çok kötüyüm

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk ağlamaktan bitap düştüm
zaten çok duygusal biriyimdir
eşimle tartıştık ne düşüneceğimi bilemez durumdayım
kendimden bahsedeyim ki daha iyi yardımcı olabilesiniz
26 yaşındayım 5yıllık evliyim
çoçuğum yok tedaviler oldu 2defa tüp de oldu ama olmadı
2ay önce ev sahibi evden çıkarınca bizde ev aldık
beklenmedik ve tam paramız yetmediği için banka dışında da çok borçlandık
benim babam da kendi kredi çekti bize para verdi daha sonra ödeyeceğiz
ev aldığımızdan beri eşim çok çalışıyor hatta gece bile çalıştı hiç uyumadan gündüzde çalışıp eve geldi
annemlere uzak oturuyorum ailemin de bizimde arabamız yok
bina yeni ve çok az oturan var yan binada inşaatçılar kalıyor bilmediğim bi mahalle burası
komşularlada henüz samimiyet olmadı
bunları anlatıyorum çünkü eşim gece olmayınca evde yalnızım
gecen gün eşim geceleri kaç gün çalıştı sonra şehir dışına gitti
bana anotomi sen ne yapacaksın evde yalnız korkuyormusun demedi
şehir dışına gittiğinde babamı çagırdım eşim gelne kadar kaldı yanımda fakat benim evimden babamın iş yeri çok ters yinede ailem kıyamaz gelirler eşimide çok severler
sonra eşim gelince karşıma aldımm çok borcumuz var haklsın fakat ben evde yalnızım tamam çok korkmuyorum ama yinede bi endişe oluyor bu arda evim giriş pencereler yere yakın henüz demirde yapılmadı
evde bi ses soluk ya yalnızlık tan bıktım çoçuğum yokki onu koynuma alıp uyuyayım
zaten bebek olmuyor diye üzülüyorumm eşimde haklısın gece mesaiye kalmam dedi
bi kaç günlüğüne annemlere gittim temizliğe yardım için bugün eve geldim eşim eve geldi ve şehir dışına gidiyorum hemen çantamı alıp çıkacağım dedi tabi çok kızdım dün gideceği söylenmiş ama bana demedi
bugünde annemlerde kalırım zannetmiş kızdığım şu tabiyki patron derse gitmek zorunda ama bu seferlik gitmiyebilirdi yada bana bitanem sana söz verdim ama durum bu mecburum gitmek zorundayım sen bugün naparsın babanı cağıralım yada sen geri gidermisin ama hiç ımrunda değil sadece kendini düşünüyor
kavga bagrışlar büyüdu benim ne için calıştığımı bilmiyor musun falan ben çok mu istiyorum gitmeyi
bende tabi ağladım bağırdım beni hiç anlamıyorsun umrunda değilim senin dedim
bu borcu sen mi ödeyeceksin ben ödeyeceğim dedi
kulağıma inanamadım demekki bu ev onun borçta onun demekki
sanki sıkıntıyıda rahatlığıda beraber çekmiyoruz ayrıca borç var diye ve daha 10 sene ödenecek
hayatı burnumuzdan mı getirelim alyansıma kadar bozdurdum ev için eşimden habersiz birşey almam fikrini sorarım para birikimi için elimden geleni yaptım
5senedir çoçuk sahibi olmak için çırpınıyorum
hem hastane hemde eve katkı için 2sene bebk baktımm
evlat hasreti ile yanarken başkalrının ççoçukllarına baktımmm
en son baktığım kızı çok seviyoırdum annesine babasına koşarken her akşam o içimdeki acı
özlem anlatılamaz ....
evlenmeden hiç çalışmamıştım
başkasının evi temizlemek toplamak hiç kolay değil
ki çoçuklarına baktığım aile şükür çok iyilerdi
sırf bunlara eşime destek olmak iç,in dayandımmm bana tecrübe olur dedim
ben bu kadar fedakırlık yapmışken eşim daha ilk sıkıntıda bana yerimi emeğimin boş olduğunu gösterdi
eşim beni hiç anlamıyor beni düşündüğünü biz olduğumuzun farkında değil gibi

