Çok kötüyüm okuyun lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prensesl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
27
1
1
24
Merhabalar;

Biz eşimle uzun zamandan beri birlikteyiz 8 sene bir beraberliğimiz oldu küçük yaşta tanışmıştık birlikteliğimiz 4. Senesinde evlenmek istedik çünkü beni istemeye gelen kişiler çoğalmaya başlamıştı sonunda eşim buna dayanamayıp annesiyle görüştü bu arada eşim askerdeyken asker psikolojisi ile aramıştı annesini fakat annesi gelince hallederiz diyip başından savdı o sıralar ben üniversiteden yeni mezun olmuştum iş arıyordum eşimin Bi kız kuzeni vardı çalışıyordu dilersen onunla Bi görüş dedi belki çalıştığı yerde sana uygun bir portföy vardır dedi kabul ettim etmez olsaydım.

Kabul ettim ve kızla görüştüm kızla görüştük gayet canı yakın sevecen davrandı ve dağıldık haber vereceğini söyledi daha sonrasında Bi gelişme olduğu için iş yerine gittim görüşmeler vs. Yapıldıktan sonra sigara içiyorduk ve yanımıza eşimin kuzeninin arkadaşları gelmeye başladı bana iltifatlar ettiler güzelliğim hakkında hatta estetik olup olmadığını kıyafetlerimi herşeyimi inceleyip soru yagdırdıkar bana kısacası neyse bu kız eşimin tarafının yanında eşimin annesi babası abisi herkes oradayken benim için çok çok kötü kelimeler söylemiş bir kızın namusuyla oynicak kelimeler "E beş or*sb*suna benziyor "
Bunu duyan bir aile hak veriyorum belki beni çok farklı hayal etti yada düşündü o konu benim için her daim askıda biz bu yüzden eşimle çok sorunlar çektik 2 sene boyunca benim hakkımda dönen bir sürü dedikodular ve pis konuşmalardan dolayı kendime hep strest ettim ve benim içimde o hep kapanmayan bir yara oldu benim ilişkim olduğunu babam hariç ev halkım biliyordu ve en büyük destekçim annemdi babannem eski kafa oldugu için beni ayrı bunaltıyordu isteyenlerin bir taraftan çoğalınca çıkmaz bir derin kuyu olmaya başladı iş. Eşim tabi beni çok seviyordu belki eşim istikrarlı olmasa ben çoktan bitirirdim çünkü o reddederek gelmiştim. Bu sorunları yaşarken ben depresyon strest üzüntü derken 20 kilo birden almışım ama hiç farketmeden bir taraftan saçımın belirli Bi tarafı sürekli dökülüyordu hangi birisiyle ugraşıcam die kafayı yemeye başladım hastaneye gitmek istedim ve sonuç yine hüsrandı benim için birden tiroitle (haşimato) tanıştım aynı zamanda şeker vs. Daha bir çok kötü tahlil..
Saçım için doktora gittiğimde saç kıran olduğunu öğrendim Bi kız için bunlar çok önemli bir unsurdu saç ve kilo bunların düzeleceğini bilsem de içten içe onlar içinde artık strese girmeye başladım ne zaman hastaneye gitsem sevgilimle gidiyorduk. Eşim her zaman ailesiyle kavga ediyordu bir bardak su içmiyordu evde o duruma gelmişti.
Bardağı dolduran son nokta sevgilimin evi terk etmeseydi annesi tamam ailesiyle görüşcem dedi ve ikna ettiler. Sevgilimin annesi benim annemi aradı Bi sabah bense bir işe girmiş çalışıyordum geçici olarak bir gün işe gitmeden yabancı bir numara aradı anlamıştık çünkü haberliydi gelecek telefon. O kadar kötü konuştu ki sevgilimin annesi annem bizim size vercek kızımız zaten olamaz ... hanım diyip kibarca telefonu kapattı. Bense hırs sinir hepsi bir arada ağlamaya başladım sevgilime ayrılık mesajı atıp ayrıldım. Annem de benimle birlikte yaşadı çoğu sorunumu hatta hepsini hep desteği vardı belki annem olmasa ben toparlanamazdım sonrasında işe o kafayla gidemezdim sevgilim çıktı geldi ağlarak dışarı çıktık ben sensiz yapamam hepsinin çaresine ben bakıcam hepsini halledicem sen benden gitme dedi tabi bu olaylar olana kadar beni neden istemediklerini eşim ve ben bilmiyorduk yani suçun o kızda olduğunu ikimizde bilmiyorduk o kız dedigimse kuzenlerinin çoğuyla sevgili olup takılmış bir kızdı bu arada.
Neyse biz o günleri geçirdik ettik ama ellerimizi hiç bırakmadık derken sevgilimin annesi artık baş edemeyip tanışmayı kabul etti ve evine çağırdı.

