Çok konuşuyorum :(

Ya burcla cok ilgisi oldugunu dusunmuyorum..

Bende akrebim.yukselenim de koc. Dusunun amma gizemli bisey olmam lazim.

^neden durup dururken burcumu ve ustune de yukselenimi soyledim ki size simdi ?

^bunu soran oldu mu ?

Biri seniii durdursunnnn ammaaa konuşuyonn sennn
Benimde Burcum Koç - yükselenim de yengeç
Ben neden söyledim bunu şimdii

Ya burcla cok ilgisi oldugunu dusunmuyorum..

Bende akrebim.yukselenim de koc. Dusunun amma gizemli bisey olmam lazim.

^neden durup dururken burcumu ve ustune de yukselenimi soyledim ki size simdi ?

^bunu soran oldu mu ?

Ayy bayıldım yaa insan kendi huyundan biriyle karşılınca ne güzel oluyormuş..Hayatımda hiç benim gibi bir arkadaşım olmadı maalesef
Bunu bana sordunuz mu? Hayır...
Neyse bu kk,burda herşey mübah

Evlenmeden önce "konuşmaktan nefret eden" bir insandım, çünkü etrafımda yeterince konuşan insanlar vardı. Hem çalışıyordum ve işim gereği gün boyu müşterilerle muhabbet halindeydim, eve gittiğimde de ev halkı aktif olarak ses çıkardığı için dinlemek daha çok hoşuma giderdi :) Hayatımda ses vardı gerçekten.

Evlendim, aynı senin gibi birisi oldum. Konuşmadan duramıyorum, hatta bazen kendimle kavga ediyorum bu yüzden yine çok konuştum diye. Gerçekten konuşmasam rahatsız oluyorum, aynı bahsettiğin gibi saçma sapan şeyler de konuştuğum oluyor sırf muhabbet olsun diye :)

Bu halimin sebebini çözdüm, çalışıyorum, yaptığım iş insanlarla uzun uzun konuşmayı gerektirmiyor, yani gündüz akşama kadar konuşabildiğim tek insanlar ofis arkadaşlarım.
Sonra eve gidiyorum ve eşimden önce evde oluyorum, evde ses yok hareket yok. Eşim geliyor, biz konuşmasak muhabbet eden yok. Bekarken alıştığım dış sesleri duymayınca boşluk oluşmuş meğer bende Onu da kendim konuşarak tamamlamaya çalışıyorum

Acaba sen de öyle misin yaşam olarak? Bendeki durumu evlilik tetiklediği için durumu farkettim Senin de bir sebebin olmalı, neden konuşma ihtiyacı duyuyorsun mesela?

en yakın arkadaşım yay burcu.
Ve hayatımda gördüğüm en sessiz sakin ve suskun insandır.

aaa evet sanırım benimde öyle.
Çünkü evde annem ve kardedeşim çok konuşur ben hiç konuşmam.
İşyerinde de öyle ben pek konuşmam ama, dışarda muhabbet tıkanınca ben hemen cevvaleşiyorum

ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMM
yanlız değilmişim...
nekadar güzel.. bende kendimi bildim bileli çok konuşurum.. geveze denilenlerden hani..
ay çok sıcak kanlısın.. çok açıksözlüsün. ee bunlar bukadar güzelken herkes niye susuyor allah aşkına..
ya hani böyle ağır buğur hafif gülümseyen kızlardan olamadım ben..
bazen nefret ettim kendimden.. ama huy işte napim ki napim yani..
ünv. ki arkadaşlarımda genelde suskundu.. aman bi ideğerli olurlardıki gizemli denilen tiplerden..
ama bazısı hususi yapıyor bunu. haniim hanımcık desinler diye.. . ha gerçekten yapı olarak öyle olanlara bişey demem..
bende dayanamıyorum.. biri gelince veya biryere gidince.. ee kadın evime misafir gelmiş nasıl susup oturayım niye geldin der gibi..
yada bir yere gidince nasıl susayım.. demezlermi zorla gelmiş bu buraya ..
gülmeyi seviyorum ama insanlar bazen garip mi bakıyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum..
eltim öle otursun sussun.. bi sohbet yok hadi bakalım sabaha kadar yüz yüze .. bende konuşuyorum..
sonrada eve geliyorum kızıyorum kendime o senle konuşkmuyor sen niye anlatıyonda anlatıyon..
hadi sus be kadın.. azıcık sus.. ağır ol. ama yoooooooooooooooooooooooook ...
olduğum gibi davranmaktan alamıyorum kendimi.. ve kızıyorum kendime..
hele bu ara çaılıştığım yerde tek bayanım.. tüm gün öle boynum bükük oturuyorum ee ister istemez insan içine çıkıncada başlıyorum anlatmaya.. offffffffffffffff