çok uzun oldu kusura bakmayınn ama yazarken bile ağladımmm tavsiyelerinize çok ihtiyacım varrrr
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evim sessiz boş gibi
eşin haklı kız keşke biraz alttan alsan

Elbette öyle olur, ama her nimetin bir külfeti vardır derler.. Bir süre dişinizi sıkmak zorundasınız.. Bizim durumumuza benzettim sizin durumunuzu da. Biz de borç ödüyoruz, hem de oldukça yüklü meblağlar. Önümüze 5 sene koyduk, 5 sene sıkıcaz dişimizi dedik, çok şükür 2.5 senesini atlattık, bi bu kadar daha kaldı. Bu süreç içersinde çok yoğun çalışmamıza rağmen ek işler bile yapmak zorunda kaldık. Birlikte kaliteli zaman geçirmek çok zor oluyor bu durumda. Bizim en büyük avantajımız kendi işimizin olması ve iş yerinde de beraber olmamız. Ama insanı yaşatan umuttur derler ya, elbet bitecek zor günler de, önemli olan bu zor günleri de beraberce omuz omuza anlayışla, hoşgörüyle, sevgiyle atlatabilmek..
çok haklsınız ben de sıkıntılı zamaların olcağını biliyordum
çalışmaktan gocunmuyorum yeterki huzurmuz olsun tek siteğim eşimin benide düşünmesi
bütcemize göre bi ev aldık zaten benim ailemde destek oluyor

Şu an için çalışan, evin maddi ihtiyaçlarını karşılayan eşin olduğu için benim borcum demesi gayet normal.
Gece çalışmalarına sıcak bakmadığın için çalışmazsam bu borç nasıl ödenir demek istemiş aslında.
Mademki geleceğiniz için yatırım yapmaya karar verdiniz, korkularında haklı olsan bile eşine yansıtma lüksün
yok maalesef. Allah kolaylık versin.

Babanızın kredi cekmis olmasi esinizin omuzlarinda buyuk bi yuk olmustur simdi onun icin cok calisip olabildigince cabuk ve rahat odemeye calisiyordur emin olun onun icin daha zor. Hem deli gibi calisiyor yoruluyor hem sizi ozluyor hem borç var. Bence madem böyle bi skinti var siz de bir ise girin. Ikiniz de gun icinde calisirsiniz akşam berabersiniz boylece ikinizin de istedigi olur. Borc odeniyor olduğu için esiniz mutlu olur yalniz kalmadiginiz icin de siz. Hem de adamcagiz bu kadar yorulmaz. Soyle dusunun bir de bu kadar calismak da insana cok stres yapar. Bir de siz üstüne gidince patlamistir belki. O size anlayisli davranmis ters birsey de soylememis aslinda. Yani biraz daha destek olursaniz siz mutlu olursunuz.

arkadaşlar ben eşimin çok çalışmasından şikayet etmiyorum
sorumluluğu yalnız kendinin görmesinden borçu o değil beraber ödeyeceğiz ama o borçu ben ödeyeceğim dedi
ozaman ben bu evde neyim bekçi mi
şehir dışına aniden gidiyor gece yalnız kalıyorummmm
bina da çok az oturan var yanda inşaat işçilreri
benide düşünmesini bekliyorumm benim onu düşündüğüm gibi

Burda eşinden neden ağlandığını anlayamadım
adam ev borucunu ödeyebilmek için gecesini gündüzüne katmış çalışıyor. destek olman gerekirken bi de adamı üzüyorsun.
bence senin tek yapman gereken bir işe girip eşine destek olmak. sonuçta çocuk bakmak zorunda değilsin ki. satış elemanlığı yap, markette çalış ya da ne bilim yani illa senin hassas olduğun konuda çocuk bakımında çalışma. hem kafan dağılır hem de eşine destek olmuş olursun bence.