Gururumu yerler altına aldığımı düşündüm kapısına gitmeden arabayı durdurup ağlamaya başladım sevgilim neden ağlıyorsun die sordukça brn hepten ağlamaya başladım istemsizce sinirlerin boşalıyor çünkü neyse gittim tanıştık felan ama sanki bu olaylar hiç yaşanmamış da ben herkes gibi sevgilimin ailesiyle tanışmaya gitmişim gibi hazırlıklar vs vs. Heyecanlandım tabi hoşuma da gitti tabiki neyse kısa tutmaya çalışıyorum.

Bir sene sonra biz sözlendik tabi artık kızım yaptığını biliyordum ben. Sülalesi benim dedikodumu yapan insanlarken hepsi beni görüp ailemi evimizi yemeklerimizi görünce hepsi beni çok beğendiğini ailemin çok efendi ve saygılı olduğunu sürekli kayınvalideme söylemişler kayınvalidem tabiki gururlanıyordu sürekli ve sanki biz o sorunları hiç yaşamamışız gibiydi herşey .Bu kızın abisi hastaydı ben de hastalığına şifa olsun die Bi kaç şey götürdüm kızın annesine o zamanlar öğrenmiştim tabi kızın yaptığını herşeyi ama kızla işim yoktu benim vicdan meselesiydi bu sonra bu kızın abisi vefat etti cenazesine katıldım 5 gün boyunca sabahtan akşama kadar yol desen oraya kadar arabayla bir saat sürüyordu ama hiç gözüme gelmedi ilk gün kızın yanına hiç gitmedim başsağlığı dilemeye ikinci gün haline üzülmüştüm abisini kaybetmiş sözde başsağlığı diledim sanki o anı bekliyormuş gibi boynuma sarıldı ve ismimi hitap ederek ben çok kötüyüm diyip hepten ağlamaya başladı en son gideceğim gün ise çok yoruldun hakkını helal et dedi.

Neyse nişanlımla görüştüğümüz Bi gün ben çok huzursuzdum hislerim çok kuvvetlidir benim her şeyi hissederim nişanlıma dönüp bana söylemek istediğin bir şey var mı dedim yok hayatım her şey aynı ne olabilir ki die cevap verdi neyse akşam oldu eve bıraktı beni gece sürekli nişanlımın geçmişini karıştırmaya başladım geçmişinde ise küçük yaşta tanıştığımız için hayatında kimsenin olmadığını söyledi olduysa da 1-2 günlüklerdi çocukluk aşkları falandı yani. Telefonuma getconnected die bir uygulama var uygulama ise kim seni nasıl kaydediyor görebiliyorsun mişanlımın telefon numarasını yazdım kod geldi gecenin saat dördünde nişanlımı arayıp trendyoldan alışveriş yapacağımı ve ona kod gittiğini bana atması gerektiğini söyledim uyku sersemiydi zaten attı ve yattı. Tanımadığım yabancı bir isim vardı ..isim..arkadaş yazıyordu merak etmiştim.
Neyse sabah oldu modum yine yok kahvaltı yapıyorum nişanlım mesaj atıyordu neyin var felan die dün de o gördüğüm ismi o kim die yazdım ve direk beni aradı ne oldu ne alaka diyip küfür etmeye başladı nişanlımın benden bişeler sakladığını anladım ve bende herşeyi biliyormuş gibi konuşmaya devam ettim zaten nişanlımda herşeyi döküldü.
Bahsettiğim kız adı atıyorum ayşe, Ayşeyle 2 senelik bir geçmişi olduğunu ve çok samimi bir birliktelik yaşadıklarını anlattı bana ve ben tabiki yerle bir oldum ve beklemediğim nokta ise ayşe dediğim kız kayonvalidemi Bi düğünde görüp yanına oturmuş ve benim hakkımda iftiralar atmış beni hiç tanımadığı halde. Meğersem bunların hepsini de nişanlımı. Kuzeni dedigim afedersiniz ama anlatırken duramıyorum o pislik olucak kız gidip kıza ileri geri benim hakkımda konuşmuş kayonvalidem de bu olayı nişanlıma diyince nişanlım ayşenin evini basmaya giderken kayınvalşdem tutmuş.
Aslında evi basılması gereken kişi kuzeni ama neyse ben zaten eski sevgilisinin hakkından gelirdim..

