• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

Mev*Can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
7.348
91
0
Ankara
tüm gün kk da gezdim ama kafamı dağıtamadım bir türlü.akşam oldu yine elim ayağım titriyor aklıma geldikçe.

konum biraz uzun olacak okuyanların ağzına sağlık şimdiden..

1 senedir şu an oturduğum evimde kiracı olarak oturuyorum.bu ev ağbimin ve doğal olarak binanın çoğunu tanıyor bi kaç komşuda ağbimin iş arkadaşı..

ben yazın okul dönemimde 2 aylığına iş deiştirmek için evde kaldım..bu arada doğal olarak evimdeki eksik ne varsa halletmeye çalıştım.
kızımın oda takımının çekmece kulplarında sorun vardı eşim anladığı halde yoğun çalıştığı için yapamadı bende evimin hemen karşısındaki bu tarz şeyler satan dükkana gittim.
sahibi 37 38 yaşlarında bi adam derdimi anlattım tamam bi gelip bakayım ölçüsüne göre malzeme getiririz dedi.geldi baktı neyse 2 gün sonra tekrar gelin dedi.neyse 2 gün geçti gittim ben, adam bi dünya malzeme verdi elime ee ben bunları nasıl takıcam dedim.tamam hanımefendi eşim dükkana gelicek o gelince gelir ben yaparım dedi.

2 saat geçti adam elinde malzemelerle geldi.kızım da odasında oynuyor adamda orda ,bende doğal olarak yanlarında duruyorum.15 dak kaldı evimde hani klasik esnaf muhabbeti yaptı kiracımısınız ne kadar ödüyorsunuz,dükkan benim felan filan gibi sonrada aldı parasını gitti.

neyse aradan 1 hafta felan geçti malum yaz ayı kızım bisiklet sürüyor dışarda,bu adamda karşıda dükkan önünde o an bana baktığını fark edip kafamı çevirdim.biz her gün dışarı çıkıyorduk ve bu adam bana bakıyordu.hani zannetmeyin ki kesişiyoruz, sadece 1 saniyelik anda bana baktığını fark ediyordum kafamı çevirip arkamı dönüyodum ama adamın baktığını halen hissediyordum.

neyse uzatmayayım fazla en son işe başladım doğal olarak kış geldi hava soğuk bu adamı görmez oldum.ama hafta sonları hayvan adam git gide bakışlarıyla taciz etmeye başladı beni bakmıyordum ama hissediyordum bana baktığını.derken son bir haftadır aynı satte eve gdiiyorum ve bu adam kapının önünde yola yaklaşıp hişt hişt,öhö öhö gibi sesler çıkarıyor.dedim yanlış anlıyorum galiba dönüp cevap vermedim bile, dün en son akşam bakkala çıktım bakkalda bu adamın yan dükkanı bu adam nerden gördü anlamadım beni önünden geçerken pişş pişş yaptı bana:50::50:
koşarak eve girdim elim yağım titredi.

şimdi ben normalde buna sessiz kalmam orda o adamın camını çerçevesini indiririm ama evimin dibinde olmasa,kavga çıksa bütün bina duyacak doğal olarak ağbim babam..

eşime söylesem zaten zor zamanlar yaşıyor çok öfkeli,tekmeli yumruklu kavga edecek.

adam deseki ben karınlamı konuştum söylesin hani dese yalancı durumuna düşüp yaşadığım rezillikle kalıcam.

bu sefer korkuyorum binaya girmek için iki cephe dolanıyorum bi taraf karanlık ya önüme geçerse diye..
bi taraftan gelse konuşsa imdat sapık diye bağırıp mahalleyi başıma toplasam diyorum.

off off çok kötüyüm kızlar.mayıs haziran gibi taşınıcam burdam o zamana kadar sabretsem diyorum ama nasıl..

Bir daha pişt filan derse hayırdır abi banamı dedin de.Eğer niyetini belli ederse eşimi,abimleri çağırıyım bir de onlara söyle ne söyleyeceksen de.Korkut gözünü...

piş dediginde donup sertce cevap verseydiniz hatta bagırarak biraz boyle cıgırtkanlık yaparsanız korkup sinebilir ama siz keske adam evinize geldiginde sizin haricinizde birisi daha yanınızda olsaydı bundanmı cesaret aldı bilinmez ama var bu zihniyette insanlar ya

Son düzenleme:
Öncelikle 'ağbi' değil 'abi'.
Konunuza dönecek olursak o adamın yanından bir kaç kez eşinizle geçin.
Olmadı gözünü korkutmaya çalışın.

kızlar uzun oldu diye kısa kesmeye çalıştım ama bu bakışlar 5 aydır devam ediyor.hatta bi keresinde eşimle arabada oturuyoruz eşim bi anda hayırdır hemşerim diye el kol işareti yaptı eğilip baktım ki bu adam.off hayatım adamın gözü dalmıştır bırak dedim delimi ne ağzını burnunu kırdıracak dedi.

bi keresinde yine baktığını fark ettiğimde hışımla elimi kolumu sallayarak ne var işareti yaptım güldü pislik herif..

yandaki bakkalda tuhaf bi kere bana bakarak güldüklerini gördüm,ondan sonra adımımı bile atmadım oraya..

anlıycanız o adama bakmıyorum,bakkala bile gitmiyorum tersledim bi kere ama adam işi hişt hişt öhö öhö lere kadar getirdi.