Cnm o da istemezmi ayağını uzatıp yatmayı evinde... biz kadınlar böyleyiz yük ağır gelince direk yansıtıyoriz onlarsa içinde yasıo.düsünememistir yazık... ailende kal o gidinca.çock içinse dna hasarına baktırın esinde.

arkadaşlar ben eşimin çok çalışmasından şikayet etmiyorum
sorumluluğu yalnız kendinin görmesinden borçu o değil beraber ödeyeceğiz ama o borçu ben ödeyeceğim dedi
ozaman ben bu evde neyim bekçi mi
şehir dışına aniden gidiyor gece yalnız kalıyorummmm
bina da çok az oturan var yanda inşaat işçilreri
benide düşünmesini bekliyorumm benim onu düşündüğüm gibi
madem öyle eşine bu hayatı istemediğini,evi satıp borçları ödeyip kirada oturmayı teklif et.bu durumda başka çare yok gibi:KK66:

Burda eşinden neden ağlandığını anlayamadım
adam ev borucunu ödeyebilmek için gecesini gündüzüne katmış çalışıyor. destek olman gerekirken bi de adamı üzüyorsun.
bence senin tek yapman gereken bir işe girip eşine destek olmak. sonuçta çocuk bakmak zorunda değilsin ki. satış elemanlığı yap, markette çalış ya da ne bilim yani illa senin hassas olduğun konuda çocuk bakımında çalışma. hem kafan dağılır hem de eşine destek olmuş olursun bence.
eşim kızdığım aniden şehir dışına gidiyor şuan bu durum uygun değil birde
ben zaten çalışmak istıyorum lise mezunu değilim marketler bile akmıyor dışardan liseyi okuyorum 2senem kaldı
gecen sene hem çalıştım hem okla devam ettim
mesleğim olmadığı için ve denk geldiği için çoçuk baktımmm
tek sitediğim eger bizim bu zor zamanımızssa birbirmize destek olup
atlatalım bugünleri

Tatlım seni anlıyorum İnan çünkü bizde evin yarı parasını peşin yarısını bankadan kredi çektik ve aynen eşim mesaili çalışıyor ayın 2 haftası gece tek kalıyorum Benimde annemler yanımda oluyor ona rağmen eşim olmadığı geceler çok huzursuz oluyorum ama senden ricam genç yaşta ev sahibi oldunuz Allah'ın izni ile bu borcuda ödüceksiniz bu dönemde eşine destek ol benim eşimde çok stresli erkekler biz kadınlar kadar güçlü olamıyor ona anlayış göster hersey yoluna girecek göreceksin biraz sabır lütfen evliliğini yıpratma sen hatalısın demiyorum ama böyle zamanlarda evliliğinde huzuru koca nın moralinide sağlam tutmak sadece kadın a kalıyor

Merhabalar..
Sizi anlamaya çalışıyorum.. Çocuğunuz olmadığı için kendinizi kötü hissediyorsunuz, birde ev borcu, bilmediğin bir semte taşınmak, aileden uzak olmak, eşinle fazla vakit geçirememen seni çok çok germiş..
Ama aynı sıkıntı eşin için de geçerli.. Kolay mı 10 sene ev borcu ödemek..
İş sıkıntısı stresi kolay mı? Adam elini dişine takmış çalışıyor..
Ne yapsın.. Biraz daha anlayışlı olsan eşine karşı..
Evde yalnızım korkuyorum demişsin.. Eğer iş imkanlarınız varsa çalışabilirsiniz...
Size de iyi gelecektir.. Hem de borcu kısa sürede bitirirsiniz..
Olmadı eve hayvan alabilirsiniz.. Kedi kuş gibi... Hem de size iyi gelir... Yalnızlığınızı giderir..

madem öyle eşine bu hayatı istemediğini,evi satıp borçları ödeyip kirada oturmayı teklif et.bu durumda başka çare yok gibi:KK66:
Cnm o da istemezmi ayağını uzatıp yatmayı evinde... biz kadınlar böyleyiz yük ağır gelince direk yansıtıyoriz onlarsa içinde yasıo.düsünememistir yazık... ailende kal o gidinca.çock içinse dna hasarına baktırın esinde.
öyle biliiyorum çok yoruluyor işide çok yorucu
sanırım çok bunaldım gece yalnız olamk beni böyle yaptı annmler 2vasıta ve okula gidiyorum sürekli gidip kalamam
ve bu evide nasıl sürekli boş bırakayımmm
genetiğe baktrdım birşey çıkmadı

