Eşim ailemle görüşmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

Araba onundu biz ondan satın almıştık
Leeeleeeleeee lolololooo valla kirazcim tak sepetini koluna git ananın evine kocanla hiç bu konu nezdinde kavga edip huzur kaçırma. Bak ablana dolandırıcı kocasini bile size tercih etmemiş sen niye kocanı uzeceksin ? Açık açık soranlara da şöyle dolandirilmak zoruna gitti gelmiyor ısrar etmeyin de onlar utansın.

Sen görüş ben gelmem diyor. Onun böyle düşündüğünü ailem üzülmesin diye söyleyemiyorum eşimi ailem de çok seviyor. Bende söyleyemediğim için yalnız gidemiyorum
Ailenizden saklamayın bu durumu, eşinizin nasıl etkilendiğini sakladığınız için , aileniz ciddiye almadı büyük olasıkla. Aileniz zaten asıl , kocanızın düşüncesine değil, kızının eşinin davranışlarına ve hala kızlarının o adamla evliliğine devam etmesine üzülmeli. Dolandırılma işi nasıl oldu, neden aileniz gerekli tepkiyi göstermedi?

Ablamda bilmediği için çok üzüldü üzüldüğünü gördükçe dayanamadılar ama her ne olursa olsun üzülmek yetmiyor ablama hak vermiyorum üzülmek birşeyleri telafi etmiyor evet ama bu durumun içerisinde kayboldum
ama siz herkesin üzüldüğüne inanmışsınız eşinizin kahrolduğuna niye inanmıyorsunuz . Yılların birikimiydi belki o paranız sizin . Adama zaman verin .

Kötü bi tecrübe olmuş bi daha noterde imzayı almadan kimseye toplu ödeme yapmayın

Leeeleeeleeee lolololooo valla kirazcim tak sepetini koluna git ananın evine kocanla hiç bu konu nezdinde kavga edip huzur kaçırma. Bak ablana dolandırıcı kocasini bile size tercih etmemiş sen niye kocanı uzeceksin ? Açık açık soranlara da şöyle dolandirilmak zoruna gitti gelmiyor ısrar etmeyin de onlar utansın.
Israr etmediğim taktirde ya bu durumu uzatırsa ben ses etmiyorum diyip uzatıp başka bişey olursa

ama siz herkesin üzüldüğüne inanmışsınız eşinizin kahrolduğuna niye inanmıyorsunuz . Yılların birikimiydi belki o paranız sizin . Adama zaman verin .

Kötü bi tecrübe olmuş bi daha noterde imzayı almadan kimseye toplu ödeme yapmayın
Tabiki artık bunların farkındayız bilincindeyiz zaten ama insonoğlu işte iyi niyetten kaybediyor. Eşim üzüldükçe bende en az onun kadar üzülüyorum belirtmediğim için yanlış anlaşıldı herhalde bende olayların farkındayım üzülüyorum ama düşünsenize arada kalan ben oluyorum

Israr etmediğim taktirde ya bu durumu uzatırsa ben ses etmiyorum diyip uzatıp başka bişey olursa
Uzatır niye uzatmasın ? 1,5 milyon TL sinden olmuş eşiniz. Üzerine bir de ailenizi mi pohpohlayacak ? Siz dua edin de eşiniz size bir boşanma davası ve ailenizle beraber nitelikli dolandırıcılık davası açmasın.

Ne olacak ? Israr etmeyeceksin sana da karışmıyor sen israr edersen asıl ipler gerilir. Gelmiyorum seni de gondermiyorum diyecek sen surekli bu konuyu açarsan en sonunda da ya ailen ya ben diyecek ? Bırak gelmesin hiç konusunu açma biraz kocanın arkasında dur ailen dolandırıcı damatları ve kızları kadar seni ve eşini seviyorsa zaten bir kaç kez size gelirler damatla arayı duzeltirler. Hem adım atmıyor hem ablan affediliyir hem enişte pişkin pişkin paranın üstüne yatılır bir de karısi olarak sen darliyorsun aynısını eşin yapsa ne hissedersin ? Hikayede dolandiran eşinin abisi olsa ve eşin olmazzz illa da geleceksin dese ?