kızlar uzun oldu diye kısa kesmeye çalıştım ama bu bakışlar 5 aydır devam ediyor.hatta bi keresinde eşimle arabada oturuyoruz eşim bi anda hayırdır hemşerim diye el kol işareti yaptı eğilip baktım ki bu adam.off hayatım adamın gözü dalmıştır bırak dedim delimi ne ağzını burnunu kırdıracak dedi.

bi keresinde yine baktığını fark ettiğimde hışımla elimi kolumu sallayarak ne var işareti yaptım güldü pislik herif..

yandaki bakkalda tuhaf bi kere bana bakarak güldüklerini gördüm,ondan sonra adımımı bile atmadım oraya..

anlıycanız o adama bakmıyorum,bakkala bile gitmiyorum tersledim bi kere ama adam işi hişt hişt öhö öhö lere kadar getirdi.

yuh artık ya adam resmen göz koymuş ve emin ol hakkı bi temiz dayak

başına birşey geldiği zaman mı tepki göstereceksin ya da eşine söyleyeceksin çok merak ettim

kusura bakma ama belayı sen çağırıyorsun.birşey yapmayarak.

esiniz eve gelip tamir yaptıgını biliyormu bu adamın

esiniz eve gelip tamir yaptıgını biliyormu bu adamın

inşallah biliyodur:20::20::20::20:

kızlar zaten kapımın önü adam eşimle beni yüzlerce kez gördü..
ya benim eşimde bi markanın bölge müdürü günde 20 müşterinin evine girer çıkar.yıllardır evde eşim olmadan servis çağırırım başıma hiç böyle bi şey gelmedi..

gerçekten çok kötüyüm adam rüyalarıma giriyor.eşim duysa neler olur tahmin bile edemiyorum.

ya bide adam eve gelme saatimimi öğrendi anlamıyorum,otobüsten iniyorum bu adam dükkandan çıkıp yola yaklaşıp öhö öhö yapmaya başlıyor..

susayım diyorum ya bi komşum görse ne olucak diyorum..

İşte saçma sapan şeylerle istemeye istemeye susmak ne kötü.. Abinize söyleyin bilsin..somut delilim yok ama rahatsız ediyor deseniz... :ssz:

Ama bir şekilde tavır koymak lazım böyle ş..sizlere.. Belli ki adam yerine koyup iki laf ettiniz diye kendine pay çıkartmış ahlaksız :47:

Son düzenleme:
Hayırdır!? diyin sert bir uslüpla.
Mahalle içindesiniz, eşi de var terbiyesizlik çıkaracağını sanmıyorum.

evet kızlar eşim adamın eve geldiğini biliyor hatta eşim dedi adama bi sor o taksın diye çünkü kendide servis işi yapıyor yıllardır ve bu durum ona ve bana göre çok doğal..

deil eşime ağbime bile söylerim ama elimde bi delil li var adam deseki yok öyle bi şey ben karını tanımam etmem ne olacak..

Adam baya rahat.Sen daha ne kadar susacaksın...Abine söyle uygun bir dille.En azından biri bilsin.Ben korkarım böyle şeyden.Eşimede hemen söylemeyi tercih ederim.Sonra bir şey olduğunda eşşim neden bana söylemedin derse kendimi kötü hissederim.Böyle lakayt adamlar her şekilde aklar kendini çünkü.Birisinin bilmesi çok daha iyi...

evet kızlar eşim adamın eve geldiğini biliyor hatta eşim dedi adama bi sor o taksın diye çünkü kendide servis işi yapıyor yıllardır ve bu durum ona ve bana göre çok doğal..

deil eşime ağbime bile söylerim ama elimde bi delil li var adam deseki yok öyle bi şey ben karını tanımam etmem ne olacak..

O zaman önce sen adama söylen.Pişt deyince kime diyorsun de.Sustukça böyle gidecek.Hem sen konuşursan niyetini söyler sende eminolursun...

Eşinize söyleyin.. Ben olsam o gün daha eşime söylerdim.. Uzadıkça çıkacak olaylar büyür,bir de tek başınıza uğraşacağınız bir şey değil bu...Adam da kaç aydır karının da hoşuna gitti demesin sonra... Bu tiplerden her şey beklenir..Eşiniz kendisi fark ederse daha kötü olur,en iyisi sizin söylemeniz.. :ssz:

Bilmiyorum belki ben saklayamıyorum ama ben hemen yetiştiririm :ssz:

ben anlayamadım sanırım eve gelıp adamın tamır yaptıgından esınınn haberı yokmu soylemedınmı aldım; aldgm adam geldı yaptı vs dıyeeee ?

bence bu adamın boyle birşey yaptıgından emınsen bunuda gızleme derım yarn bıgun bısey olur senın ustune kalır hep gızledıgın ıcınnn aam bellıkı senı sahıpsız gormss bırde korktugunu anlarsa tamam:( :47:

diyorum ya normal zamanda asla susmam gebertirim adamı ama benim korkum duyulması.

eşimi bunca zaman hiç kavga anında görmedim.ya bide buraya yazamıyorum ama benim eşimin özel bi durumu var.

hani sakatlık gibi vücudu darbe ve düşme görmemeli.bu yüzden eşimin çoğu şeyde sustuğunu bilirim.

ama böyle bir konuda susmaz bunuda biliyorum.

adam kabalıktan da anlamıyor kimseyi bulaştırmadan çözmek istiyorum aslında nasıl haa tacizlerini ilerletirse allah yarattı demem ama off ya ne yapacağımı bilmiyorum..

Back