• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kırgınım...

daha önceden konuşmuştuk zaten ilkgün gidip geliriz diye ama şimdi kendi sorsun diye bekliyorum

ya içine kurt düşürmek istemem ama bayrama çok az kaldı o zamana kadar barışmak için mi böyle mülayim. öyle bişey yapmayacağını biliyorum da herhalde gitmeyeceğim dersen onun için bayağı bi kabus olur

ya içine kurt düşürmek istemem ama bayrama çok az kaldı o zamana kadar barışmak için mi böyle mülayim. öyle bişey yapmayacağını biliyorum da herhalde gitmeyeceğim dersen onun için bayağı bi kabus olur

yok zaten eve gelince hep mülayim olur...sadece kendi memleketinde yapar afrayı tafrayı ordada çok uzatmaz,ilk gittiğimizde yapar sonrada orda yapmadığı şaklabanlık kalmaz gönlümü almak için ama ben kırıldıktan sonra neye yarar.....bayramda zaten gitmeme gibi terbiyesizlik yapamam,ne de olsa bayram..ama kendisi desinm gidelim diye onu beklerim sazan gibi atlamam artık..onun ailesini ondan çok düşünen ben bu fazla ve gereksiz düşünceli huyumdan kurtulcağım...anneler gününde kendi düşünmez ben alırım hediyesini annesine,babalar gününde herkeza.....kandisi dahi bilmez annesinin kaç numara ayakkabı giydiğini....hergün şükrediyorum ki iyki eşimin memleketine yerleşmemişiz.birazda bu tavrı ondan aslından,zamanında çok istedi ben istemedim.kendi ailesinden herkes orda,biz benim memleketimde de değiliz ama iki yerede yakınız.şimdi kendii diyo iyki yerleşmemişiz oraya bu kaldığımız yerde çok rahat olduğunu söylüyor..çevremiz çok güzel..bunları söyleyen kendi...ve bu ailesini gereksiz savunmaları dışında huzursuzluğumuz yok....nasıl bir bilinçaltıdır bu erkeklerdeki anlamıyorum

Valla bigün kendi memlektinde haddini bildirin bence bi daha afra tafra yapamaz.Çocuklarımzla mı uğraşacaz adamlarla mı analarıyla mı bilemiyorum artık.Bence yüz verince tepene çıkıyolar.Durmadan hayatım aç mısın? Çay geitryeim mi? Meyve soyayım mı modundaydım ben suratının eğrisinden geçilmezdi.Şimdi karnın aç mı bile demiyorum peşmde kıvranıyor.:49:

Valla bigün kendi memlektinde haddini bildirin bence bi daha afra tafra yapamaz.Çocuklarımzla mı uğraşacaz adamlarla mı analarıyla mı bilemiyorum artık.Bence yüz verince tepene çıkıyolar.Durmadan hayatım aç mısın? Çay geitryeim mi? Meyve soyayım mı modundaydım ben suratının eğrisinden geçilmezdi.Şimdi karnın aç mı bile demiyorum peşmde kıvranıyor.:49:

ne güzel söylemişsin valla ağzına sağlık dediğin çok doğru

Bu erkekler eşleri ile ailelerini dengede tutmayı ne zaman becerecekler bilemiyorum ki. Bütün huzursuzluk onların idare etmeyi bilmeyişinden kaynaklanıyor zaten. Düşünsen suçlusun, düşünmesen suçlu. Boşver sen akışına bırak, kırılan kalbine çare olmasa da.Ayrıca tatil,dinlenme v.b şeyler senin de hakkın.Başkaları adına yaşamak seni çok yıpratır.El üzerinde tutulması gereken sensin.Oğullarının kurduğu yuvanın ortağı, torunlarının annesisin.Sabrından birşey kaybetme, hırçınlaşırsan sen kaybedersin. Tatlı tatlı çözmeye çalış.

Bu erkekler eşleri ile ailelerini dengede tutmayı ne zaman becerecekler bilemiyorum ki. Bütün huzursuzluk onların idare etmeyi bilmeyişinden kaynaklanıyor zaten. Düşünsen suçlusun, düşünmesen suçlu. Boşver sen akışına bırak, kırılan kalbine çare olmasa da.Ayrıca tatil,dinlenme v.b şeyler senin de hakkın.Başkaları adına yaşamak seni çok yıpratır.El üzerinde tutulması gereken sensin.Oğullarının kurduğu yuvanın ortağı, torunlarının annesisin.Sabrından birşey kaybetme, hırçınlaşırsan sen kaybedersin. Tatlı tatlı çözmeye çalış.

teşekkürederim çok güzel öneriler

Back