- 13 Ekim 2014
- 658
- 725
Görmezden gelin ve hayatınızı yönlendirmelerine izin vermeyinBen batıda yaşıyorum batıda ki küçük ilçelerde de var bu baskı maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmezden gelin ve hayatınızı yönlendirmelerine izin vermeyinBen batıda yaşıyorum batıda ki küçük ilçelerde de var bu baskı maalesef
Bunu söyleyenlerin hepsi pazarda 10 kg domates elleyip 1 kg seciyorlardır.Ablalarım kardeşlerim ben 23 yaşında ailesiyle yaşayan bir kızım daha önce cildimdeki sorunlarla ilgili konularımı hatırlarsınız hepsini çözdüm sayılır şükür.Şimdi ki derdim ise arkadaşlarım ve komşular tarafından biraz baskı altında kalmam sürekli sevgilin yokmu ne zaman evleneceksin gibi sözler duyuyorum maalesef bu zamana kadar hayatı birlikte geçirmek isteyeceğim kafamın uyduğu sevebileceğim biriyle karşılaşmadım.Arkadaşlarımın çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için benim geç kaldığımı düşünüyorlar çok inceleme evlen işte biriyle diyorlar sizce evlenmek için evlenilirmi yani çok incelememek mi gerekir kafam çok karıştı gerçekten beni isteyen bi kaç kişi var ama onlarla kafam uymadı ve kültürel açıdan da pek uymuyoruz ama boşver evlenince uyarsınız diyorlar sizce ne yapmalıyım ?(yaşadığım yer küçük tanışabileceğim pek kimse yok)
Ona benzer şeyler dedim aslında bi kaç kez evleneceğim insanın işide önemli bu devirde geçim çok zor sonuçta dedim ama bi şekilde geçinirsin kimse aç kalmaz denildi
sakın başkasının lafıyla evleme yaşın daha genç aynı evin içine girince değşiyo sanki kendileri yaşıycakAblalarım kardeşlerim ben 23 yaşında ailesiyle yaşayan bir kızım daha önce cildimdeki sorunlarla ilgili konularımı hatırlarsınız hepsini çözdüm sayılır şükür.Şimdi ki derdim ise arkadaşlarım ve komşular tarafından biraz baskı altında kalmam sürekli sevgilin yokmu ne zaman evleneceksin gibi sözler duyuyorum maalesef bu zamana kadar hayatı birlikte geçirmek isteyeceğim kafamın uyduğu sevebileceğim biriyle karşılaşmadım.Arkadaşlarımın çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için benim geç kaldığımı düşünüyorlar çok inceleme evlen işte biriyle diyorlar sizce evlenmek için evlenilirmi yani çok incelememek mi gerekir kafam çok karıştı gerçekten beni isteyen bi kaç kişi var ama onlarla kafam uymadı ve kültürel açıdan da pek uymuyoruz ama boşver evlenince uyarsınız diyorlar sizce ne yapmalıyım ?(yaşadığım yer küçük tanışabileceğim pek kimse yok)
Bunu söyleyenlerin hepsi pazarda 10 kg domates elleyip 1 kg seciyorlardır.
konu başlığını görünce 35 yaş ve üzerisin sandımAblalarım kardeşlerim ben 23 yaşında ailesiyle yaşayan bir kızım daha önce cildimdeki sorunlarla ilgili konularımı hatırlarsınız hepsini çözdüm sayılır şükür.Şimdi ki derdim ise arkadaşlarım ve komşular tarafından biraz baskı altında kalmam sürekli sevgilin yokmu ne zaman evleneceksin gibi sözler duyuyorum maalesef bu zamana kadar hayatı birlikte geçirmek isteyeceğim kafamın uyduğu sevebileceğim biriyle karşılaşmadım.Arkadaşlarımın çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için benim geç kaldığımı düşünüyorlar çok inceleme evlen işte biriyle diyorlar sizce evlenmek için evlenilirmi yani çok incelememek mi gerekir kafam çok karıştı gerçekten beni isteyen bi kaç kişi var ama onlarla kafam uymadı ve kültürel açıdan da pek uymuyoruz ama boşver evlenince uyarsınız diyorlar sizce ne yapmalıyım ?(yaşadığım yer küçük tanışabileceğim pek kimse yok)
Yeni 23 yaşıma girdim nerdeyse 6 yıl dır evliyim 5 yaşında oğlum var ve 30 haftalık hamileyim. Şuan senin yerinde olmak isterdim. Ve hatta çoğu insan. Etraf sen evde kaldım muamelesi yapmıyor başı belaya girmiş özendiği için seni de o duruma koyuyor şahsi fikrim bu .öyle diyenlere çok memnunsunuz halimizden bide benimde sizin gibi olmamak mi istiyorsunuz diyin emin olun onlar anlarlar. O an çok güzel cevap verirler yok çokta memnunuz gibisi ama sonrası hakkaten de degiliz derler. Tadını çıkar bekarligin .keyifli birşey yaptığında benim yerime de yap. İçinden de ki Melankolim buda sana olsun. Gerçekten şaka değilAblalarım kardeşlerim ben 23 yaşında ailesiyle yaşayan bir kızım daha önce cildimdeki sorunlarla ilgili konularımı hatırlarsınız hepsini çözdüm sayılır şükür.Şimdi ki derdim ise arkadaşlarım ve komşular tarafından biraz baskı altında kalmam sürekli sevgilin yokmu ne zaman evleneceksin gibi sözler duyuyorum maalesef bu zamana kadar hayatı birlikte geçirmek isteyeceğim kafamın uyduğu sevebileceğim biriyle karşılaşmadım.Arkadaşlarımın çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için benim geç kaldığımı düşünüyorlar çok inceleme evlen işte biriyle diyorlar sizce evlenmek için evlenilirmi yani çok incelememek mi gerekir kafam çok karıştı gerçekten beni isteyen bi kaç kişi var ama onlarla kafam uymadı ve kültürel açıdan da pek uymuyoruz ama boşver evlenince uyarsınız diyorlar sizce ne yapmalıyım ?(yaşadığım yer küçük tanışabileceğim pek kimse yok)