Benim de çok ve gereksiz konuşan bir arkadaşım var. Yüzeysel bir ortam arkadaşlığı, hani haftalarca karşılaşmasak birbirimizi arayıp sormayız ama bir şekilde bir araya gelirsek de susturabilene aşkolsun. Tanıdık tanımadık bir sürü insan hakkında, kim ne demiş ne yapmış ne giymiş, onun kocası, bunun görümcesi, şunun bilmem neyi hakkında upuzun ve hiç ama hiç ilgilenmediğim şeyler anlatır. Ben aman daha fazla konuşmasın, aman konu açılmasın diye kısa cevaplar veririm, konu açmam falan ama o da senin gibi mi düşünüyor acaba? Susturayım derken konuşmaya mı teşvik ediyorum ki?

aynen bende çok konusurum cool olmak filan hak getire herşeyi pat pat sıralarım..birde soru soruldugunda dogruyu gizleyemem..bu dogru herkes içinde bazen söylenmeyecek bişey olabiliyor ama yok çenem durmaz illa konusurum...ama ben arkadaş ortamında böyleyim diğer insanlarla mesafeli oluyorum hatta soguk buz dolabına dönerim yabancı insanlar yanında cenem filan acılmaz..arkadaşlarım aradaki değişimi görünce şaşırıp kalırlardı ilk zamanlarda şimdi ise alıstılar artık

Yok ben başkalarından anlatmam hatta hiz sevmem onun osu bunun busu falan diye konuşmayı.
Ben eğlenceli şeyler anlatıyorum, hiç bişey bulamazsam fırat karikatürünü canlandırırım

Ama bir arkadaşım var oturur kıza derdini anlatırsın tek bir mimik yapmaz o kadar ifadesiz, sessiz falan ama, bana sürekli "eeee mahallede ne var ne yok, evlenen boşanan kaçan gelen" der.
Kıza dedikodu anlat ağzının suları akıyor bende hiç hoşlanmam.
Her ay watsaptan istihbarat almaya çalışır benden bende işim var der kaçarım ki konuşmayı bu kadar seven ben kaçıyorum yani düşün

hah aynen bende senin gibiyim.
Tabi dün biraz nerde olduğumu unuttum sevgilim yüzünden ama

Bir arkadaşım beni sevgili adayıma anlatırken çocuk demiş ki "çok soğuk duruyor"
arkadaşımın verdiği cevap " uzaktan soğuk limonata yakından sıcak çikolatadır" demiş.
ama geveze bi çikolata tabi

Yazdıklarını okurken bir an beni anlatıyorsun sandım :18:

Birilerinin yanındayken bir sessizlik oluşursa tedirgin hissediyorum nedense,ya ben konuşayım ya da birileri bana bir şeyler anlatsın istiyorum.

2 gün önce en yakın arkadaşıma anlattım da anlattım bir çocuğun bana ettiği teklifi,yetmedi üstüne bana attığı mesajları okuttum falan.Kendimi rahatlamış hissediyordum içimi döktüm diye.

Sonra aradan birkaç saat geçti,çayımızı içerken ben bir soru sordum ve onun bana yıllardır anlatmadığı ama çoktan anlatması gerektiğini düşündüğüm bir olayı anca duydum kendisinden.O an tüm hevesim kaçtı işte,ben olsam ertesi gün hemen ona anlatırdım,dayanamazdım.
Kız 3 yıldır ne bahsetti ne etti.

Annemin "yine çuvalın dibini iyice çırpmışssın" diye bir lafı vardır,aynen öyle bir tipim.Kendimle ilgili ne var ne yoksa anlatıyorum,gizem mizem hak getire !

Son düzenleme:
Ay çok güldüm konuya yaa
cok konusuyorum ama boş konuşuyorum demene özellikle

sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol bence. ha bundan çok rahatsızsan da kendini dizginleye dizginleye az konuşursun zamanla
benim de bir çenem açılınca daha susturabilene aşk olsun ama gerektiğinde de evet susmak lazım

ayyyyyy oldum gulmekden allah iyiligini versin emiayni indirimden aldim konusu bendede var en cok ona guldum ayni ben dedigin gibi birde yerini soylerim bende kucukken ve genc kizken hic konusmazdim kvdem beni gorunce totosuna vururdu ayaklari benle iki lafin belini kirsin ama nerde bende nasilsin kizim der iyiyim sen nasilsin der kadinda cevap vermeden vinnnno derece sessizdim sonra evlendim evlere senlik kayinpeder cok konusurbenide alistirdi biarada otururken koca demlik cayi biz muhabbetle bitiriyorduk her aksam esim kriz geciriyordu ayyyy lafinizda bitmiyor diye sitem ederdi sonra ayri eve cikinca uzunca bir muddet onu bekledim gelsin diye esim hic muhabbet etmezdineyse simdi dengeyi bulduk cok konusmuyoruz gecen amcasina gittik allahim kari koca cok konustuklari yetmiyormus gibi bide sakkkkk diye vurmalari ara ara parmaklamalari sinir etti bizi eve zor attik kendimizi

Eminim bu senin elinde değildir ama çok konuşup boş konuşan birine denk geldiğimde karşı taraf olarak bana fenalık geliyor :26:

bence kendini kontrol etmeye çalış. Çünkü belli bir süre sonra karşı tarafta hem izlenimin farklı olabilir hem de insanlar sıkılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…