Arkadaşlarıma göre benim yaptığım yanlış yani bekar olmayı kötü birşey gibi görüyorlar.Eminim içlerinden bunu kimse beğenmiyor evlenemiyor falan diyorlardırBir de bu arkadaşların evlilik marifet gibi size akıl veriyolar çok inceleme evlen işte diyesanki kıyafet alıyorsun ki kıyafet alırken bile biraz düşünür insan. Dusunmeden evlen demek nasıl bir beynin ürünüdür. hayattaki tek başarıları evlenmek ve çocuk doğurmak sanırım. Aklı yok fikri var diye tam da böyle insanlara deniliyor. Kusura bakmayın tutamadim kendimi
Allah binlerce kez korusun yarın öbür gün anlaşamasan, koca tırt çıksa tek suçlu Sen olursun. Tanıyamadın mı? Aklın nerdeydi? Evlenmeseydin..... asla arkanda durmazlarAblalarım kardeşlerim ben 23 yaşında ailesiyle yaşayan bir kızım daha önce cildimdeki sorunlarla ilgili konularımı hatırlarsınız hepsini çözdüm sayılır şükür.Şimdi ki derdim ise arkadaşlarım ve komşular tarafından biraz baskı altında kalmam sürekli sevgilin yokmu ne zaman evleneceksin gibi sözler duyuyorum maalesef bu zamana kadar hayatı birlikte geçirmek isteyeceğim kafamın uyduğu sevebileceğim biriyle karşılaşmadım.Arkadaşlarımın çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için benim geç kaldığımı düşünüyorlar çok inceleme evlen işte biriyle diyorlar sizce evlenmek için evlenilirmi yani çok incelememek mi gerekir kafam çok karıştı gerçekten beni isteyen bi kaç kişi var ama onlarla kafam uymadı ve kültürel açıdan da pek uymuyoruz ama boşver evlenince uyarsınız diyorlar sizce ne yapmalıyım ?(yaşadığım yer küçük tanışabileceğim pek kimse yok)
Ailemden bişey duymadım ama komşular eve geldiğinde evden kaçmaya çalışıyorum ama bi kahve yapıp götürdüğümde 5 dk içinde evlilik konusu açıyorlar arkadaşlarımda öyleeğitimin nedir?ailen seni başından atmaya çalışıyor sanırım
Ablalarım kardeşlerim ben 23 yaşında ailesiyle yaşayan bir kızım daha önce cildimdeki sorunlarla ilgili konularımı hatırlarsınız hepsini çözdüm sayılır şükür.Şimdi ki derdim ise arkadaşlarım ve komşular tarafından biraz baskı altında kalmam sürekli sevgilin yokmu ne zaman evleneceksin gibi sözler duyuyorum maalesef bu zamana kadar hayatı birlikte geçirmek isteyeceğim kafamın uyduğu sevebileceğim biriyle karşılaşmadım.Arkadaşlarımın çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için benim geç kaldığımı düşünüyorlar çok inceleme evlen işte biriyle diyorlar sizce evlenmek için evlenilirmi yani çok incelememek mi gerekir kafam çok karıştı gerçekten beni isteyen bi kaç kişi var ama onlarla kafam uymadı ve kültürel açıdan da pek uymuyoruz ama boşver evlenince uyarsınız diyorlar sizce ne yapmalıyım ?(yaşadığım yer küçük tanışabileceğim pek kimse yok)
Ailemden bişey duymadım ama komşular eve geldiğinde evden kaçmaya çalışıyorum ama bi kahve yapıp götürdüğümde 5 dk içinde evlilik konusu açıyorlar arkadaşlarımda öyle
Ablalarım kardeşlerim ben 23 yaşında ailesiyle yaşayan bir kızım daha önce cildimdeki sorunlarla ilgili konularımı hatırlarsınız hepsini çözdüm sayılır şükür.Şimdi ki derdim ise arkadaşlarım ve komşular tarafından biraz baskı altında kalmam sürekli sevgilin yokmu ne zaman evleneceksin gibi sözler duyuyorum maalesef bu zamana kadar hayatı birlikte geçirmek isteyeceğim kafamın uyduğu sevebileceğim biriyle karşılaşmadım.Arkadaşlarımın çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için benim geç kaldığımı düşünüyorlar çok inceleme evlen işte biriyle diyorlar sizce evlenmek için evlenilirmi yani çok incelememek mi gerekir kafam çok karıştı gerçekten beni isteyen bi kaç kişi var ama onlarla kafam uymadı ve kültürel açıdan da pek uymuyoruz ama boşver evlenince uyarsınız diyorlar sizce ne yapmalıyım ?(yaşadığım yer küçük tanışabileceğim pek kimse yok)
Aynı cümleyi pazarda çorap seçen arkadaşıma kurdum ben...
45 deme yaaa o yaşa gelip evlenemeyen de olabilir, 70 falan deee :))))Daha 23 yasindasin neye gec kaliyorsun tama olarak? Menapoza mi girdin, 45 yasina mi geldin?
45 deme yaaa o yaşa gelip evlenemeyen de olabilir, 70 falan deee :))))