Sonrasında ben bunları öğrenince hayal kırıklığı yaşadım 8 senelik sevdiğim adamdan onun üzüntüsü ayrı hepsi ayrı nişanlım da bunları bir arkadaşı vardı ortak ayşeyle o kızı arayıp öğreniyor ve annesinin numarasını alıyor ayşenin .o kız dedigim dürüst bir kız heralde Bi kaç kere gördüm öyleydi. Neyse sonrasında kaynanam da tabi biliyo yiyeninin halen daha ortalığı karıştırdıgını ama kimse yine ona bişe demiyor eşim tabi arkasından atıyo ama kimse halen daha birşey demiyor eşim çünkü cenazeleri var die sesini çıkaramıyordu. Neyse ben kızın annesini aradım annesi de çok rahat bir kadın Dı kızının asla böyle bir şey yapmayacağını söyledi kurs okuduğunu söyledi ve beni telefonu babasına vermekle tehdit etti. O zamana kadar annesidir die kendimi bozmadım ama tüm geçmişin hayfını o kadından çıkarttım küfürler savurdum kızına kötü kötü şeyler söyledim..

Neyse sonra biz evlendik kıza çizgimiz koydum asla konuşmuyorum hatta eşimin ailesine herkese dedim o kızı evimde istemiyorum getirmek isteyen de kovulur o kızda diyip çizgimi ve rengimi belli ettim sonunda ben istediğimi aldım ama işte herşey de o değilmiş onu anladım

Kız için layınvalidemler benim onunla toplum içinde konuşmamı istedi millet sonra laf etmesin die kimde saygı duymadı bana görümcemle kanımla bile tartıştım bu konu için ama kimse beni anlamadı herkese anlattım ama içimde olan sıkıntı stresli kimse görmedi annemden başka.

Evlendik eşim degişti bana kötü davranıyordu her dk misafir çagırıyordu evliliği bitirmek istediğini söyledi büyü olduğunu düşündüm 6 ay sürdü bu durumları ve ben tekrar kilo almaya başladım stresten 6 ayda 10 kilo .
Şuan eşimle maşallah çok iyiyim eşimde kendini topladı vicdan azabı çektiğini söyledi o zamanlar kendinde olmadığını vw boşluğa düştüğünü söyledi. Kaynanam şimdi hiç bişe olmamış gibi bana şart koyuyo haftanın üç dört günü bana grliceksiniz mecbursunuz die. Oysaki ben sanki hiç bir sorunu yaşamamış gibi kapattım o defterleri belki söylemedim die böyleler ama temizliği olur hwrşeyine ben koşuyorum ama o temizliğe çagırır misafir gelir çağırır ama asla gexmeye çağırmaz.

Gitmek istemiyorum çünkü geçmiş halen daha aklımda istemiyorum çünkü iyi değilim yine iyi değilim açtım biraz buraya okuyan okur bilmiyorum ama ben rahatlarım die yazmak istedim ne yapmam lazım bilmiyorum anlatamadığım daha çok detay var hepsi bu değil tabiki daha çok şey var ama ben yoruldum şuan ..

