- 12 Temmuz 2011
- 649
- 17
- 318
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
♥gözyaşı♥;33133661 .!.:Yazının başını okudum sadece :)
Çok şeker yazmışsın kendini sen ya :)
Eğer konuşmayı biraz azaltmak istiyorsan çokça yazmayı dene.
İster kalem kağıt, ister klavye ekran olsun.
Eğer içindekileri yazıyla bir yere akıtırsan dilini daha az meşgul edecektir
Çok konuştuğun belli canım yazıda bile döktürmüşsün nokta koymayı bilememişsin.
Aman konuş gitsin ya susup ne yapacaksın.
ay cok tatlı geldi :)) bir cırpıda okudum.
beni tarif etmissin sanki,
sevdigim insanlarla her seyi paylasmak, ictigim suya varıncaya kadar anlatmak geliyor icimden,
erkek arkadasım dayanamıyor artık, her dedigime hee tamam tamam diyor,
bir de soru sorup sınav yapıyorum ustune, ne kadar dinledi diye
etiket hikayesine gelince, o digerlerinin bilmisligi...
senin gibi icten samimi dogal bir arkadasları oldugu icin aksine mutlu olmalılar.
fakat bos konusmaktan yakınmıssın,
biraz daha kontrollu olmaya gayret ettiginde ve her konuda 1sn kendine dusunme fırsatı tanıdıgında emin ol duzeliyor,
eskiden kakarakikiri geciyordu zamanlarım ama hep acık verdigimi hissediyordum, bir sure sonra kazık ustune kazık yedim,
herkesten uzaklastım, kendime daha cok vakit ayırdım ve insanlara yavas yavas sınır koydum fakat kırmadan,
simdi hem cok sempatik sıcak hem de cok mesafeli cool duruyorsun nasıl basarıyorsun diyorlar
ayrıca blog yazmanı tavsiye ederim,
ben ihtiyac duymadım fakat uzuntunu coskunu vs icini bosaltabilecegin herhangi alan oldugunda gereksiz takıntılardan ve desarj olmak icin konusmaktan uzaklasılıyormus, her seyi ihtiyacın kadar dengede tutuyormussun
(bir arkadasım yazıyordu onun deneyimi)
he valla cimcime noktayla işim olmaz illede virgül, ünlem, hatta parantez aç kapa
he he he
ama benimde içimdedir hep bazı şeylerde kendime kalsaydı sölemeseydim.çok açık kalpli olmasaydım derim.üzülürüm.
yalnız suskun, soğuk ağırkanlı hep dinlemede olan tiplerdende nefret ederim hep siyasidirler.
orta şeker olmalıydım.ortayı bulmalı.
mesela iş yerinde bakarım çookk cinlik yapan kişiler olur ağır suskun yapılarından onlardan hiç umulmaz sanki masumlar
ben ise açık sölerim çözümleri, fikirlerim başlarlar banaa; aaaa abla ne akıllısın ya abla ne kurnazsın
oysa alakası yok
sadece; onlar fikirlerini saklıda tutuyorlar. bu durum beni çok üzer günlük yaşamımda.
Güzelmis bu öneri gözyasi :))
Aile doktorum bi keresinde cok doluyum diyince, banada aynisini demisti bi kagit kalem al herseyi yaz ne dusunuyosan neyi dert ediyosan demisti sonrada al onu yirt at çope demisti !
Nasil fikir ?
Bende cok konuskanimdir ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Bazilari gibi agir basli hanim hanimcik susan birisi olmayi oyle cok istiyorum ki . Insanlar sorsunlar bu kiz niye hiç konusmuyor diye, oyle istiyorum !!!!
konu sahibi sen hangi burçsun ????
Kesinlikle.. aynen icimdekileri yazmissin.ben de aynen boyleyim.herkes ne uyaniksin der yok ben uynaik olsam her aklima geleni der miyim.
Isyerinde bisey olur herkes bi kilif uydurur veya susar ben mudure sak sak soyle oldugu icn boyle oldu ve sonucta bunu bole yaptim diye anlatirim direk.az bi hinlik yapip susarak da hallefilcek biseydir hslbuki ama yok anlatacam dogruyu bilecek.
