- 15 Şubat 2013
- 24.870
- 94.139
-
- Konu Sahibi Aleyna sahin
Ne tartışmasında konu neydi? İsim var olayı hatirlayamadimEvet , kocasıyla 8 saat tartışmisti. Saat tutmuş
Yukarıda yazdığıniz hiç bir neden ALDATTİGİNİZ gerçeğini değiştirmez ve affettirmez. Sevilmiyor ve değersiz hissediyorsaniz bunun çözümü kaçmak değil hele tanımadığınız adama kaçmak hiç değil. Ortadoğu'nun daha kotu bir ülkesi değilse gittiğiniz ülke boşanmış kadınlara pozitif ayrımcılık bile yapılıyor. Bosanin hayatınıza bakın. Siz sevmiyorsunuz sadece korkuyorsunuz. Aileniz yok diye ortada kalmazsınız aklınızı ve iradenizi kullanın sorun değil çözüm odaklı olun.Cok kötüyüm arkadaslar..
Ben esimle sürekli tartisiyorum. Bana seviyormusun diye sorucaksiniz.
Seven insan neden tartisir ki?
Esimden hic bir türlü destek alamiyorum.
Maddi konuda olsun. Esim hep elinden geleni yapti.. evet ama bende cok yaptim. 2 defa yeni basladigim esime tüm ayligimi verdim..
bazen buzdolabimiz bos. Bazen gercekten canim birsey cekse bile alip yigemedigim zamanlar oluyor.
Ama benim inanin gözümde degil. Ben Onu Cok sevdigim icin severek, tüm ailemi düsman ederek kendime evlendim. 4 yil oldu.
Ailemle görüsmüyorum. Baska bir ülkede yasiyoruz.cok yanliz kaldim 26 yasimda.
Ama esim bana hic sevgisini göstermedigini düsünüyorum.
Disarda cok kisi bana bakar benimle ilgilenmeye calisir Ama Ben hic bir zaman bir baskasindan ilgi istemedim tek ondan
Oda bana göstermedi hic.
Neyse biz sürekli bir sekilde tartistigimda bana diyorki Ev tut git. ( madiyat olmadigini biliyor)
Seni sevmiyorum
Benden ayril
Sen Cok kötü bir insansin
Sen pissin
Hassetsin
Senin yüzünden kimse yanimda degil
Seninle evlenecegime keske baskasiyla evlenseydim diye cümleler kuruyor.
Esimle evlenince bir sirketi vardi Ama Oda devlet borcu üzerine kuruluydu.
Insaat iscisi kendisi. Bende bunu evliligim 2. Yolanda ögrendim.
700.000 borcu vardi iflas glsterimim elimi kaldiriim kimse birsey yapamaz derdi.
bunca yil özelde okumama ragmen is bummakta zorlanmistim ve sonunda buldum bankadayim ve esimin borcunu ödedik.
Esim hic bendenbir birgün olsun yardim istemesini birakmadim cünkü zaten bir evlilik bu demek ti.
Esim hersey ona yapilsin ister.
Bana ilgi göstermez.
Bizim yine bir ara durumumuz iyi degilken Ben chat sayfasindan birileriyle yazmaya (tek biri degil .. hangisi tutarsa hesabi) basladim ve evden kacmak istedim.
Karsi tarafa tabi demedim.
Cünkü artik yetmisti bana.
Hergün evden S*** G (Defol) diyordu
Sonra neyse bu bunu gördü tamami.
Ondan beri iki ay gecti iliskimiz daha kötü oldu.
(Sadece yazisma kimseyle bulusmadim)
gercekten Cok pismanim
Ne yapsam ?
Arkadaslar tabi tek tarafli kimse kötü degil. Ve güzel günlerimiz de oldu.. Ama simdi ne yapsam.
Cok seviyom
Ailem yok .
Esini Cok seviyorum
Kimseyle birlikte olmak istemiyorum
Kocası bunu tatile yollamis, sonra bu geldiginde tartismislar, sürekli tartışıyoruz neden böyleyim falan yazıyordu. Toksik bi evlilik.Ne tartışmasında konu neydi? İsim var olayı hatirlayamadim
Ay hatırladım. Bu nası bi ilişki ya.Arkadaslar öncelikle lütfen duyarli Olun. Iyi degilim.
Bir halftaligina kocam Beni tatile yolladi. Yollamadan önce tartistim bos sebeplerden dolayi.