Biraz öyle oldu

Anladığım kadarıyla uzun lafın kısası eşinin kuzeni taa siz sevgiliyken seninle uğraşmaya seni herkese kötü göstermeye başlamış . Bunun amacı ne ben onu anlayamadım kocanda gözü mü vardı yoksa bu Ayşe denilen kızla arkadaştı da onu mu ayarlamaya çalışıyordu. Neyse şunu söyleyeyim kim ne derse desin eşinin tutumu önemli o*spu bile deseler ben ciddiye almadığım kişilerin söylemlerini takmazdım beni bilen bilir geriside kendi gibi bilir diye düşünürüm kaale bile almam kaynanama da gidip söylesinler . Olanlar olmuş geçmiş evlenmişsiniz eşinizde bir bok yemiş affetmişsiniz . Kimseye iyilik burcunuzda yok anladığım kadarıyla eşiniz bu olaylarda sizin arkanızda durduysa görüşmek istemediğinizi söylediğiniz de de durur olayı kendinize yük yapmayın eşiniz gitsin ailesiyle görüşsün sizde eve kimseyi almayın yani bu kadar stres yapacak bişey olduğunu düşünmüyorum

Evet aslında objektif bakıldığında aynı cevabı bende verirdim çünkü öyle olmalıydı ama evlenince sadece eşinle evlenmiyorsun özellikle eşinin ailesi köklü ve kalabalıkta adetlerine uygunsa aslında zorlanan kapıları zorlamıştık ama eşim için halen daha pişman depilim

Valla bende 3 yıllık evliyim . Eşim ailesine çok düşkündür çok bağlı bir aileleri var şuan görüşmek istemiyorum diyeyim kesinlikle bu görüşüme karşı çıkmaz. Keyfinizden değil yahu siz yaşadıklarınızı unutamıyorsunuz . Ha diyebilir evlenirkende biliyordun kabul ettin diye o zaman susup stres sıkıntı yaşamaya devam mı edeceksiniz yapabileceğimi sandım yapamadım sağlığınızdan kimse önemli değil eşiniz kalabalık köklü ailesiyle gayet tabi tek başına geleneklerine sahip çıkabilir. Sizde evde keyfinize bakın . Eşinize bir şey derlerse yiğeninize sahip çıksaydınız zamanında şuan gelin saygısı beklerdiniz desin

Evet insan cesaret bekliyor çevremdeki insanların stabilize cevaplarına yetinmek istedim belki de ama ilk adımı atıp eşime açılmamış istiyorum kendisi de farkında çünkü ama sağolsun gitme sen iyi ol diyip duruyor ama daha detaylı sebepli anlatıp onun da içini rahatlamak en mantıklısı teşekkür ederim

Bence de siz birbirinize sarılın diğerlerini hiç umursamayın. Eşinizle konuşun eminim arkanızda duracaktır ki zamanında durmuş. Rica ederim iyi geceler

Şu kadarını söyleyeyim bana zorunlu olmadığım şeye mecbur olduğumun söylenmesi istemediğim şeyi yapmamam için iyi bir teşvik sebebi.

Çok uğraşmışsınız onunla olabilmek için. Bunlar bile ayrılmamayı,bir şeylere tamam demeyi sağlıyor. Kendinizi unutmayın. Zaman zaman hatırlayın

Gitmek zorunda değilsiniz önce bunu bilin sonra eşinize bildirin. Sonra da kaynanaya

Gitmek istemıyorum diyorsunuz
Ee Bune o zaman herşeyine koşanda sizsiniz bu mu gitmek istemeyen haliniz
Annemı arıcak kötü kötü konuşacak bende herseyı unutup evını temızlıcem kusura bakmasın da kurban ederim bin elim olsa bir işini tutmam .

Madem eşinizle iyi oldunuz artık, nazınız geçer o kadarlık, konuşun kendisiyle, beni kullanıp kullanıp gezmelere bensiz giden riyakar ananın kapısını çalmak zorunda değilim deyin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…