- 6 Mart 2024
- 4.488
- 5.523
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize araba almıştı devrini vermedi elimizde bir belge olmadığı için dava edemedikPolise versenize ? Ben kocanın yerinde olsam kırk kez dolandırıcılıktan dava etmiştim.
O zaman senden vazgeçecek EĞER eşim olmadan gitmem ben diyorsanız ..Zaten karşılaşmamak için haberleşip gidiyorduk. Bize ve babama aynı zamanda yapıldı bu durum. Ama babamda evladımdanda vazgeçemem diyor
Ben hak veriyorum ablamlarla görüşmesini beklemiyorum tabiki yalnızca ailemin yanına giderken yanımda olmasını istiyorumEsiniz de az uzulmemis gibi gorunuyor. Tabi ki ailenizde durumdan uzulebilir ya da uzulmez, tanimiyorum bir sey diyemem. Ama gercege odaklanmak gerekirse bildigimiz esiniz uzulmus, onun uzulmemesi ya da teselli bulmasi icin neler yapiyorsunuz?
Parayı elden mi verdiniz ? Mesajlaşma falan yok mu aranızda ? Engelli raporuyla alınan bir arabamiydi ?Bize araba almıştı devrini vermedi elimizde bir belge olmadığı için dava edemedik
1 buçuk milyon araba sattı ve devrini vermediSorması ayıptır ne kadar dolandırdı ve ne şekilde dolandırdı ?
Bilmiyorum bu bu kadar kolay söylenir miO zaman senden vazgeçecek EĞER eşim olmadan gitmem ben diyorsanız ..
zaten açıklanacak bisey yok hersey ortada olduğu gibi kırgın üzgün daha da üzülsün istemıyorum gelmicek eşimi sormayın diyip net olabilirsin .
Dekont falan yok mu elinizde ? Direk nakit mi verdiniz parayı1 buçuk milyon araba sattı ve devrini vermedi
Elden verdik evet raporlu değildi devrini yarın veririm bu gün işler yoğun deyip vermedi bizde güvendik yabancı değil dedik ama bi yabancının yapmayacağını yaptıParayı elden mi verdiniz ? Mesajlaşma falan yok mu aranızda ? Engelli raporuyla alınan bir arabamiydi ?
Evet nakit verdikDekont falan yok mu elinizde ? Direk nakit mi verdiniz parayı
Söyleyecek bisey yokki zaten ortada sonuçta kocanızın babasının oğlu değil karşı taraf .Bilmiyorum bu bu kadar kolay söylenir mi
Üzüldüm çok detay sordum ama niye araba onun ustune yapıldı ? Başka sehirdeydi de enişte mi aldi arabayı ? Basiret baglaniyormus demek ki.Elden verdik evet raporlu değildi devrini yarın veririm bu gün işler yoğun deyip vermedi bizde güvendik yabancı değil dedik ama bi yabancının yapmayacağını yaptı
Söyleyecek bisey yokki zaten ortada sonuçta kocanızın babasının oğlu değil karşı taraf .
Ablanızda kusura bakmasın ama kocasının yaptığını onaylamış yanında kalarak . Aileniz nasıl affetti hayret hemen olayın üstüne üstelik
Ablamda bilmediği için çok üzüldü üzüldüğünü gördükçe dayanamadılar ama her ne olursa olsun üzülmek yetmiyor ablama hak vermiyorum üzülmek birşeyleri telafi etmiyor evet ama bu durumun içerisinde kayboldumSöyleyecek bisey yokki zaten ortada sonuçta kocanızın babasının oğlu değil karşı taraf .
Ablanızda kusura bakmasın ama kocasının yaptığını onaylamış yanında kalarak . Aileniz nasıl affetti hayret hemen olayın üstüne üstelik
Araba onundu biz ondan satın almıştıkÜzüldüm çok detay sordum ama niye araba onun ustune yapıldı ? Başka sehirdeydi de enişte mi aldi arabayı ? Basiret baglaniyormus demek ki.
Enişteniz eşinizden ne kadar para aldı ? Siz çalışıyor musunuz ? Ablanız ve eniştenizin yaşam standartları nasıl ? Sizden aldıkları parayı ödeyecekler mi ?Zaten karşılaşmamak için haberleşip gidiyorduk. Bize ve babama aynı zamanda yapıldı bu durum. Ama babamda evladımdanda vazgeçemem diyor
Evetsiz çalışıyor musunuz acaba
1 buçuk milyon aldı araba satmak için. Ben çalışıyorum. Bize ve birkaç kişiyede aynı hatayı yaptığı için şuan elinde hiçbişey yok ödeme gibi bir vaatte vermiyorlarEnişteniz eşinizden ne kadar para aldı ? Siz çalışıyor musunuz ? Ablanız ve eniştenizin yaşam standartları nasıl ? Sizden aldıkları parayı ödeyecekler mi ?
Araba ne oldu ? Arabayı devretsin ? Evleri kira mı ?1 buçuk milyon aldı araba satmak için. Ben çalışıyorum. Bize ve birkaç kişiyede aynı hatayı yaptığı için şuan elinde hiçbişey yok ödeme gibi bir vaatte vermiyorlar