- 12 Temmuz 2006
- 56.254
- 216.271
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Cancancan333
Partnere küfürü de kesinlikle bırakması gerekiyor, hem çok çirkin ve yakışıksız hem de herkesin mizacı aynı değil, başka bir erkek için bu cinayet sebebi dahi olabilir.Ek olarak boşandıktan sonra ikisi de ama özellikle konu sahibi öfke kontrolü için terapi almalı. Yoksa hayatlarına giren başka insanlarla da aynı ilişki biçimini geliştirecekler.
Erkeğin ne sebeple olursa olsun kadına şiddet uygulamasına karşıyım ama yorumunuza katılıyorum ablacım.Sen gerçekten şiddete uğrayan mağdur bir kadın değilsin oraları geç . Karşındaki insana defalarca fiziksel olarak şiddet uygulamışsin . Biraz olsun canından korksan veya seni dovecegini dusunsen asla ama asla annesine o... deyip odayi değiştiremezsin. Hala daha kendini haklı görüyorsun senin şiddete uğramış kadınlar hakkında hiçbir fikrin bile yok
Eşinin küfür sonrası üzerine çullanması bir şiddettir ve yapmaması gerekirdi ama konu sahibi daha önce eşinin hiç böyle bir karşılık vermediğini yazmış yanlış yorumlamadıysam eğer, her şeyin bir ilki vardır maalesef ve yine de kontrolünü kaybetmemiş kocası, babama küfür etti gerekçesiyle karısını öldürenler var.
Adamın konu sahibine orantısız güç uygulaması ne kadar yanlışsa Cancancan333’ün küfür etmesi de o kadar yanlış, ki adam saldırıken demiş ki:
ben sana bi daha o kelimeyi kulllanmayacaksın demedim mi
Bu küfürü ilk edişi değil demek ki, kusura bakmasın ama bizim toplumumuzun hassasiyetleri var bunlardan biri anne baba çocuk eş, onlarla ilgili küfür ediyorsanız tahrik ediyorsunuz demektir, insanı annesinden vurarak tahrik etmek doğru değil.