Çok inceleme evlen işte

Öyle bi üste çıkıyorlar ki defalarca sözlerimle onları bozmaya çalıştım erkenden evlenip napıcam dedim ama evlenemediğin için böyle düşünüyorsun bi koca bul hele bak nasıl evleniyorsun gibi şeyler ima ettiler bu seferde

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederimm

Belki bilerek bulmuyorum belki bekarlık daha güzel herkes evlenecek diye bir kural mi var. Sen evlendin. Mutlusun ben bekarım mutluyum. Şimdilik. Bide Allah karşıma getirsin hayirlimi ben değil .

Onlar kiskaniyorlar bekarlari..niye cunku evlenip coluk cocuga karismak kisaca kendileri hizmetci olduklari icin senin rahat hayatindan etmek tek amaclari..evlenmis olmak icin evlenmek hayatini yakmaktir..aklin basina gelince aradan yillar gecmis herseye cok gec kalmis olursun.calis para biriktir gez toz esyalarini al.ozgurlugun gencliginin kiymtini bil.evlenmek hayat amacin olmasin.evlilik hic kolay degil toz pembe hic deyil...

Evet kesinlikle elalem diye bi örgüt var

Çok teşekkür ederim moral verdiniz gerçekten

Benimde amacım iş bulmak ama işte illa ki arkadaşlarla görüşmelerim oluyor ama hep aynı muhabbet açılıyor canım sıkılıyor o yüzden bu stres

23 yaş erken. Elalemi boşverin öyle rastgele evlenilir mi? Evlenince uyarsanız ne demek ? :)

Onlar bir halt varmiş gibi erkenden evlenip hayatinin hatalarini yapmişlar ve seninde bu hataya düşmeni istiyorlar.. 5 - 10 yıl sonrada sana iyiki erken evlenmedin dicekler inan.. tecrübeyle sabit.. 27 yaşımda evlendim ve bence hiçte geç kalmadim..birseyde kaçirmiyorsun merak etme.. bekarliğinda ayri bir tadi var gez toz bu günler bir daha geri gelmicek.. evlilik konusuna gelince elbetteki armudun sapı üzümün çöpü dememelisin ama kafandaki belli başlı kriterlerede uymali eşin.. sonuçta bir ömrü birlikte geciricek olan sensin anlaştigin biriyle evlenmelisin.. evlenmiş olmak için evlenilmez..

Ya sen napcan. Evlensen cocuk yok mu? cocuk olsa cocuk ne okuyor? evlendi mi vs. Sevgilin olsa ona da kulp bulurlar. Vs. Siz de sana oyle sorduklarinda onlarin cekindigi bi soruyu sor. Elalem konusur ya hep bi kulp bulur onemli olan senin mutlulugun. Seni mutlu gorurlerse agizlari kapanir.

Saçmalama genc yasında evlenen arkadaslarımın hepsi boşandı.Ben hala evlenmedım 30 yasındayım.Beğenmez aklıma uymazsa evlenmem.Ailem ve arkadaslarım cok baskı yaptı etrafımdakı herkes evlendı,fakat aklıma uymayan bırı olmadıkca evlenmeyı dusunmuyorum.Kafayı mı yedi evlenmek ıcın evleneyım? Kocası cocugu kv,kv elti vırt zırt burdan okuyoruz hepsi dert..

hayır tabi kii de ://

Ne güzel siz baskı yapanları takmamışsınız ben biraz fazla taktım söylenenlere galiba

Ne güzel siz baskı yapanları takmamışsınız ben biraz fazla taktım söylenenlere galiba
ahahhah ben mı takmamısım.Depresyona girdim kendimi değersiz işe ayarmaz hissettim aylarca işim de yoktu üstelik.Sonra iş bulup bıraz acıldım.Allaha bol bol dua ettim.Aslında gercekten evlilik isteyip istemediğime karar verdim.Herkes evleniyor diye evlenmeyi istemek yerine birini sever ona hayat boyu tahammul edebileceksem evlenmeyi düşünürüm mantığını oturttum.Evli cocuklu arkadaslarımla ne kadar özlesem de konusmamı sınırlandırdım.Aynı ortak payda da bulusamıyoruz cunku.Maalesef evlilik baskısı toplumda sadece kadına yapılıyor bu sebeple evlilik düşünmüyor musun diyenlere 'Ortada efendi evlenilecek erkek yok.' diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…