Çok hoşlanıyorum ama ne yapmaya çalışıyor fikir verir misiniz? Üzülüyorum.

çok kapalısınız ilişkiye adam topuklamış çoktan sizse hala 2 kere görüştüğünüz adamı 1 sene sonra bile dert ediyorsunuz.

Peki topukladıysa niye ara ara mesaj atıp kendisini hatırlatıyor ? Niye storilerimi gönderilerimi takip ediyor ?

Evet düşünür. :)
Engele vs. Gerek yok.
Ama yerinizde olsam başka tanışma fırsatlarını değerlendirir ilgimi ondan çekerdim.

Tıpkı onunla tanişmaniz gibi..
Bence gerçek ihtiyacınız arkadaş..
Başka tanışma fırsatı yok denecek kadar az. Tanıştığım bazı ilgi gösteren kişiler oldu ama hiç kalbim çarpmadı onlara. Ben Paul'den çok hoşlanmıştım yıllar sonra görünce heyecanlandığım tek kişi oldu Paul.

Ablacım peki niye bu kadar katısın o kadar yurtdışlarına da açılmışsın. Bu kadar istiyorsan adamı, bir gün yine mesajlaştığınız sırada evine yemeğe davet adamı. Bak o zaman koşa koşa gelir.

Peki topukladıysa niye ara ara mesaj atıp kendisini hatırlatıyor ? Niye storilerimi gönderilerimi takip ediyor ?

kasabada kalma teklifini güzel reddetmişsiniz o mevzuda kendisiyle sevişmeyeceğinizi tam anlamamış. ikincide parkta oturalım deyince emin olmuş seks yok. sonrası arkadaşlık mesajları ara sıra selam vermiş.
gönderi hikaye kısmına gelince düşman değilsiniz arkadaşsınız başka arkadaşlarınız takip etmiyor mu hikayelerinizi?

Adam selam vermiş borclu çıkmış resmen...
Bence sen bu Paulü unut, aynı sosyal mecrayi daha sık kullan..koca ülkede tek yaşıtın ,yakışıklı,taş gibi adam Paul değil ya.
Ayrıca adam senden ekmek çıkmayacağını anlamış,uğraşmak istememiş. Dışarıdan bakan biri olarak bu açıkça görülüyor. Biraz oluru var gibi davransaydin (yani 'benim de meylim var ama dur hele,daha erken' enerjisi verseydin) kuyruk olurdu peşinde. Ama hababam sınıfındaki Perran kutman enerjisi vermissiniz sanki biraz.
Gerçi öteki turlu de size aykırı bir şekilde,olmadığınız biri gibi davranmış olacaktiniz.. yani her kapı unutmanın daha iyi olduğuna çıkıyor.
Dediğim gibi o uygulamada daha aktif olun, hatta civar şehirlere gidin, couchsurfing bekarlarinin evinde kalin. Avrupa'da küçük kasabalarda bile yaygın bir uygulama. Elbet gonlunuzun kayacağı biri çıkar.

Tamam da adam size tecavüz edecek değildi. Sohbetiniz ilerlerdi, onu daha yakandan tanırdın. Aranızda bir çekim olursa da madem karşı değilsiniz bir şeyler yaşanabilirdi.
"Adam size tecavüz edecek değildi" buna nasıl emin olabiliriz? Tamam eğitimli kariyerli hoş görünümlü biri ama tamamen güven duymaya yeter mi ? Televizyonda bir dizi yayınlanıyor bu aralar, işinde son derece başarılı ve yakışıklı bir cerrahın bunu kalkan yaparak kadınlara tecavüz etmesini anlatıyor.

Bizim tr erkekleriyle bunları aynı mı sandınız anlamadım ki? Ayrıca yasınızın psikolojisinde gariplik var sizin yerinizde bi baskası olsa son dem son şans diye düsünmez 21 yasından tutun 35 küsür yasına kadar 38394993393 kisi gecer. Sizinkisi hic normal degil. Uzun bi yalnızlığın ardından adama tutulmussunuz. Adam o kadar davet etmiş bu yaşta park köselerinde dolasıp napsın.

Siz bunca sene beklerken aklınıza takılırken adamın altından bilmem kaç kadın geçmiştir. Bizim cocuklarla karıştırmışsınız siz bu herifi. İstemez yani. Önceden bile silmissiniz dikkatini çekmemis su dakkadan sonra silseniz ne silmeseniz ne. Bi hoslantıda 50 yasınızda olur artık.

