Çok kötüyüm okuyun lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özet geçiyorum.
-8 yıldır tanışıyorlar, o zamanlar askerdeyken iş bulsun diye kano sahibini kuzeninin yanına yönlendiriyor adam.
-Kuzeni sülalede konu sahibi hakkında iftiralı dedikodular yayıyor, kayınvalide istemiyor.
-en son restler çekiliyor evleniyorlar.
-arada bir Ayşe çıkıyor 2 yıldır nişanlısının görüştüğü onu anlayamadım.
-Ayşeyle de kuzen bağlantılı gene.
-Şimdi kuzenle görüşmek istemiyor konu sahibi, kayınvalide ele güne karşı görüş laf söz olmasın diyor.
-Kayınvalide temizliğe, misafir ağırlamaya konu sahibini çağırıyor ama gezmeye çağırmıyor, birde şart koşuyor haftada 3-4- gün mecbur bana geleceksiniz diye.

Tişikkirler hersey çok normal tamam güzel devam, ama neden gezmeye çağırmıyor bu üzdü

Bence de ko
Madem eşinizle iyi oldunuz artık, nazınız geçer o kadarlık, konuşun kendisiyle, beni kullanıp kullanıp gezmelere bensiz giden riyakar ananın kapısını çalmak zorunda değilim d
Evet aslında herşey net

Öyle olmuyor işte eşimle çok severek evlendiğimiz için kendi karakterini bile artık bir yere koymaya başlıyorsun

Ablacım bir kamyon şikayet yazmışsın ama yine de evlenmişsin yani. Evlenmeseydin ,ne denir ki bile isteye gidene?
İnsan da o raddede bazı şeyler hırs oluyor onun kurbanı olmuş olabilir ama biz eşimle birbirimizi çok sevdik

Çok uğraşmışsınız onunla olabilmek için. Bunlar bile ayrılmamayı,bir şeylere tamam demeyi sağlıyor. Kendinizi unutmayın. Zaman zaman hatırlayın
Evet insan hatırlanamak istiyor kendi tarafından

Gitmek zorunda değilsiniz önce bunu bilin sonra eşinize bildirin. Sonra da kaynanaya
Evliliğinin üzerinden 9 ay geçti eşim tarafından destek alırım ama karşı taraf aileme çok karışacsgına eminim bu konuda ki düşüncelerim hakkında

Evliliğinin üzerinden 9 ay geçti eşim tarafından destek alırım ama karşı taraf aileme çok karışacsgına eminim bu konuda ki düşüncelerim hakkında
Siz eşinizden hala korkuyorsunuz.

Eşimden korkmuyorum aslında tam tersi eşim tarafından hiç korkmadım çekinmedim hep en büyük destekçim di konu onunda ailesi yani anlatılmayacak bir çok his var ama bu hisler korku degil eğer korku var ise bu eşim tarafından asla degil
Siz eşinizden hala korkuyorsununuz

6 ay size kan kusturan adam azcık iyi oldu diye ne çabuk unuttunuz? Aslında unutmadınız şu an kendinizi kandırıyorsunuz.

6 ay size kan kusturan adam azcık iyi oldu diye ne çabuk unuttunuz? Aslında unutmadınız şu an kendinizi kandırıyorsunuz.
Onda yaşanan çoğu şey yorgunluktu boşlukta düşmüştü okadar sinir stresten rdınndan

Eee sonuç olarak herkesin hakkından gelmişsiniz. Bu konu ne alaka ?

Ben de ne yardım istiyor diye okudum.
.Keşke kendinize günlük açsaydınız.

Çocuk yaşta tanıştığınız insanlarla evlenmeyin. Çocuk yaşta tanışıp bütün sülalesinin elinde hasta olduğunuz insanlara evlenmeyin. Çocuk yaşta tanışıp bütün sülalesinin elinde oyuncak olup ana babanızı da hasta ettiğiniz insanlarda up uzak durun.
Evlendik eşim degişti
değişmedi, davulun sesi uzaktan hoş geliyordu yanına gelince sen yeni farkettin.

Eee sonuç olarak herkesin hakkından gelmişsiniz. Bu konu ne alaka ?

Ben de ne yardım istiyor diye okudum.
.Keşke kendinize günlük açsaydınız.
Kaynanaya resti çekecek ama kocası yine canına okur diye korkuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…