- 1 Ocak 2022
- 4.148
- 15.235
- 158
- Konu Sahibi Cancancan333
-
Çok üstüne gitmeyelim yoksa topluca analarımıza küfür edecek potansiyeli var....Kalbi kara ,ağzı lafım çukuru olunca normal geliyor demekki.....İlk defa hem de bir şiddet konusunda kocaya acıdım sanıyorum, adamın elinde bugüne kadar kalmadıysanız adamda peygamber sabrı olduğundan; umarım adamcağız elini kana bulamadan sizden kurtulur.
Nerede öğretmenseniz umarım yollarımız kesişmez, başlarına sizi öğretmen diye koydukları çocuklara acıdım.
Çocuk yapıp tüy dikmek için sanırım, ben de hiç anlam veremiyorum.Aşırı kötü bir evlilik. Küfür, hakaret şiddet hepsi var. Umarım çocuk yoktur böyle bir ortamda. Bukadar nefret dolu evlilik neden sürüyor??
Anonimliğine güvenip edebilir; ama bu ağızla, gerçek hayatta bir gün birinin elinde kalacağı kesin.Çok üstüne gitmeyelim yoksa topluca analarımıza küfür edecek potansiyeli var....Kalbi kara ,ağzı lafım çukuru olunca normal geliyor demekki.....
Doğru kocaya cinnet gecirtebilir asla tasvip etmiyorum.Tek merak ettiğim adamın bu kadını neden hala boşamadığı....Anonimliğine güvenip edebilir; ama bu ağızla, gerçek hayatta bir gün birinin elinde kalacağı kesin.
Tevekkeli değil aileniz bile sahip çıkmıyor doğru düzgün, onlar bile size bulaşmaktan korkup el çekmişler. Elinizde iyi kötü bir koca var onu da pis ağzınızla kaçırıp iyice el elde el başta kalacaksınız.Boş yapma mikrop
Katibim bunları okuyup yedi ceddimize sövüyordur, kulaklarım çınlamaya başladı bileTevekkeli değil aileniz bile sahip çıkmıyor doğru düzgün, onlar bile size bulaşmaktan korkup el çekmişler. Elinizde iyi kötü bir koca var onu da pis ağzınızla kaçırıp iyice el elde el başta kalacaksınız.
Beni es geçti sanırım kalbim büyük bir huşu ile çarpıyorKatibim bunları okuyup yedi ceddimize sövüyordur, kulaklarım çınlamaya başladı bile
Çenesini tutamayıp erken ayrıldı aramızdan, yoksa kıymetli görüşlerini almak isterdikBeni es geçti sanırım kalbim büyük bir huşu ile çarpıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?