bak erkekler her haltı yer afedersiniz de nerden anlıcaz...
ama bir kız saf duygularla birine yaklaşır ki erkek yine bunu kullanır..
snra da der ki ben bakire biriye evlencem.. kimbilir neler yapmıştır bu kız der...
ii de erkeğin neler yaptığını anlayacak bi kriter yok ki onlar kadınlardan bin beter...
valla arkadaşım eğer ilerde mutlu olmak istiyorsan gidip yaptırcaksın..
ben kabul ediyorum tamam diyen bile en ufak kavgada bunu yüzüne vuracaktır..
emin ol..
bu hatayı işledigim adam cok kötü seyler yaptı .. tehditler rezil etmeler falan ..kınamaya ayıplamaya gelmez...hepimizin evladı kardeşi var...en başında yapmam diyen insan yapar gün gelir sapar...beşer şaşr demişler...
allah yardımcınız olsun...tövbe etmişsiniz allah kabul eder inşallah...
ama hatanız şu ki, size bunu yapıp ortada bırakan biri var ve hiç bişey olmamış gibi ortada dolaşmaya hakkı yok bence...bu olay yaşandı bitti herkes yoluna mı yani...
herkes yaşadığının bedelini ödemeli...neden evlenmedi sizinle...?? sizmi ayrılmak istediniz...pek anlamadım orasını...bu arada ailenize söylemelisiniz....onlar doğrusunu bilirler.....ailenizle konuşun...
düşünsem söylemezdiim . düşünüyor gibi bi halim mi var?kendini kandırmaktan başka bir şey değil o ameliyat o ameliyatla her şeyin yoluna gireceğini mi düşünüyorsun ?
kendini kandırmaktan başka bir şey değil o ameliyat o ameliyatla her şeyin yoluna gireceğini mi düşünüyorsun ?
düşünsem söylemezdiim . düşünüyor gibi bi halim mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?