Simdi tatilden geri geldim ve kocam kapida bekliyordu Beni. Bende bagirdim cagirdim eve girer girmez.. ev sigara kokuyo bilmem ne bilmem ne.
Sonra ikimizq uyuduk. Ayri odalarda yanima geldi nasilsin falan Bende dedim ki benim neden küstügümü anladinmiw Oda Hayir anlamadim cünkü hic birsey yoktu dedi.
Sonra Ben yine alevlendim bagirdim..
yemek yapti cagirdi beni Ben Herseyi devirim cam kirdim. Sonra iyice kavga Ettik.
8 Saaten beri tartisiyorum onunla. Neden böyleyimne yapmaliyim?
Beğen Alıntı YorumlaŞikayet Et
Çok seviyormuş. Sanmam ki dönsünAilene yalvar yakar geri dön bu adamdan bir halt olmaz adam olan eşine öyle davranmaz.
Evet böyle adamı da sevenler varmış demek ki ıyyyyyÇok seviyormuş. Sanmam ki dönsün
Ailenize pişman olduğunuzu ayrılmak istediğinizi söyleyin destek olurlarsa ne âlâ olmazlarsa da kendi başınızın çaresine bakacaksınız. İşiniz varmış hangi ulkedesiniz? Oradaki kadin sosyal haklarını araştırıp destek alabilirsiniz, yine oradaki kadın hakları stk kuruluşlarıyla irtibata geçip bilgi alabilirsiniz. Bu aşamada işinizin olması güzel sakın bırakmayın.Cok kötüyüm arkadaslar..
Maddi konuda olsun. Esim hep elinden geleni yapti.. evet ama bende cok yaptim. 2 defa yeni basladigim esime tüm ayligimi verdim..
bazen buzdolabimiz bos. Bazen gercekten canim birsey cekse bile alip yigemedigim zamanlar oluyor.
Ama benim inanin gözümde degil. Ben Onu Cok sevdigim icin severek, tüm ailemi düsman ederek kendime evlendim. 4 yil oldu.
Disarda cok kisi bana bakar benimle ilgilenmeye calisir Ama Ben hic bir zaman bir baskasindan ilgi istemedim tek ondan
Oda bana göstermedi hic.
Neyse biz sürekli bir sekilde tartistigimda bana diyorki Ev tut git. ( madiyat olmadigini biliyor)
Seni sevmiyorum
Benden ayril
Sen pissin
Hassetsin
700.000 borcu vardi iflas glsterimim elimi kaldiriim kimse birsey yapamaz derdi.
bunca yil özelde okumama ragmen is bummakta zorlanmistim ve sonunda buldum bankadayim ve esimin borcunu ödedik.
Esim hic bendenbir birgün olsun yardim istemesini birakmadim cünkü zaten bir evlilik bu demek ti.
Bana ilgi göstermez.
Bizim yine bir ara durumumuz iyi degilken Ben chat sayfasindan birileriyle yazmaya (tek biri degil .. hangisi tutarsa hesabi) basladim ve evden kacmak istedim.
gercekten Cok pismanim
Ne yapsam ?
Arkadaslar tabi tek tarafli kimse kötü degil. Ve güzel günlerimiz de oldu.. Ama simdi ne yapsam.
Cok seviyom
Ailem yok .
Esini Cok seviyorum
Disarda cok kisi bana bakar benimle ilgilenmeye calisir
bu sizin yaşadığınız şeyin adı evlilik değil,evlilik karşılıklı sevgi,ilgi,saygı uzerine kurulu özel bir birlikteliktir,türkiyede küfür,aldatma,ilgisizlik vs. üzerine çoğunlukla o yüzden ne yaşarsaniz yaşayın,sonunda size siz hatalısınız gibi davranacaklar,eşiniz zaten bütün bunları yaparak evlilik birliğini bozmuş,evden bile kovmuş,oyle olunca sizin yaptığınıza aldatma denmez ilgi açlığı denir,elin kızınının düzenini bozup gül gibi hayatından alıp,ilgisiz,sevgisiz,perişan edeceksin,yapayalnız bırakacaksın adınada evlilik diyeceksin yok öyle bir dünya,belki bu adamla değilde başkasıyla evlenmiş olsaydın çok mutlu bir yuvan,çok mutlu bir hayatın olacaktı,bu ihtimalleri elinden alıp bu iğrencliklere sizi maruz bırakan insanlardan uzak durun,ayrılın güzel bir hayata başlayın madem mutsuzsunuz,evlilik sadece resmi bir belgedeki imza değil,aranizdaki birliktelik,saygı,sevgi,ilgi bittiyse o sadece bir imza olarak kalır,herkes değerlidir,herkes sevilmeyi sayılmayı hak eder,öz saygınızı yitirmeyin,genel olarak konuşuyorum,bu ülkedeki kalıplaşmış evlilik tabularını yıkın,sevilmeyi ve sayılmayı mecbur kılın.Cok kötüyüm arkadaslar..