Her ortamda varmi oyle insanlar gicik oluyorum ya yok oyle de olmk istemzdim.
Ayyyy...unide bi ev arkadasim vardi.kiz birak konusmayi tepki de vermezdi gicik olurdum.yani ayni evdesin konusmadan olurmu.yokk hic tepkide vermzdi ne laflar atardim ortaya kiz sikiliyo mu ki diye.yapmasam ondan iyimis.ve hep de agir oturakli gibi girunurdu o bnse cocuk gibi( aslinda bir iki yil daha kalsaydim onunla.bnde konusmayi unutrdum belki
Hele isyerindekilerrrr.bazen o bni suzenleri sinsi snsi bakanlari farkedp sessz kalmyi basarsam da cogu zaman kendim oluyorum sonra bi bakiyorum ö.o.da tek konusan bnm.
Kesinlikle.. aynen icimdekileri yazmissin.ben de aynen boyleyim.herkes ne uyaniksin der yok ben uynaik olsam her aklima geleni der miyim.
Isyerinde bisey olur herkes bi kilif uydurur veya susar ben mudure sak sak soyle oldugu icn boyle oldu ve sonucta bunu bole yaptim diye anlatirim direk.az bi hinlik yapip susarak da hallefilcek biseydir hslbuki ama yok anlatacam dogruyu bilecek.
Her ortamda varmi oyle insanlar gicik oluyorum ya yok oyle de olmk istemzdim.
Ayyyy...unide bi ev arkadasim vardi.kiz birak konusmayi tepki de vermezdi gicik olurdum.yani ayni evdesin konusmadan olurmu.yokk hic tepkide vermzdi ne laflar atardim ortaya kiz sikiliyo mu ki diye.yapmasam ondan iyimis.ve hep de agir oturakli gibi girunurdu o bnse cocuk gibi( aslinda bir iki yil daha kalsaydim onunla.bnde konusmayi unutrdum belki
Hele isyerindekilerrrr.bazen o bni suzenleri sinsi snsi bakanlari farkedp sessz kalmyi basarsam da cogu zaman kendim oluyorum sonra bi bakiyorum ö.o.da tek konusan bnm.
ayyyy
sohbet etmeyi özellikle dinlemeyi cok cok severim ama cok konusanları asla cekemem
hadi bi olayın uzun uzun anlatılmasını gectimde, durup dururken sırf muhabet olsun dıye gecmiş anılarınızı anlatıyormuşusnz ya onu bence yapmayın cunku o kdr sıkıcı bi durumkiben sahsen hıc katlanamıyorum bu duruma ve boş konuşma olayına tabiki.
o tarif ettiginiz cool tiplemesi varya doğustan gelen bişey kesınlkle. bendeniz aynen öyleyım aslında
genelde soru soruldukca cvplarım,konuyla alakası olmayan hc bı muhabete gırmem,durduk yere eski anılarımdan bahsetmem,az ve öz konusurum.ama öyle sogukluk derecesınde az deıl tabıkı.
ve eger bulundugum ortamda sızın gıbı bırıyle karsılasırsam anında uzarım
Bnce amire asikmis oolmaz olur mu her ortamda var tabii.hele hele iş yerinde çıkar çatışması, göze girme çabası vs.
hiç unutmam bi anımı. amirin doğum günüydü. geldik işe dediki abla pasta getirdim girip doğum günü kutlayalım. iki bayanız tamam mı.
saf saf girip kutlucaz. ortak birde hediye aldık. uygun saati beklerken. ben amirle ortak kullandığımız elbise dolabına mantomu asmaya gittimki, amir erken gelmiş ti mantosunun üzerinde bir not. doğum gününüz kutlu olsun! yazısı iğneyle iliştirilmiş.
sonra girdim o arkadaşla kutlayıp hediyesini verdim ama ikisinin bakışları arasında sanki ben aptal pozisyonundaydım.
hani o çokkonuşan ablaları, çok bilen, kurnaz olan bendimya,
hani o daha genç, masum , az konuşan, narin bir kızcağızdıya ??????????????????????????????????
