Çok kötü şeyler oldu arkadaşlar..

Boş yapma mikrop
İlk defa hem de bir şiddet konusunda kocaya acıdım sanıyorum, adamın elinde bugüne kadar kalmadıysanız adamda peygamber sabrı olduğundan; umarım adamcağız elini kana bulamadan sizden kurtulur.

Nerede öğretmenseniz umarım yollarımız kesişmez, başlarına sizi öğretmen diye koydukları çocuklara acıdım.

Esim dahil biri bana o.c. desin carparim agzinin ustune. Ne kadar kizarsan kiz soylenecek soz var soylenmeyecem soz var. Insanlarin annesi uzerinden kufur eden karsiligini alir. Diger yorumlarinda zaten rezil. Ailenin neden arkadan durmadigi belli. Ailem yanimda degil, kocamla kotuyum neden deyip sorgulayacagina hala millete rezilce laflar soylemeye devam ediyorsun, ayip. Ogrencilerine yazik.

2 yıllık evlilikte hem sözlü hem fiziksel şiddet bu safhaya gelmişse zaten bu evlilik aslında başlamadan bitmiştir.
Şiddetin ve küfürün her türlüsüne karşı biriyim. Küfür kimsenin ağzına yakışmıyor bence ki hele mesleği öğretmen olan birinin ağzına hiç ama hiç yakışmaz, siz bir eğitimcisiniz ama kendinizi eğitememişsiniz bence.

Güç farkı var madem erkekle sen neden kışkırtıyorsun ? Insanlarında erkek yada kadın farketmez bı sabırlarının sınırları var gücünün yettıgınce vur ama ben güçsüzüm de ,adam bencede gıdıp alsın darp raporunu böyle evlılık mı olur

İkinizde de hata var maalesef ki. Şiddetin Saygının cinsiyeti yok evlilikte.

Aşırı kötü bir evlilik. Küfür, hakaret şiddet hepsi var. Umarım çocuk yoktur böyle bir ortamda. Bukadar nefret dolu evlilik neden sürüyor??

oğluma böyle yapacak bir kadın defolup gidebilir. itiecek, kakacak, küfredecek, sonra da ben kadınım diyecek. kadınlık bu mu, fiziksel olarak zayıflığın arkasına sığınarak karşı tarafı tahrik etmek, barbarlık yapmak mı?? alın size küfür. sektirip gidin ailenizin yanına. bir daha da dönmeyin.

Saygı bitmiş bu evlilikte yani benim deyimimle yüz göz olmuşsunuz ayrılın demiyorum tabiki ama oturup konuşmanız ve sözler vermeniz lazım erkeklerin çoğu annelerine düşkün olmasalarda evlenınce bir tuhaf anne meraklısı oluyorlar bunu kabul edin idare edin yahu he he deyin geçin gidin yani sanki kavga edince düzeliyor mu problemler hayır tabikide ama tavsiyem bir müddet daha çocuk yapmayın hani olmadı bosandın çocuk olayı büyük sorun Rabbim huzur versin dua edin bol bol

Linçlenir miyim bilmiyorum ama ben bu olayda erkekten yanayım.
Sen bu zamana kadar gücüm az diye sürekli adama saldır, ağzına gelen en edepsiz lafları say, şimdi artık karşılık vermeye başladı diye ‘ama kadın gücüyle erkek gücü bik bik bik’
Şiddet sadece sen uygularken mi makul geliyordu?

Erkek gücüyle kadın gücünün farklı olduğunu idrak edecek kadar beynin geliştiğine göre bi erkeğin damarına basmayacaksın
Bigün bi çarpar nerden geldiğini şaşırırsın..
Kafayı mı yediniz siz ne diye tahrik edip duruyorsunuz adamı.
Size kıyamıyor diye habire üstüne çıkıp tepinmenin ne manası var

Yüzde yüz haksızsınız! Eşe küfür etmek nedir ya! Kadınların küfür etmesine ayrı şok oluyorum. Ben küfür etsem eşim net boşar . Çok hanımcıdır bana düşkündür ona rağmen net boşar boşamasa bile benden iğrenir o kdr eminim .O bana etse ben de öyle olurum. Bence boşanın böyle evlilikten hayır gelmez laçkalaşmış

İyi öğrendiniz he, erkekle kadının gücü bir değil diye diye bulduğunuzun canına okuyun, kendinize yapılsa psikolojik şiddete uğruyorum diye ağlaya ağlaya anlatacağınız şeyleri adamlara rahatça yapma hakkınız oluyor sanıyorsunuz böyle böyle. Karşılık alınca vay efendim niye böyle oluyor. Herkesin her istediği herkese rağmen olmuyor işte zorlamayın bozarsınız.

Ben de iki yıllık evliyim.Her evlilikte anlaşmazlık çıkar ufak tartışmalar olur.Bizde de oldu olacak da mutlaka.Ama ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat ederiz.Birbirimizin yüzüne bakamayacak laflar etmeyiz.Ki zaten öyle büyük kavgamız olmadı çok şükür Annesine küfür etmişsiniz resmen.Benim eşim o lafı etseydim beni boşardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…