- Konu Sahibi Minuscule9
kız güldüm yaa sana çokmu komik olurm :))hay allah napimm onlarala yürüyemiyorumm denedim bacım
E denizde niye yuruyorsun ki :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız güldüm yaa sana çokmu komik olurm :))hay allah napimm onlarala yürüyemiyorumm denedim bacım
Amann Takıl Kafana Göre At Bir Kahkaha Tüm Mahalle Ayaklansın..
ayy çok alemsiniz gidip sifonun kapağını kaldırasım geldi ama korkmaktan korkuorum :)
Yarinada dedikodu cikar salak balkonda tek basina oturmus kahkaha atiyordu diye
bende merak ettim ne taşı diye eşim tuvaletteydi girdim şifonun içine bakmaya oda diyor ne oluyo neden açıyorsun ama bizimkinde siyah taş falan yokkiAç Bir Bak Sifonun İçine Karanlık Taş
Çok Ürkütücü, Açınca Yaz Bana
Git Bak Biz Burdayız
bende merak ettim ne taşı diye eşim tuvaletteydi girdim şifonun içine bakmaya oda diyor ne oluyo neden açıyorsun ama bizimkinde siyah taş falan yokki
canım aslında aynılarının bende yaşadım bebek konusu dışında ama ona benzer başka konular vardı bende de. önce ailem çok destek oldu sonra eşim bir çoğunu kendi içimde hallettim devam edenler var ama onlarla yaşamayı öğrendim allah yardımcın olsun ama bu durum destek şart :)Evet sorunum korkaklığım. Çocukluğumdan beri var bu. Oyuncak bebeklerden çok korkarım onlarla aynı yerde yalnız kalamıyorum, karanlıktan korkuyorum mesela ışığı kapattım başka bir odaya gidicem koştura koştura gidiyorum sanki bir yerden birşey çıkacakmış gibi yada gece yattığım zaman odanın çoğu yerini görmem lazım arkamı dönemiyorum. Uyumak için gözlerimi kapatınca değişik korkunç suratlar geliyor gözümün önüne. Banyo yaparken gözüm hep banyonun dışında hatta arada duşakabin i aralayıp baktığım bile oluyor. Yüzümü çok hızlı yıkıyorum hemen gözlerimi açabilmek için. Bebeğim birşey yaparken gözümün önünden felaket senaryoları geçiyor film gibi olduğunu görüyorum resmen hemen oradan uzaklaştırıyorum. kimseye anlatmadım bu korkularımı birtek oyuncak bebek olayı bilinir ailem tarafından. Çok etkiliyor bunlar beni ne yapmalıyım acaba nasıl aşabilirim bunu doktorada gidemiyorum cesaret edemiyorum ne olduda gidiyorsun diye çullanırlar üzerime
sabah bakıcam.sabah dediğim de öğlen yani :) ama bişi itiraf ediimmi hani sifonun içine atılan mavi kokular var ya,tablet gibi.eşim sorumludur o işten.bi keresinde hadi dedim ben yapiim.sifonun kapağını tam kaldıramadım ya.ürktümmmmm korku değildi ama.tablete de bakamadım doğru yere mi attım diye
İnşallah Asılanlardan Değildi..
Korkudan Asılcak mı Atılcak mı Karıştırmasaydın..
Canımm Siyah Taş Değil..
Karanlık Ya..
İşte Çok Ürkütücü Diyorum
Bende evde yanlızken tv izlersem yada pc de takılırsam korkmam ama elektirikler kesilirse çok tırsarım
Gece kesinlikle duşa tek giremem ya eşim de girecek yada kapıda beni bekleyecek:83::83::83::83:
Gece uyanırsam tuvalete tek gidemem eşimde benimle gelir:83::83::83::83::83:
Yine gece uykumda susarsam kalkıp alamam eşim getirir :83::83::83::83::83:
Ama şu saatte evde tek olsam elektrikler olduğu sürece sorun yok korkmam bir şekilde vakit geçiririm ama gidip uyuyamam belki başka şeylerde vardır korktuğumda şuan aklıma gelenler bunlar yani bende çok korkağım
İlginç ben baktım ondan korkmadım ama zaten korktuğum okadar çok şey varki bari ondan korkmiyim sen o karanlığın içinden elini birşeymi kapacak sanıyorsun
kızlar süpersiniz gece gece güldürdünüz beni.Allahta sizi güldürsün emi..korkunularınız eğer canınızı sıkıp yaşamınızı olumsuz yönde etkiliyorsa mutlaka doktora gidin siz farkında olmadan ilerleyebilir..benimde karınca fobim var bu hadi normalde eskiden siyah şemsiyeden korkardım neyseki geçti artık ama karıncalardan hala ödüm kopuyor