Ben anlatmak istedim destek almak istedim size de teşekkürlerEee sonuç olarak herkesin hakkından gelmişsiniz. Bu konu ne alaka ?
Ben de ne yardım istiyor diye okudum.
.Keşke kendinize günlük açsaydınız.
Kaynanaya resti çekecek ama kocası yine canına okur diye korkuyor.
sindiremiyorum artık çok şaşırıdımYorgunluğu bi tek sizeydi galiba, kimseye gık diyemeyip size çullanmış. Yine aynısı olacak gücü size yetecek, bal gibi de biliyorsunuz.
Çocuk yaşta tanıştığınız insanlarla evlenmeyin. Çocuk yaşta tanışıp bütün sülalesinin elinde hasta olduğunuz insanlara evlenmeyin. Çocuk yaşta tanışıp bütün sülalesinin elinde oyuncak olup ana babanızı da hasta ettiğiniz insanlarda up uzak durun.
değişmedi, davulun sesi uzaktan hoş geliyordu yanına gelince sen yeni farkettin.
Tamamda istediğini yapmış, yaptırmış. İstese resti çeker Kendisi böyle istiyor. Kocası zaten hep destek.Kaynanaya resti çekecek ama kocası yine canına okur diye korkuyor.
Öyle olmuyor işte eşimle çok severek evlendiğimiz için kendi karakterini bile artık bir yere koymaya başlıyorsun
O kadar haklı yorumlar ki ben de kendimi karşıdan izliyorum şuanKendıme olan özsaygımı yitirmeme seyirci olan biri beni seviyor olamaz . Heleki namus konusunda üstüme söylenenleri yutan benımde yutmamı bekleyıp anasına hizmet temızlık bekleyen biri benım sevdiğim hiç olamaz .
Kimsenın evinide temızlemeyın bunun sevgınızle ne alakası var
Sen kendini mi değiştireceksin, öyle mi seviliyormuşsun? İstemediği şeyler yapan sensin burda yapmadığın an sen kötüysen baştan kötü ol. Gitmem de. 9 ay bir şey değil. uğraşıp uğraşıp hayatının baharı gitmeden boşanırsın hayatına bakarsın, hiç evlenmemen lazımmış. Aile büyüğün olsam ben senin evlenmene engel olurdum net.Öyle olmuyor işte eşimle çok severek evlendiğimiz için kendi karakterini bile artık bir yere koymaya başlıyorsun
İlk altı ay kadının ruhunu çekmiş almiş ailesel mevzular yüzünden, şimdi aynısı olacak diye korkuyor işte.Tamamda istediğini yapmış, yaptırmış. İstese resti çeker Kendisi böyle istiyor. Kocası zaten hep destek.
Bir de hangi kaynana gelinini gezmeye çağırır. Çoğu sadece destek ister, İşine koşturur. Bu mesele olmamalı istemiyorsa azaltır yardımlarını.
Birazcık kendime saygı duyup herkese biraz da olsa benim kötü olmam lazım çok doğruSen kendini mi değiştireceksin, öyle mi seviliyormuşsun? İstemediği şeyler yapan sensin burda yapmadığın an sen kötüysen baştan kötü ol. Gitmem de. 9 ay bir şey değil. uğraşıp uğraşıp hayatının baharı gitmeden boşanırsın hayatına bakarsın, hiç evlenmemen lazımmış. Aile büyüğün olsam ben senin evlenmene engel olurdum net
Birazcık kendime saygı duyup herkese biraz da olsa benim kötü olmam lazım çok doğruSen kendini mi değiştireceksin, öyle mi seviliyormuşsun? İstemediği şeyler yapan sensin burda yapmadığın an sen kötüysen baştan kötü ol. Gitmem de. 9 ay bir şey değil. uğraşıp uğraşıp hayatının baharı gitmeden boşanırsın hayatına bakarsın, hiç evlenmemen lazımmış. Aile büyüğün olsam ben senin evlenmene engel olurdum net
Ne oldu ne alaka diye küfür eden eşiniz değil mi?Eşim tarafından küfüre uğramadım ailesi tarafından oldu
Aileniz kocaman insanlar kendini ezdirmez boşverin onu siz kendi mesafenizi koruyun dokuzuncu ayda böyle ilerde kafayı yersinizEvliliğinin üzerinden 9 ay geçti eşim tarafından destek alırım ama karşı taraf aileme çok karışacsgına eminim bu konuda ki düşüncelerim hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?