Çok inceleme evlen işte

Bunu söyleyenlerin hepsi pazarda 10 kg domates elleyip 1 kg seciyorlardır.

Millet senin hayatına nasıl müdehale edebiliyor bunları söylemlerine izin verme hatta bence okumayı dene hayatın basindasin ne evlenmesi

Ona benzer şeyler dedim aslında bi kaç kez evleneceğim insanın işide önemli bu devirde geçim çok zor sonuçta dedim ama bi şekilde geçinirsin kimse aç kalmaz denildi

Sanki o kişiler siz gecinemediğinizde bir kap yemek verecek.
Böyle dolduruşlara gelmeyin.
Geçinmek zor hele asgari ücretle 2.3 çocuk ve tek maaş imkansız.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Herkes ahkam keser ama ileride bir sorunun olsa sen seçtin sen evlendin biz napalım derler.
Burada herkes güzel şeyler yazmış.
Kimseyi evlenince değiştiremezsiniz bunu unutmayın.
Ancak kişi kendi isterse biraz huylarını törpüler ama tamamen değişmez.
Yani serseri biriyle değişir diye adım atmayın sonra çok üzülürsünüz mazallah.

Cahil insanlarla yasamak gercekten cok zor.. Nişanlıyken aman çeyiz gitti bu saatten sonra dönemeyiz millet bize güler diyen cahil ablam, evlenip 1,5 ay sonra baba evine döndügümde yıkık enkaz halime bakıp gülmüştü bu ne hal kız felegin sasmıs diye insanın hayatını karartmaktan baska bis diil şu mahalle baskısı denen sey.. Laf olsun diye konusuolar takmayın içiniz rahat olmadıgı sürece de kimseyle evlenmeyin. Net.

sakın başkasının lafıyla evleme yaşın daha genç aynı evin içine girince değşiyo sanki kendileri yaşıycak

23 yas daha nedir ki ya millet kafayı yemis. Okuyor musun yada çalışıyor musun?

konu başlığını görünce 35 yaş ve üzerisin sandım
sen 23 yasındasın daha ya
evlenince uyulur mu
uyumlu olduğun insanla bile evleninc euyumsuzluklar başlıyor
bu yasların birdaha gelmeyecek
gez , toz ,işe gir, konsere git, kitap oku
kendıne kahve ısmarla

deli misin 23 de evlenip ne yapacaksın

Yaşın daha çok genç ve hayat senin hayatın. Kimsenin söylediklerini dikkate alma ailen de dahil. Yarın öbür gün mutlu da olsan mutsuz da olsan kendi kararınla yol almalısın.

Tövbe tövbe millet delirmiş hep bir başını yakmaya çalışıyorsan sende kendine kibrit arıyorsun resmen. Yaş 23 öyle uymayan biriyle evlenip bir yıl geçirsen yaşın olur 40 öyle düşün.

Daha 23 yaşındayken bunları kafaya takmak oldukça saçma değil mi?
Hayatına bak, gez toz eğlen... O günler geri gelmeyecek, evlenirsin de yuva da kurarsın çocuğun da olur...
Ayrıca sana o gereksiz akılları verenlere inat: Çok incele, çok da ölç tart.

23 yaşımda yeni mezun, iş öğrenmeye çalışan, evlilik fikri sıralamada bile yer almayan bir kızcağızdım.

Evlendikten sonra o inceleme diyen cahiller evkenince de "erkektir yapar inceleme" demeye devam ederler.
Ama şimdi ki gibi marifet sanıp vakit ayırıp kafanı ütülemez bir probleminde banane deyip kapılarını kapatıp kendi zavallı hayatlarına devam ederler..

36 yaşındayım 37'den gün aldım. Kendi kazandığım parayla Avrupa'da ve Türkiye'de çok yer gezdim. Evlenmeyi düşünüyor muyum evet düşünüyorum hayatın sonu yalnız olmamalı bir hayat arkadaşı gerekli diye düşünüyorum kendimce ama asla yalnız kalma korkusuyla içime sinmeyen biriyle değil. Boşver elalemi onlar mı girecek aynı eve. Oku, çalış kendi paranı kazan daha gençsin.

Yeni 23 yaşıma girdim nerdeyse 6 yıl dır evliyim 5 yaşında oğlum var ve 30 haftalık hamileyim. Şuan senin yerinde olmak isterdim. Ve hatta çoğu insan. Etraf sen evde kaldım muamelesi yapmıyor başı belaya girmiş özendiği için seni de o duruma koyuyor şahsi fikrim bu .öyle diyenlere çok memnunsunuz halimizden bide benimde sizin gibi olmamak mi istiyorsunuz diyin emin olun onlar anlarlar. O an çok güzel cevap verirler yok çokta memnunuz gibisi ama sonrası hakkaten de degiliz derler. Tadını çıkar bekarligin .keyifli birşey yaptığında benim yerime de yap. İçinden de ki Melankolim buda sana olsun. Gerçekten şaka değil

23 mü? Ben 27 de evlendim. Demek ki senin çevrende olsam nadasa bırakılmış toprak muamelesi görcem.

Evlenmis olmak icin evlenme. Zorluklar bekarken de vardir, evliyken de olur. Elbette evlilik masal gibi degil devamli ama genele bakip mutluyum diyecegin, iletisim kurabildigin, birlikte vakit gecirdiginizde sıkılmadigin, seni yormayan, kisitlamayan bir evlilik yapacagin adami buldugun an hicbir yaş erken veya geç olmaz. O kişiyi bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…