Tabiki artık bunların farkındayız bilincindeyiz zaten ama insonoğlu işte iyi niyetten kaybediyor. Eşim üzüldükçe bende en az onun kadar üzülüyorum belirtmediğim için yanlış anlaşıldı herhalde bende olayların farkındayım üzülüyorum ama düşünsenize arada kalan ben oluyorum
Yok valla eşinize helal olsun olgun biriymiş sizi hiç arada bırakmamış . Senlik dava yok Senın ailendir sana karışamam ama beni elleme demiş öp başına koy

Uzatır niye uzatmasın ? 1,5 milyon TL sinden olmuş eşiniz. Üzerine bir de ailenizi mi pohpohlayacak ? Siz dua edin de eşiniz size bir boşanma davası ve ailenizle beraber nitelikli dolandırıcılık davası açmasın.
Eşimin de kuzeni oluyor aynı zamanda bu kişi neden aileme dava açsın herşeyin farkında ailem almadı parasını pohpohlamasını da beklemiyorum zaten yalnızca benim yanımda gelmesini bekliyorum bizim kadar ailemde zor durumda kaldı zaten

Eşimin de kuzeni oluyor aynı zamanda bu kişi neden aileme dava açsın herşeyin farkında ailem almadı parasını pohpohlamasını da beklemiyorum zaten yalnızca benim yanımda gelmesini bekliyorum bizim kadar ailemde zor durumda kaldı zaten
Akraba evliliği mi var ailenizde; ablanızla tesadüfen 2 kuzenle mi evlendiniz ?

Eniştenizin sizi arabanın devrini vermeyerek dolandırdı peki babanızı nasıl dolandırdı ? Araba nerde şu an?

eşinizin kuzenı olduğu detayı şimdi mi aklınıza geldi iki saattır ablanızın kocası diyip duruyoruz 🤣🤣aynı zamanda eşiminde kuzenı deseydınız konuda sorup durmazdık kocanızı uyardınız mı aileniz ver verme dedi mi resmen 20 yorum böyle gitti 🤣

Eniştenizin sizi arabanın devrini vermeyerek dolandırdı peki babanızı nasıl dolandırdı ? Araba nerde şu an?
6 ay önce verirdi verecek adam 6 ay gecmıs üstünden

Tesadüfen değil biz sonradan tanışıp evlendik
Babamdanda para almıştı ödemedi

eşinizin kuzenı olduğu detayı şimdi mi aklınıza geldi iki saattır ablanızın kocası diyip duruyoruz 🤣🤣aynı zamanda eşiminde kuzenı deseydınız konuda sorup durmazdık kocanızı uyardınız mı aileniz ver verme dedi mi resmen 20 yorum böyle gitti 🤣
Akıl mı kaldı ya detay bu durumu değiştirmiyor ki ayrıca

Yok 6 aydır oyalama değil biz parayı verdik ertesi günde vermeyince ipler koptu konuşmuyoruz o zamandan beri ama ben o zamandan beri bu durumla karşı karşıyayım
Ben oyalamıs demedim ki verecek olan verirdi 6 aydır zaten dedim.
Konuyu çok deşelemeyin Eşinizide rahatsız etmeyın istiyorsanız kendınız görüşün . Iyı günler

Akıl mı kaldı ya detay bu durumu değiştirmiyor ki ayrıca
değiştirir ailenize gelen onca yorumdan önce
kocanızda suçlu kendi kuzenını tanımaz mı insan neden tüm sorun ailenizdeymiş gibi davranıyor diyebilirlerdi .
Çünkü sizden ablanızdan ailenizden önce onlar kuzendi sonuç olarak .

değiştirir ailenize gelen onca yorumdan önce
kocanızda suçlu kendi kuzenını tanımaz mı insan neden tüm sorun ailenizdeymiş gibi davranıyor diyebilirlerdi .
Çünkü sizden ablanızdan ailenizden önce onlar kuzendi sonuç olarak .
Evet kuzendi ama daha önce böyle bişey olmadığı için güvendi oda ama şimdi benim ailemin evine geldiği için ailemle görüşmek istemiyor

Back