Yani tabiki emin olamayız ben biraz mübalağa yapmış olabilirim. Aslında demek istediğim adamın niyeti cinsellikte olsa sınırları siz çizebilirdiniz anlamında. Yahut parka gel vs demek yerine kontrolün sizde olduğu daha samimi ortamlarda buluşabilirdiniz demek istedim. Siz fazla soğuk kalmışsınız bana göre.

Aslında meditasyona ilgim yoktu. Bu Paul'den çok hoşlanınca internette "sevdiğin kişi seni hemen arasın, sevdiğin kişinin aklına geleceksin" tarzı videolara sarmaya başladım. Bağ kesme meditasyonunu duymamıştım.

Herifin Fransız olması, sırtlanlığa da fransız olması anlamına gelmiyor....Adam sırtlan işte sex olmadan kadını fos gören tiplerden...Adam sana eve gel diyor, sen gerek yok diyorsun...Adam kaç kez sex için adım atmış sen yok demişsin...Bakmış iş çıkmayacak sallamış işte...Napıcaksın ki böyle bi adamı? Emin ol bisürü yattığı falan vardır. Boşver...Yokluktan sırtlanlara sarma ya da adamı illa ki istiyorsan cinsellik yaşa ama yine de o adam sana kapılmaz...Aranızda elektrik olmamış ki...

Birsürü yattığı olduğunu ben de düşünüyorum. Sosyal çevresi geniş. Bir de geçen ay facebookta kadın-erkek karışık bir grupla partilediği fotoları attı hep. Hayatı renkli. Emin değilim ama muhtemelen koç burcu erkeği. İşte insanın içinde bir ümit oluyor sonuçta 36 yaşına kadar gelmiş bir adam artık durulmak gerçek aşkı tatmak ister partilemek nereye kadar diye düşünüyorsun. Ama ümit yok işte beklemekle bir sene geçti. Tam da sallamadı ama, ara ara mesaj atarak kendisini hatırlatıp durdu. Bunun üzerine yaptığım kahve teklifini kibarca geri çevirdi. Onu silip engellemeyi düşünüyorum. Benim storilerime bakması sinir ediyor artık.

Zor görünmüşsünüz Paul da çok zorlamamış gibi. Tek amacı seks de olabilir. Türk erkeklerinin öyle ilişki olur ya da olmaz bağımız bir erkekle kesilmedi. Tanımadığınız bir şey yaşamadığınız adamı bu kadar büyütmeyin. Bence daha çok erkekle tanışın, daha rahat ve daha sosyal olun. Dünyanın tek erkeği Paul değil. Bir de konu açtığınız forumları çok merak ettim özelden yazar mısınız?

öncelikle o kadar uzun süre hiç bir ilişki yaşamadan nasıl durdunuz? yani bu içgüdüsel bir şey insan ihtiyaç duyuyor.
ikincisi adamın sana karşı boş olduğunu düşünmüyorum. eğer amacı sadece cinsellik olsaydı bunu çok kısa sürede anlar ve bir daha size asla yazmazdı.
ama sorun şu ki, sen aşırı derecede kendini çekmişsin. evet kendini yine çekseydin ama önce biraz bağlasaydın. yani kendine bağlamadığın adamdan kendini çekersen sana gelmez ki. çok ama çok cool olucam diye adamı bence itmişsin.
biraz daha canlı ve cazip olsaydın da sonra kendini çekseydin derim ben.
bu arada bu meditasyonlar işe yaradı mı? yani hiç onu düşünürken aradığı oldu mu?

Kültür farkı + beklenti farkı var. Dışardan gördüğüm tablo tanıyıp ,güvenip ilişki yaşamak isteyen bunun yanında karşısındakinden şüpheleri olan bir kadın ; Anlık yaşayan ,cinselliği karşısındaki kadın kadar kutsallaştırmayan bir adam var. Bariz şekilde adam özel anlar yaşamaya fırsat arıyorken, kadın gayet public alanlara davet ediyor. Ben ışık görmedim bu ilişkide.
Bir de küçük bir tavsiye acaba yanlış mı yaptım diye her adımda kendinizi sorgulamayın, bu çok yorucu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…