Çok hoşlanıyorum ama ne yapmaya çalışıyor fikir verir misiniz? Üzülüyorum.

parkta yürüyelim demiş birinde
parkta oturalım demiş birinde de.
park bahçe ne mana ben hiç anlamadım zaten.

Sürekli daha adamı görmeden bile bir mana çıkarmaya çalışmışsınız.. fazla onyargilisiniz.

parkta yürüyelim demiş birinde
parkta oturalım demiş birinde de.
park bahçe ne mana ben hiç anlamadım zaten.
Hanımefendinin son ilişkisi 21 yaşında olduğuna göre, Türkiye'de olduğunu düşünürsek bu ilişkinin 2000lerin başına denk geliyor. Öğrencilik dönemi eh parasızlıktan dolayı bol bol parklarda gezmislerdir.
Yani üzgünüm ama sanırım bıraktığı yerde kaldığını düşünüyor ilişkilerin. Ama kendi biraktigi yerde.
O ara dönemde hiçbir ilişkisinin olmamasının tecrübesizliğini yaşamış işte.

Ama işte benim ilişki tecrübem yok, 21 yaşımdan 35 yaşıma kadar sevgilim olmadı. "Güzel olsam olurdu demek ki güzel değilim" diye düşündürüyor bu beni bazen.
ilişkisi olanlar güzeller değil, bunu atın bir kenara. Bir sürü parametre var bu konuyla ilgili yazsak satırlar yetmez.

Kültür farkına kurban giden ilişki :) adam cinsellik istemiş, hızlı yaşamak istemiş. Parklarda bahçelerde liseliler gibi gezmek değil :)
Ben sizi fazla bağımlı buldum. Adamın romantik ilişki yaşamak istediği biri değilsiniz malesef. Yolunuza bakın artık

Cinsellik bizim ülkenin tabusu. Dini hassasiyet olmadığı müddetçe abes bi durumu da yok yani. Sizden hoşlanmış adam liseli gibi park köşesinde el ele yürümeyecek tabiki. Onun normali bu. Sizin değilse mutasıp türk erkekleriyle devam edin onlar bi ihtimal sizin isteğinizi verebilirler.

bende sevgilimle gülhane parkına gitmiştim 15 yaşındaydım

Konunu okudum, dikkat çekici bir konu. Neden bu kadar tabularin var dindar bir insan mısın bu birinci soru? Eğer öyleyse yorum yapmak istemem, yok değilse bu kadar çekinmene ne gerek vardı? Bi de çok özel olacak belki ama bakire misin? Aradaki 14 yılda hayatında başka biri olmaması büyük talihsizlik, umarım Paul'den umudu keser önüne bakarsın, giden yıllar geri gelmiyor maalesef

Farklı kültür ve farkli beklentilerin sonucu olarak bu ilişki hic "başlamamış" kiiiii....
Sorun şu, neden vazgecemiyorsunuz?
Sahsen umrumda olmazdi.
Bağımlılik gibi olmuş

Evet ama o yaştaki biri ten uyumunu bilmeden ilişkiye başlamak istemiyor olabilir. Fransa’da cinsel ilişki yaşamak buradaki gibi tabulaştırılan ve seramoni halinde yapılan bir şey değil. Sevişip postalarım diye düşündüğünü sanmıyorum yani.

Benim bu dediklerinize bir itirazım yok zaten, sorun beklentiler kısmında ortaya çıkmış. Şahsen bir kadın olarak birlikte olacağım erkeğin seçiciliğine önem veririm. Ve bana göre ilişkinin basamakları vardır. Ben demiyorum ki evlenmeden kimse sevişemez diyemem de zaten bana ne ayrıca. Önce duygusal bağın tam anlamıyla oluşması için zaman tanınması taraftarıyım sadece. Ondan sonra ilişkinin boyutunu zaten çift belirler. Konu sahibesi ilk davetinde evine gitseydi adamın sabah kalktığında yanında olacağının garantisi var mıydı? Bu ihtimali öngörmüş ve yaşamak istememiş. Gayet normal. Tercihler üzerine tartışmayı mantıklı bulmuyorum.

Tamam adamın tercihi de diğer türlüsü, niye adamın tercihlerini yeriyor insanları yaftalıyorsunuz o zaman?

Hiç Fransa'da bulunmadım onların yaşayış tarzına dair bir bilgim yok. Sadece erkeklerin kafası nasıl çalışır biliyorum ve İtalya'da uzun yıllar yaşamış bir arkadaşım da bu dediklerimi birebir doğruluyor. Erkeğin istediğini alıp uzaklaşması bizim ülkemize mahsus bir olay değil.

Tamam adamın tercihi de diğer türlüsü, niye adamın tercihlerini yeriyor insanları yaftalıyorsunuz o zaman?
Hanımefendi halüsinasyon görüyorsunuz sanırım. Nerede yaftalamışım, yermişim. Bana ne elin Paul'ünden. Ben kendi düşüncemi beyan ettim sadece. Canınız tartışmak istiyorsa maalesef karşılık veremiyeceğim bu konuda iyi günler.

Bir insana sırtlan demek yaftalamak değilse nedir? Tartışmıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz, bilmem bilir misiniz bu tip şeyleri?

Gün geceye döndü ne iyi günleri

Bize gidelim demiş tabii yanında olacak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…