ılımlı olun derim.
aminnn canım inşallah 5sene oldu artık çok yoruldum 2tüp denedim
umudum kalmadı artık malesef arkadaşalrımla evlenince koptuk

Bence sen hassas ve alıngan bir dönemde olduğun için büyütmüşsün.
Eşinin söylediklerinde bir tuhaflık yok.
Bir borcun altına girmişsiniz ve o ödenecek bir şekilde.
Adam da gece karısının yanında keyif yapmayı tercih eder yoksa emin ol..
Onun için de kolay değil..

Karnı tok, sırtı pek adamlara bile zor geliyor naz çekmek, gönül almak.
Yorgun, kafası borçla meşgul adamdan büyük empatiler bekleme derim arkadaşım..

Kendine komşular edinmeye bak, eşin yokken yoldaş olur..

Eşiniz alınacağınız bir şey söylememiş ki.
Madem çocuk işini ertelediniz size uygun bir iş bulup çalışmalısınız. Hem çok fazla düşünüp bazı şeyleri kafanızda kurmayı da engeller sizin için.

bence alingan animiza denk gelmis.. siz calismadiginizdan oyle demistir, evi tek basina sahiplendignden degil.. bi de bebek meselesinden dolayi hassasiyet olusmus.. ama bu kadar hirpalanacaginiz bi durum yk.. uzulmeyin

bence alingan animiza denk gelmis.. siz calismadiginizdan oyle demistir, evi tek basina sahiplendignden degil.. bi de bebek meselesinden dolayi hassasiyet olusmus.. ama bu kadar hirpalanacaginiz bi durum yk.. uzulmeyin
öyle borç benim deyince evde benim demiş oldu bence evlilikte öyle olmamalı
eşimin böyle demesi beni üzdü sonuçta o sıkıntı çekerken bende çekiyorum

hassas bir donemdesiniz kırılgan olmanız çok normal ama eşinizde keyfinden çalişmiyorki eşinin soyledgine çok kırıldıysan o zaman sende çaliş ve evinizin borcunu beraber odeyin çocuk yapmayıda biraz erteleyin işler yoluna girene kadar yoksa bu şartlar altında birde çocuk olursa işiniz daha zor

X