Çok konuşuyorum :(

Bende cok konuskanimdir ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Bazilari gibi agir basli hanim hanimcik susan birisi olmayi oyle cok istiyorum ki . Insanlar sorsunlar bu kiz niye hiç konusmuyor diye, oyle istiyorum !!!!

konu sahibi sen hangi burçsun ????

Güzelmis bu öneri gözyasi :))
Aile doktorum bi keresinde cok doluyum diyince, banada aynisini demisti bi kagit kalem al herseyi yaz ne dusunuyosan neyi dert ediyosan demisti sonrada al onu yirt at çope demisti !

Nasil fikir ?

Son düzenleme:

aman ne bilim ya biraz sussam iyi olacak bence.
O sevgilime de iki çift lafım var hem senin tatlı dilini sevdim diyo, hem çok konuşuyosun diyo.
Akşam bi antrenman daha yapim bırakcam bu huyumu

Kesinlikle.. aynen icimdekileri yazmissin.ben de aynen boyleyim.herkes ne uyaniksin der yok ben uynaik olsam her aklima geleni der miyim.

Isyerinde bisey olur herkes bi kilif uydurur veya susar ben mudure sak sak soyle oldugu icn boyle oldu ve sonucta bunu bole yaptim diye anlatirim direk.az bi hinlik yapip susarak da hallefilcek biseydir hslbuki ama yok anlatacam dogruyu bilecek.

Her ortamda varmi oyle insanlar gicik oluyorum ya yok oyle de olmk istemzdim.

Ayyyy...unide bi ev arkadasim vardi.kiz birak konusmayi tepki de vermezdi gicik olurdum.yani ayni evdesin konusmadan olurmu.yokk hic tepkide vermzdi ne laflar atardim ortaya kiz sikiliyo mu ki diye.yapmasam ondan iyimis.ve hep de agir oturakli gibi girunurdu o bnse cocuk gibi ( aslinda bir iki yil daha kalsaydim onunla.bnde konusmayi unutrdum belki

Hele isyerindekilerrrr.bazen o bni suzenleri sinsi snsi bakanlari farkedp sessz kalmyi basarsam da cogu zaman kendim oluyorum sonra bi bakiyorum ö.o.da tek konusan bnm.

Ya dun yedinci siniftan bi ogrencim bile dedi.. hocam nekadar aciksozlusunuz okulda bitek sizinle sohbet edebiliyoruz diye.tamam bu kismi iyide bnmde cenem acildimi karsimdaki ogrencide olsa kapatamiyorum demkki.belkude kiz bana en cok sen konusuyon demk istedi :$

Güzelmis bu öneri gözyasi :))
Aile doktorum bi keresinde cok doluyum diyince, banada aynisini demisti bi kagit kalem al herseyi yaz ne dusunuyosan neyi dert ediyosan demisti sonrada al onu yirt at çope demisti !

Nasil fikir ?

Güzel ama ben yazmaktan sıkılıyorum sanırım.
Önceden günlük tutardım mesela artık sıkılıyorum.
Bir de ben herkesle değil ortamını bulunca çoşuyorum
mesela işyerimde herkes çok suskun olduğumdan bahsediyor dem vuruyor.

bende hemen tepkimi koyar dümdüz söylerim herşeyi.
konuşmadığım insanlara karşı bile netimdir.
offf bilmiyorum işte gelmişiz 28 yaşımıza bu saatten sonra ergen ergen dertler, pozlar felan

olmaz olur mu her ortamda var tabii.hele hele iş yerinde çıkar çatışması, göze girme çabası vs.
hiç unutmam bi anımı. amirin doğum günüydü. geldik işe dediki abla pasta getirdim girip doğum günü kutlayalım. iki bayanız tamam mı.
saf saf girip kutlucaz. ortak birde hediye aldık. uygun saati beklerken. ben amirle ortak kullandığımız elbise dolabına mantomu asmaya gittimki, amir erken gelmiş ti mantosunun üzerinde bir not. doğum gününüz kutlu olsun! yazısı iğneyle iliştirilmiş.
sonra girdim o arkadaşla kutlayıp hediyesini verdim ama ikisinin bakışları arasında sanki ben aptal pozisyonundaydım.
hani o çokkonuşan ablaları, çok bilen, kurnaz olan bendimya,
hani o daha genç, masum , az konuşan, narin bir kızcağızdıya ??????????????????????????????????

ayyyy
sohbet etmeyi özellikle dinlemeyi cok cok severim ama cok konusanları asla cekemem
hadi bi olayın uzun uzun anlatılmasını gectimde, durup dururken sırf muhabet olsun dıye gecmiş anılarınızı anlatıyormuşusnz ya onu bence yapmayın cunku o kdr sıkıcı bi durumki ben sahsen hıc katlanamıyorum bu duruma ve boş konuşma olayına tabiki.
o tarif ettiginiz cool tiplemesi varya doğustan gelen bişey kesınlkle. bendeniz aynen öyleyım aslında

genelde soru soruldukca cvplarım,konuyla alakası olmayan hc bı muhabete gırmem,durduk yere eski anılarımdan bahsetmem,az ve öz konusurum.ama öyle sogukluk derecesınde az deıl tabıkı.

ve eger bulundugum ortamda sızın gıbı bırıyle karsılasırsam anında uzarım

Tişikkirlir sipirmin

Ay bu kk de ne çok konuşan varmış benim gibi

Bende çok konuşuyorum bazen kendime çok kızıyorum bazen de bu huyumu çok seviyorum. Aslında konuşkan ve girişken olmak çok güzel,herkesin yapamadığı ve imrendiği bir şey. Ama o bazen zamansız yada alakasız konuşmak yok mu en çok o başa bela oluyor.
Ben şimdi kendime bir uygulama getirdim çok yakınlarımın yanında, akrabaların yanında falan çok frenlemiyorum kendimi aklıma ne gelirse anlatıyorum (tabii bu da kötü oluyor ama napalım o kadar idare etsinler beni)
İşyerinde, az görüştüğüm insanların yanında da bir şey söylemeden önce düşünüyorum."Bunu bana sordu mu" diye cevabım hayırsa söylemiyorum. Aklıma bir şey mi geldi söylemeden önce bu karşımdakine ne katacak diye soruyorum kendime cevabım hayırsa yine söylemiyorum.
İki tane ceket aldım tanesi 20 TL'ye işyerindeki herkes bayıldı ayy çok güzelmiş dediler. Normalde olsa hemen atlardım nerden aldığımı kaça aldığımı ama yukarıdaki taktikle hiçbir şey söylemedim. Hee rahat mıyım? Hayır Ama acısını bütün arkadaşlarıma ablama görümceme anlatarak çıkardım..
Bak iki cümle kuracaktım ne kadar yazdım..
Bu arada ben yay burcuyum, klasik geveze ve patavatsız işte

Bnce amire asikmis o )

Kiza gicik oldum yalniz.bu ne icten karindan bagirsaktan pazarlik yahu !

Offf cok guldum yaa okurkenn.. amaaannn bosver bizde icteniz iste..bzm icn iyi olnuyo gerci

Su cabana bayildim 20 tl ye aldgni soylemeyince duydugun rahatsizligi cokkk iyi anliyorum !

"Bunu bana sordu mu " ve "bu ona ne katacak " bunlari deneyecegim

Ya burcla cok ilgisi oldugunu dusunmuyorum..

Bende akrebim.yukselenim de koc. Dusunun amma gizemli bisey olmam lazim.

^neden durup dururken burcumu ve ustune de yukselenimi soyledim ki size simdi ?

^bunu soran oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…