Çok konuşuyorum :(

Yazdıklarını okurken bir an beni anlatıyorsun sandım :18:

Birilerinin yanındayken bir sessizlik oluşursa tedirgin hissediyorum nedense,ya ben konuşayım ya da birileri bana bir şeyler anlatsın istiyorum.

2 gün önce en yakın arkadaşıma anlattım da anlattım bir çocuğun bana ettiği teklifi,yetmedi üstüne bana attığı mesajları okuttum falan.Kendimi rahatlamış hissediyordum içimi döktüm diye.

Sonra aradan birkaç saat geçti,çayımızı içerken ben bir soru sordum ve onun bana yıllardır anlatmadığı ama çoktan anlatması gerektiğini düşündüğüm bir olayı anca duydum kendisinden.O an tüm hevesim kaçtı işte,ben olsam ertesi gün hemen ona anlatırdım,dayanamazdım.
Kız 3 yıldır ne bahsetti ne etti.

Annemin "yine çuvalın dibini iyice çırpmışssın" diye bir lafı vardır,aynen öyle bir tipim.Kendimle ilgili ne var ne yoksa anlatıyorum,gizem mizem hak getire !

o tiplere acayip kıl oluyorum.
Tamam benim kadar geveze olmasın ama, sinsiliğin lüzumu yok ki:47:

ayyyyyy oldum gulmekden allah iyiligini versin emi:1::1::1:ayni indirimden aldim konusu bendede var en cok ona guldum ayni ben dedigin gibi birde yerini soylerim :9:bende kucukken ve genc kizken hic konusmazdim kvdem beni gorunce totosuna vururdu ayaklari benle iki lafin belini kirsin ama nerde bende nasilsin kizim der iyiyim sen nasilsin der kadinda cevap vermeden vinnnn:52:o derece sessizdim sonra evlendim evlere senlik kayinpeder cok konusur:27:benide alistirdi biarada otururken koca demlik cayi biz muhabbetle bitiriyorduk her aksam esim kriz geciriyordu :27:ayyyy lafinizda bitmiyor diye sitem ederdi sonra ayri eve cikinca uzunca bir muddet onu bekledim gelsin diye esim hic muhabbet etmezdi:50:neyse simdi dengeyi bulduk cok konusmuyoruz gecen amcasina gittik allahim kari koca cok konustuklari yetmiyormus gibi bide sakkkkk diye vurmalari ara ara parmaklamalari sinir etti bizi eve zor attik kendimizi :52:

ayyy ne hoş :27:
bende öyle bi kayınpeder ya da kayınvalide istiom:16:
Benim baba mahkeme duvarı suratlı bişe hiç muhabbeti çekilmez.
Tatlı dilli insanlara bayılırım ki sevgilim de çok tatlı dillidir çok şükür :16:
ben sevmiyorum sinsi insanları ama tabi bnm gibi de boş konuşmasın :49::49:

Eminim bu senin elinde değildir ama çok konuşup boş konuşan birine denk geldiğimde karşı taraf olarak bana fenalık geliyor :26:

bence kendini kontrol etmeye çalış. Çünkü belli bir süre sonra karşı tarafta hem izlenimin farklı olabilir hem de insanlar sıkılabilir.

:17::30: bende farkındayım size ettiğim eziyetin o yüzden işte konuşmıcam artık :27:

:9::9::9: Terazilerin en tipik özelliklerinden biri de konuşmayı sevmesidir. Bende severim konuşmayı-ama kararında, uzak-soğuk değilimdir. Ama yazmayı konuşmaktan daha çok severim. Blog tutmanı öneriyorum, ya da günlük...Yazdıkça konuşmak angarya geliyor insana. Yazdıkça karakterini-hayallerini daha da oturtuyorsun...

:9::9::9: Terazilerin en tipik özelliklerinden biri de konuşmayı sevmesidir. Bende severim konuşmayı-ama kararında, uzak-soğuk değilimdir. Ama yazmayı konuşmaktan daha çok severim. Blog tutmanı öneriyorum, ya da günlük...Yazdıkça konuşmak angarya geliyor insana. Yazdıkça karakterini-hayallerini daha da oturtuyorsun...

TERAZİ KADINI konusuna yazdığınızı gördüm.

Ben de girip şunu diyecektim. TERAZİlerin tipik özelliğidir bu!
Ben de TERAZİ'yim ama COOLKUL gibiyim.
Kararında konuşurum ve yazarak daha iyim sanki. Fakat blogum yok.

Coolkul canım arkadaşım; blogger mısın sen? Şayet öyleyse ve sakıncası yoksa bana blogunun linkini verir misin özelden?
:17:

Az önce bi konu gördüm, konu sahibi telefonda konuşamıyomuş
Sende çok konuşuyorum diyosun o arkadaşın derdine bi el atsan iyi olur bence :40:

Back