Cok kötü hata yaptim pismanim

Aleyna sahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2023
7
-32
Cok kötüyüm arkadaslar..

Ben esimle sürekli tartisiyorum. Bana seviyormusun diye sorucaksiniz.

Seven insan neden tartisir ki?

Esimden hic bir türlü destek alamiyorum.
Maddi konuda olsun. Esim hep elinden geleni yapti.. evet ama bende cok yaptim. 2 defa yeni basladigim esime tüm ayligimi verdim..
bazen buzdolabimiz bos. Bazen gercekten canim birsey cekse bile alip yigemedigim zamanlar oluyor.

Ama benim inanin gözümde degil. Ben Onu Cok sevdigim icin severek, tüm ailemi düsman ederek kendime evlendim. 4 yil oldu.
Ailemle görüsmüyorum. Baska bir ülkede yasiyoruz.cok yanliz kaldim 26 yasimda.

Ama esim bana hic sevgisini göstermedigini düsünüyorum.
Disarda cok kisi bana bakar benimle ilgilenmeye calisir Ama Ben hic bir zaman bir baskasindan ilgi istemedim tek ondan
Oda bana göstermedi hic.

Neyse biz sürekli bir sekilde tartistigimda bana diyorki Ev tut git. ( madiyat olmadigini biliyor)
Seni sevmiyorum
Benden ayril
Sen Cok kötü bir insansin
Sen pissin
Hassetsin
Senin yüzünden kimse yanimda degil
Seninle evlenecegime keske baskasiyla evlenseydim diye cümleler kuruyor.

Esimle evlenince bir sirketi vardi Ama Oda devlet borcu üzerine kuruluydu.
Insaat iscisi kendisi. Bende bunu evliligim 2. Yolanda ögrendim.
700.000 borcu vardi iflas glsterimim elimi kaldiriim kimse birsey yapamaz derdi.
bunca yil özelde okumama ragmen is bummakta zorlanmistim ve sonunda buldum bankadayim ve esimin borcunu ödedik.

Esim hic bendenbir birgün olsun yardim istemesini birakmadim cünkü zaten bir evlilik bu demek ti.

Esim hersey ona yapilsin ister.
Bana ilgi göstermez.

Bizim yine bir ara durumumuz iyi degilken Ben chat sayfasindan birileriyle yazmaya (tek biri degil .. hangisi tutarsa hesabi) basladim ve evden kacmak istedim.
Karsi tarafa tabi demedim.
Cünkü artik yetmisti bana.
Hergün evden S***** G** (Defol) diyordu

Sonra neyse bu bunu gördü tamami.
Ondan beri iki ay gecti iliskimiz daha kötü oldu.
(Sadece yazisma kimseyle bulusmadim)
gercekten Cok pismanim
Ne yapsam ?

Arkadaslar tabi tek tarafli kimse kötü degil. Ve güzel günlerimiz de oldu.. Ama simdi ne yapsam.
Cok seviyom
Ailem yok .
Esini Cok seviyorum
Kimseyle birlikte olmak istemiyorum

Seven neden tartışır ki demişsiniz de seven niye tartışmasın, anamızla babamızla tartışıyoruz yeri geliyor da, sevmediğimiz için mi? Düşüncelerimiz zaman zaman uyuşmadığı için.

Ama hepsini geçtim, siz sevmiyorsunuz, bağımlısınız. Güzel günlerimiz de oldu demişsiniz, benim bakkal Numan amcayla da güzel günlerim oldu hala iyilikle anarım kendisini. Neyi gösteriyor bu? Siz sevilmiyorsunuz ki, sevseniz ne olacak?

diyorki Ev tut git. ( madiyat olmadigini biliyor)
Seni sevmiyorum
Benden ayril
Sen Cok kötü bir insansin
Sen pissin
Hassetsin
Senin yüzünden kimse yanimda degil
Seninle evlenecegime keske baskasiyla evlenseydim diye cümleler kuruyor.
Şunu diyen birini nasil seviyorsun be arkadasim ya

İşin varmış birikim yap boşan. Ailenden özür dile barış. Degmez bu adama

Ailene senelerce özelde okut kendini sonrada kaç görüşme sonra git milletle yazış vallahi bir dur be kızım be 26 yaşında daha ne yaşayacaksın. Niye herşeyi bu kadar karmaşık hale getiriyorsunuz anlamıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…