olmaz olur mu her ortamda var tabii.hele hele iş yerinde çıkar çatışması, göze girme çabası vs.
hiç unutmam bi anımı. amirin doğum günüydü. geldik işe dediki abla pasta getirdim girip doğum günü kutlayalım. iki bayanız tamam mı.
saf saf girip kutlucaz. ortak birde hediye aldık. uygun saati beklerken. ben amirle ortak kullandığımız elbise dolabına mantomu asmaya gittimki, amir erken gelmiş ti mantosunun üzerinde bir not. doğum gününüz kutlu olsun! yazısı iğneyle iliştirilmiş.
sonra girdim o arkadaşla kutlayıp hediyesini verdim ama ikisinin bakışları arasında sanki ben aptal pozisyonundaydım.
hani o çokkonuşan ablaları, çok bilen, kurnaz olan bendimya,
hani o daha genç, masum , az konuşan, narin bir kızcağızdıya ??????????????????????????????????
Ay bu kk de ne çok konuşan varmış benim gibi
Bende çok konuşuyorum bazen kendime çok kızıyorum bazen de bu huyumu çok seviyorum. Aslında konuşkan ve girişken olmak çok güzel,herkesin yapamadığı ve imrendiği bir şey. Ama o bazen zamansız yada alakasız konuşmak yok mu en çok o başa bela oluyor.
Ben şimdi kendime bir uygulama getirdim çok yakınlarımın yanında, akrabaların yanında falan çok frenlemiyorum kendimi aklıma ne gelirse anlatıyorum (tabii bu da kötü oluyor ama napalım o kadar idare etsinler beni)
İşyerinde, az görüştüğüm insanların yanında da bir şey söylemeden önce düşünüyorum."Bunu bana sordu mu" diye cevabım hayırsa söylemiyorum. Aklıma bir şey mi geldi söylemeden önce bu karşımdakine ne katacak diye soruyorum kendime cevabım hayırsa yine söylemiyorum.
İki tane ceket aldım tanesi 20 TL'ye işyerindeki herkes bayıldı ayy çok güzelmiş dediler. Normalde olsa hemen atlardım nerden aldığımı kaça aldığımı ama yukarıdaki taktikle hiçbir şey söylemedim. Hee rahat mıyım? HayırAma acısını bütün arkadaşlarıma ablama görümceme anlatarak çıkardım..
Bak iki cümle kuracaktım ne kadar yazdım..
Bu arada ben yay burcuyum, klasik geveze ve patavatsız işte
Ay bu kk de ne çok konuşan varmış benim gibi
Bende çok konuşuyorum bazen kendime çok kızıyorum bazen de bu huyumu çok seviyorum. Aslında konuşkan ve girişken olmak çok güzel,herkesin yapamadığı ve imrendiği bir şey. Ama o bazen zamansız yada alakasız konuşmak yok mu en çok o başa bela oluyor.
Ben şimdi kendime bir uygulama getirdim çok yakınlarımın yanında, akrabaların yanında falan çok frenlemiyorum kendimi aklıma ne gelirse anlatıyorum (tabii bu da kötü oluyor ama napalım o kadar idare etsinler beni)
İşyerinde, az görüştüğüm insanların yanında da bir şey söylemeden önce düşünüyorum."Bunu bana sordu mu" diye cevabım hayırsa söylemiyorum. Aklıma bir şey mi geldi söylemeden önce bu karşımdakine ne katacak diye soruyorum kendime cevabım hayırsa yine söylemiyorum.
İki tane ceket aldım tanesi 20 TL'ye işyerindeki herkes bayıldı ayy çok güzelmiş dediler. Normalde olsa hemen atlardım nerden aldığımı kaça aldığımı ama yukarıdaki taktikle hiçbir şey söylemedim. Hee rahat mıyım? HayırAma acısını bütün arkadaşlarıma ablama görümceme anlatarak çıkardım..
Bak iki cümle kuracaktım ne kadar yazdım..
Bu arada ben yay burcuyum, klasik geveze ve patavatsız işte
Gerci.sabah bi konu gecti ve esim bana bicok konuda cok gizemli oldgmu beni cozemedgini soyledi nasil mutlu oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?