Çok kötü şeyler oldu arkadaşlar..

Birbirine küfür eden ya da vuran çiftlerin bir süre sonra elinin dilinin ayarı da olmuyor, önceleri kimse yokken ettikleri küfür ya da şiddet zamanla başkalarının yanında da olmaya başlıyor, birkaç sene önce bir komşum kocasına sürekli küfür ediyordu ama ne küfürler, adamın ne annesi kalıyordu ne eşikteki ne beşikteki, küfürleri hepimiz duyuyorduk çünkü evdeki kavgaları sokağa taşımaya başlamışlardı, tüm sokak duyuyordu hadi biz la havle der kulağımızı tıkarız ama boyunca çocukları vardı onların yanında küfür ediyorlardı, küfürle büyüyen çocuklar ne olur bir gün kızlarının da annesine sokak ortasında küfür ettiğine şahit oldum.

Bu yüzden evlilikte saygı sevgiden daha önemli, birbirine saygılı anne babayla yetişen çocuklarla, sürekli kavga gürültü küfür duyarak büyüyen çocuklar aynı ahlakta olmuyor.

Su anda sokakta karsilastigimiz ilkokulundan universitesine birbirine or*** cocu** diye hitap edip kah kah gulen cocuklar, boyle ailelerden cikiyor iste. Cocuk icin psikolojik siddet, kufur, hakaret oyle normalki, birbirlerine hitap sekli olarak kullanıyorlar.

Ondan sonra birak kufuru salak vb. kelimeler dahi kullanmayan evlerde buyuyen cocuklar, bu küfürbaz cocuklarin yaninda zorbaliga maruz kalip terapilik oluyorlar.

Yazdikca icim karardi.

Gerçekten öyle cocuklar ne görürse onu işler

Sizin genel olarak zaten üslup sorununuz var. Diğer konulardan hatırlıyorum. Karşılıklı tencere kapaksınız zaten çokta şey yapmayın bence

Artık okadar yüzgöz olmuşsunuz ki saygı kalmamış çocuğunuz da yokken ayrılmak en doğrusu. Çünkü her tartışma daha ileri boyutta olur

Adam sabırlıymış yine

Aynen öyle, okul çıkışlarında dışarıdaysam duyduğum küfürleri toplasam 52 yılda o kadar küfür etmemişimdir, 9-10 yaşlarında kız çocuğu görüyorum kendisinden birkaç yaş büyük erkek çocuğunun peşinden koşuyor abi abi diyerek, erkek çocuğu arkasını dönüp küfürlü bir cevap veriyor aman Allahım
Artık toplum öyle bir hal aldı ki milletin çocuğuna evladım küfür etme bile diyemiyorsun ona da küfürle karşılık veriyor çünkü, o cevap vermese annesi babası küfürü savunuyor al başına belayı, yeminle artık kulaklığı hiç çıkarmadan dolaşıyorum duyup da karışmayayım diye, çocuğa bak ailesini anla diyorum buna.

Bize vaktiyle ailenin toplumun temel unsuru olduğu, ailenin toplum değerlerini koruyucu olduğu vs öğretildi ama temel unsurun temeline dinamit koydular resmen, anlaşamıyorsan ayrılırsın evliliğin saygısızca devam ettirmenin, saygısız bir ortamda çocuk yetiştirmenin anlamı yok.

Çok benzerini arkadaş yaşadı. Kocasında darp raporunda daha fazla hasar olmasına rağmen kız şikayetçi de olmadığı halde savcı kamu davası açtı adama. Adam da sonra 4 sene denetim mi gözetim mi ne cezası aldı. Bişi olmaz yani.

bişey anlamadım kek tarifi vereyim en iyisi..
  • 3adetyumurta
  • 1su bardağıtoz şeker
  • 1su bardağısüt
  • 1su bardağısıvı yağ
  • 2,5su bardağıun
  • 1paketvanilin
  • 1paketkabartma tozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…