Tatlım seni anlıyorum İnan çünkü bizde evin yarı parasını peşin yarısını bankadan kredi çektik ve aynen eşim mesaili çalışıyor ayın 2 haftası gece tek kalıyorum Benimde annemler yanımda oluyor ona rağmen eşim olmadığı geceler çok huzursuz oluyorum ama senden ricam genç yaşta ev sahibi oldunuz Allah'ın izni ile bu borcuda ödüceksiniz bu dönemde eşine destek ol benim eşimde çok stresli erkekler biz kadınlar kadar güçlü olamıyor ona anlayış göster hersey yoluna girecek göreceksin biraz sabır lütfen evliliğini yıpratma sen hatalısın demiyorum ama böyle zamanlarda evliliğinde huzuru koca nın moralinide sağlam tutmak sadece kadın a kalıyor
böyle olunca ben daha çok üzülüyorum gece yalnız olmak çok kötü inanki ve daha alışamadım
pencerler yere yakın ses gelse gözüm pencerede
dedğin gibi durumu idare edecek olan yine benimmm

canım Rabbim sizde kolaylık verisn borç ödemek kolay değil
ama ben istiyorum ki bu güzel günlerimizde böyle olmasın
eşim akşam ve gelsin istiyorum 12 de olsa gece evde olsun

böyle olunca ben daha çok üzülüyorum gece yalnız olmak çok kötü inanki ve daha alışamadım
pencerler yere yakın ses gelse gözüm pencerede
dedğin gibi durumu idare edecek olan yine benimmm
Sen ne yap biliyormusun şimdi kocana güzel bir Msj at aranızı düzelt.. Bu günler geçecek ilerde gururla anlatacaksınız evlatlarınıza bu günleri annesinin babasının nasıl onlar için fedakarlık yaptığını bilip övünecek sizinle ... Hersey geçer Allah masumları korur unutma sen temiz kalbini ferah tut hersey düzelicek Allah'ın izni ile ..

canım Rabbim sizde kolaylık verisn borç ödemek kolay değil
ama ben istiyorum ki bu güzel günlerimizde böyle olmasın
eşim akşam ve gelsin istiyorum 12 de olsa gece evde olsun
Merak etme canım şimdilik idare et sen güçlü durki kocanda güçlü olsun ilerde daha iyi bir iş fırsatı çıkar iş değiştirir yada pozisyon değişikliği olur iş yerinde Allah size kapı açacak sen merak etme güçlü ol az dayan canım benim Allah'a şükürler olsun bir eviniz var artık hersey düzelicek İnan

Sen ne yap biliyormusun şimdi kocana güzel bir Msj at aranızı düzelt.. Bu günler geçecek ilerde gururla anlatacaksınız evlatlarınıza bu günleri annesinin babasının nasıl onlar için fedakarlık yaptığını bilip övünecek sizinle ... Hersey geçer Allah masumları korur unutma sen temiz kalbini ferah tut hersey düzelicek Allah'ın izni ile ..
inşallah çoçuğumuzda olurda anlatırız
saol canım güzel dileklerin için ben para için hiç endişe etmem
evde falan gözüm yok huzurumuz ve bebeğim olsun bana yeter
Rabbim seninde yardımcın olsunnn borcunuzun edasını versin

inşallah çoçuğumuzda olurda anlatırız
saol canım güzel dileklerin için ben para için hiç endişe etmem
evde falan gözüm yok huzurumuz ve bebeğim olsun bana yeter
Rabbim seninde yardımcın olsunnn borcunuzun edasını versin
Allah razı olsun canım inşallah bitecek sıkıntılar ama senden ricam eşine sevgi dolu bir Msj at lütfen o da yollarda günahtır yapmış biraz fevrilik olgunluk sende kalsın huzurunuz olucak bak göreceksin az sabır

Allah razı olsun canım inşallah bitecek sıkıntılar ama senden ricam eşine sevgi dolu bir Msj at lütfen o da yollarda günahtır yapmış biraz fevrilik olgunluk sende kalsın huzurunuz olucak bak göreceksin az sabır
tamam canım atacağım msj zaten diyarbakıra gitti çok uzak sabaha orda olacak

X