onun kimse ile yatmadıgına eminim ..valla arkadasim benim bu konuda düüsncem cok nettir
birsey yaptiysan yapmissindir
bunun icin üzülmeyeceksin
ve ayrica büyütmeyeceksinde
o kisi seninle evlenmekten iyiki vazgecmis
cünkü seni gercekten sevmiyormus
ayrica evlenseydi eminin yüzüne vururdu
seni gercekten sen oldugun icin seven biri cikinca karsina anlarsin
o kisi zaten sana sen bakire misin degil misin diye sormaz bile
o senin özel hayatindir
ayrica seni terk eden adam kimbilir kac kadinla yatmistir
sen kendini bos yere onun karsisinde ezi duruma düsürmüssün
toparlan bir an önce
ben 14 yasındaydım o 18 ve suan 20 yasındayım .. zamanında sikayet etmem gerekiyordu .. rızam olsa bile bu bir suc demekmiş .yasım resit olmadıgı için .ama gec ögrendim.
evet erkeklik gururyla konusuyor.. yoksa allah için sevse sartsız sevse bırakmazdı.
allah razı olsun .. benim gönlüm isyan etmesin bu ara .. baska bi şey istemiyorum .. hayırlısını kabul etmekte direniyor kalbim ,ruhum.bilmiyor arkadaşım sen çok ii birisin biliyor musun...
allah sana hakkettiğin bütün güzellikleri versin...
onun kimse ile yatmadıgına eminim ..
o bana bunu sormadı ben söyledim ...
evet beni ben oldugum için sevmedi ki bıkraktı.
erkeklik gururuna yediremedi bıraktı ..
ama o kimse ile yatmadı biliyorum ..
Kesinlikle. Hani sen pişman olmamış tövbe etmemiş olursun, böyle bir yaşam tarzını benimseyip yaptığın şeyi normal kabul ediyor olursun da o ben böyle biriyle evliliği kabul edemem der eyvallah. Ama burada durum öyle değil geçmişte yaptığın bir hatadan bahsediyoruz. Bunun bedelini vicdanen ödemişsin zaten onu karalayacak lekeleyecek bir durum yok ortada. Kalpten sevseydi bırakmazdı.
cıkar da zor cıkar . herkese de diyemiyorsun ki.. dediginin gidip ailene demeyecegni bilemiyorsun ..Tatlım ben senin o eski sevgilini suçluyorum. Sen bu hataya düştüğünde 20- 25 yaşında değildin ki. 14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz 14! Sevgilinin vay sen o adamla ilişkiye girdin değil de vay o sübyancı ş.. seni kullandı diye kabullenemeyip sinirlenmesi lazım. 14 yaşında kendisi çok mu ahlaklı terbiyeliydi acaba? Şu an kendisi çok mu terbiyeli acaba? hiç mi milletin karısını kızını kesmedi?
İnsanlar zina deyince neden cinsel ilişkiyi düşünüyorlar anlamadım ki. Göz zinası diye bir şey de var sonuçta ki kendisi eminim kesin işlemiştir. Zina yapmayan adam yok bu kadar açık söyleyeyim.
14 yaşında yapılan bir şey ciddiye alınmamalı ki burada çocuk istismarı var. Her şerde bir hayır vardır ne yapacaksın sen o salağı. Merak etme benim gibi düşünen bir erkek karşına çıkar ve çıkarsa da sakın kendini ezik, suçlu, kötü hissedip geri çevirme ve hemen elini tut o adamın. Erkek dediğin benim dediğim gibi düşünmeli.
Tövbe etmen harika bir şey. Üzme kendini. Kendine iyi bak.
dedi bana evlensek üzerdim seni diye..
bakamam gözlerine bunu bilerek dedi.
cıkar da zor cıkar . herkese de diyemiyorsun ki.. dediginin gidip ailene demeyecegni bilemiyorsun ..
yüzüne vurup vurmayacgını da ..
dedi bana evlensek üzerdim seni diye..
bakamam gözlerine bunu bilerek dedi.
evet ama bilemiyorum .. gönlüme zor birini kabul ederim artık ..
ve kabul ettigmde gene böyle derse düşünün halimi..
yapamayabilirim bir daha dürüst olmayabilir. allah ile kul arasında diyebilirim.Doğru olanı yapmışssın canım, üzme kendini. ama ona da kızamazsın, yanlış yapmamış sana.olayın gizliliğine gelince bundan sonraki aday için de aynı dürüstlükle davranman doğru olur.
yapamayabilirim bir daha dürüst olmayabilir. allah ile kul arasında diyebilirim.
affedildim ben temizim diyip ameliyat olabilirim . ne kadar dgru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ..
yapabilirim . tövbemden snra yapamdım bir daha yapmadım buna güvenerek yapabilirim bunu :/
yapamayabilirim bir daha dürüst olmayabilir. allah ile kul arasında diyebilirim.
affedildim ben temizim diyip ameliyat olabilirim . ne kadar dgru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ..
yapabilirim . tövbemden snra yapamdım bir daha yapmadım buna güvenerek yapabilirim bunu :/
ben 14 yasındaydım o 18 ve suan 20 yasındayım .. zamanında sikayet etmem gerekiyordu .. rızam olsa bile bu bir suc demekmiş .yasım resit olmadıgı için .ama gec ögrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?