Oda bana göstermedi hic.
Seni sevmiyorum
Benden ayril
Sen pissin
Hassetsin
Bana ilgi göstermez.
gercekten Cok pismanim
Ne yapsam ?
Cok seviyom
Ailem yok .
Esini Cok seviyorum
Eee ne biliyorsun.belki onun kadar güzel değilsin.
8 yıllık evliyim daha kimsenin benimle ilgilenmeye çalıştığını görmedim. Bu sizin duruşunuzla alakalı. Dışarıdan mutsuz ve sevgiye aç imajı veriyorsanız size yanaşan olur. Bu yaptığınız bile sadakatsizliktir
Güzellikle alakalı olduğunu düşünüyor musun gerçektenEee ne biliyorsun.belki onun kadar güzel değilsin..bu ne özgüven.herkes her gördüğü kadınla ilgileniyor mu ? Duruşmuş.belki de beğenmiyorlar.
Aşk olsun ne aldatması, sadece yazıştım demiş okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.Neden "kocamı aldattım" icerikli konu açan yeni üyelerin hep nicki adı soyadı?
bu sizin yaşadığınız şeyin adı evlilik değil,evlilik karşılıklı sevgi,ilgi,saygı uzerine kurulu özel bir birlikteliktir,türkiyede küfür,aldatma,ilgisizlik vs. üzerine çoğunlukla o yüzden ne yaşarsaniz yaşayın,sonunda size siz hatalısınız gibi davranacaklar,eşiniz zaten bütün bunları yaparak evlilik birliğini bozmuş,evden bile kovmuş,oyle olunca sizin yaptığınıza aldatma denmez ilgi açlığı denir,elin kızınının düzenini bozup gül gibi hayatından alıp,ilgisiz,sevgisiz,perişan edeceksin,yapayalnız bırakacaksın adınada evlilik diyeceksin yok öyle bir dünya,belki bu adamla değilde başkasıyla evlenmiş olsaydın çok mutlu bir yuvan,çok mutlu bir hayatın olacaktı,bu ihtimalleri elinden alıp bu iğrencliklere sizi maruz bırakan insanlardan uzak durun,ayrılın güzel bir hayata başlayın madem mutsuzsunuz,evlilik sadece resmi bir belgedeki imza değil,aranizdaki birliktelik,saygı,sevgi,ilgi bittiyse o sadece bir imza olarak kalır,herkes değerlidir,herkes sevilmeyi sayılmayı hak eder,öz saygınızı yitirmeyin,genel olarak konuşuyorum,bu ülkedeki kalıplaşmış evlilik tabularını yıkın,sevilmeyi ve sayılmayı mecbur kılın.
sabrederek düzelseydi kimse boşanmazdıki,insanlar neyse o,tabi hayat sizin,tercih sizin.Ben ayrilmayi en sona birakiyorum. Benim icin bir secenek degil ilk basta tabiki.
Önce esimle anlasmak, sevigimizi saygimizi düzeltmek istiyorum.
Inan yaptigim hic birseyden gurur duymuyorum.
Ama kendisi sanki olanlardan sonra bana beni daha Cok ezmeye hak görüyor.
Ne yapicagimi bilmiiyorum. Aceba gercekten yanindan uzaklassammi? Kac defa piskolog la görüstum kendisine bizim iyi olmadigimizi söyledim.
Oda senin piskologun sana benzer diyor
Of . Cok mutsuzum gercekten.
Bir yanim Cok bikti artik diyer yanim sabret düzelir diyor.
Mahlesef. Evet kendimi belki simdi suclu duruma koydum o hatayi yaparak.. Ama ondan öncede böyledi.. ailemde borc nedir bilmezdim. Cok zengin degildik ama herseyimiz yettigi kadar iste.sabrederek düzelseydi kimse boşanmazdıki,insanlar neyse o,tabi hayat sizin,tercih sizin.