Cok kötü hata yaptim pismanim

Yukarıda yazdığıniz hiç bir neden ALDATTİGİNİZ gerçeğini değiştirmez ve affettirmez. Sevilmiyor ve değersiz hissediyorsaniz bunun çözümü kaçmak değil hele tanımadığınız adama kaçmak hiç değil. Ortadoğu'nun daha kotu bir ülkesi değilse gittiğiniz ülke boşanmış kadınlara pozitif ayrımcılık bile yapılıyor. Bosanin hayatınıza bakın. Siz sevmiyorsunuz sadece korkuyorsunuz. Aileniz yok diye ortada kalmazsınız aklınızı ve iradenizi kullanın sorun değil çözüm odaklı olun.

Arkadaslar öncelikle lütfen duyarli Olun. Iyi degilim.

Bir halftaligina kocam Beni tatile yolladi. Yollamadan önce tartistim bos sebeplerden dolayi.
Simdi tatilden geri geldim ve kocam kapida bekliyordu Beni. Bende bagirdim cagirdim eve girer girmez.. ev sigara kokuyo bilmem ne bilmem ne.
Sonra ikimizq uyuduk. Ayri odalarda yanima geldi nasilsin falan Bende dedim ki benim neden küstügümü anladinmiw Oda Hayir anlamadim cünkü hic birsey yoktu dedi.
Sonra Ben yine alevlendim bagirdim..
yemek yapti cagirdi beni Ben Herseyi devirim cam kirdim. Sonra iyice kavga Ettik.
8 Saaten beri tartisiyorum onunla. Neden böyleyim ne yapmaliyim?
Beğen Alıntı YorumlaŞikayet Et

Ay hatırladım. Bu nası bi ilişki ya.

Ailenize pişman olduğunuzu ayrılmak istediğinizi söyleyin destek olurlarsa ne âlâ olmazlarsa da kendi başınızın çaresine bakacaksınız. İşiniz varmış hangi ulkedesiniz? Oradaki kadin sosyal haklarını araştırıp destek alabilirsiniz, yine oradaki kadın hakları stk kuruluşlarıyla irtibata geçip bilgi alabilirsiniz. Bu aşamada işinizin olması güzel sakın bırakmayın.

Disarda cok kisi bana bakar benimle ilgilenmeye calisir

8 yıllık evliyim daha kimsenin benimle ilgilenmeye çalıştığını görmedim. Bu sizin duruşunuzla alakalı. Dışarıdan mutsuz ve sevgiye aç imajı veriyorsanız size yanaşan olur. Bu yaptığınız bile sadakatsizliktir

bu sizin yaşadığınız şeyin adı evlilik değil,evlilik karşılıklı sevgi,ilgi,saygı uzerine kurulu özel bir birlikteliktir,türkiyede küfür,aldatma,ilgisizlik vs. üzerine çoğunlukla o yüzden ne yaşarsaniz yaşayın,sonunda size siz hatalısınız gibi davranacaklar,eşiniz zaten bütün bunları yaparak evlilik birliğini bozmuş,evden bile kovmuş,oyle olunca sizin yaptığınıza aldatma denmez ilgi açlığı denir,elin kızınının düzenini bozup gül gibi hayatından alıp,ilgisiz,sevgisiz,perişan edeceksin,yapayalnız bırakacaksın adınada evlilik diyeceksin yok öyle bir dünya,belki bu adamla değilde başkasıyla evlenmiş olsaydın çok mutlu bir yuvan,çok mutlu bir hayatın olacaktı,bu ihtimalleri elinden alıp bu iğrencliklere sizi maruz bırakan insanlardan uzak durun,ayrılın güzel bir hayata başlayın madem mutsuzsunuz,evlilik sadece resmi bir belgedeki imza değil,aranizdaki birliktelik,saygı,sevgi,ilgi bittiyse o sadece bir imza olarak kalır,herkes değerlidir,herkes sevilmeyi sayılmayı hak eder,öz saygınızı yitirmeyin,genel olarak konuşuyorum,bu ülkedeki kalıplaşmış evlilik tabularını yıkın,sevilmeyi ve sayılmayı mecbur kılın.

Eee ne biliyorsun.belki onun kadar güzel değilsin..bu ne özgüven.herkes her gördüğü kadınla ilgileniyor mu ? Duruşmuş.belki de beğenmiyorlar.

Eee ne biliyorsun.belki onun kadar güzel değilsin..bu ne özgüven.herkes her gördüğü kadınla ilgileniyor mu ? Duruşmuş.belki de beğenmiyorlar.
Güzellikle alakalı olduğunu düşünüyor musun gerçekten O zaman yavaş yavaş taliplerine elveda de

Çok şükür taş gibi kadınım maşallah bana

Ben ayrilmayi en sona birakiyorum. Benim icin bir secenek degil ilk basta tabiki.
Önce esimle anlasmak, sevigimizi saygimizi düzeltmek istiyorum.
Inan yaptigim hic birseyden gurur duymuyorum.
Ama kendisi sanki olanlardan sonra bana beni daha Cok ezmeye hak görüyor.
Ne yapicagimi bilmiiyorum. Aceba gercekten yanindan uzaklassammi? Kac defa piskolog la görüstum kendisine bizim iyi olmadigimizi söyledim.
Oda senin piskologun sana benzer diyor
Of . Cok mutsuzum gercekten.
Bir yanim Cok bikti artik diyer yanim sabret düzelir diyor.

sabrederek düzelseydi kimse boşanmazdıki,insanlar neyse o,tabi hayat sizin,tercih sizin.

sabrederek düzelseydi kimse boşanmazdıki,insanlar neyse o,tabi hayat sizin,tercih sizin.
Mahlesef. Evet kendimi belki simdi suclu duruma koydum o hatayi yaparak.. Ama ondan öncede böyledi.. ailemde borc nedir bilmezdim. Cok zengin degildik ama herseyimiz yettigi kadar iste.

Kendim ondan bosanip daha rahat bir yasam düsünmüyorum. Ben kendimi hep suclu his edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…