Çok hoşlanıyorum ama ne yapmaya çalışıyor fikir verir misiniz? Üzülüyorum.

Alakasız olacak kusura bakmayın fakat ben de kısa süreliğine bir yurtdışında tek başıma kalacağım. Acaba hangi uygulamadan tanıştınız ben de oralarda yalnız kalmak istemiyorum da

Yazının hepsini okudum Paul'un amacı öncelikle cinsellik olmuş. Hatta bir kaç defa sansini denemiş ama senden ışık göremeyince geri adım atmış. Seni sevmiyor bu kesin. Hatta umrunda da değilsin. Sen ona bağlanmışım. Nedeni ise bir gelmiş bı gitmiş. Seni önemsememis. Kaçan kovalanır misali olmuş. Boşlukta hissediyorsun kendini. Yaşından dolayi da sorun yapmışsın. Elin gavurunu ne yapacaksın diyorum. Hayatını yaşa gez toz. Karşına biri çıkar. Sana her kezban diye yorum yapan kendini daha çok aşağı çekmişsin. Lafa göre hareket edeceğine mantığına göre hareket et.

Eve davet edip yakınlaşsaydın bir şeyler ilerlerdi ama sana uyar mıydı bilmiyorum. Paul bu anlamda sana adım atmış, karşılık gelmeyince ertelemiş. Kültür farkı bariz gibi geldi
Aynen öyle kültür farki, ana bu angle ona bu durumu anlatabilirdi acik acik. Bu türk degil ki imali mesajindan ne anlar?

Diğer konulara bakarsanız evleniyorlar mis, Paul aşırı aşıkmış

Bence başka şeylere odaklanın. 35 geç bir yaş değil günümüzde. Önemli olan mutlu olmak. Siz biraz kendinize odaklanın. Spor yapın. Farklı insanlarla görüşün. açık olun ama sınırlarınızı belli ederek. Ama sınırlarınızın sizinle ilgili olduğunu ve karşı tarafı değersizleştirmek için olmadığını anlatın bir daha hoşlandığınız biri olursa. Fransız olması elbette kültür farkı yaratır ama o kültür farkını aşabilenler ilişki yaşıyor zaten. Aşamayan çoğu da böyle tatlı bir anı olarak kalıyor. Siz kapalı bir sosyal alanda onunla karşılaşmasaydınız muhtemelen sizi o kadar da etkilemezdi de. Bir de bu yönden bakın. Kendinizi toplayın. O tatlı bir anı. Sizi beğenmiş vakit geçirmek istemiş ama belki de ciddi bir ilişki niyeti yoktu. Bu da onunla ilgili. Buna da saygı duyup hayatınıza devam edin.

Tamamen kültür farkından kaynaklandığını düşünüyorum.Şimdi bizim toplumumuzda beni hafif biri zannetmesin korkusu var kadınlarda.Hep bir kendini sakınma, yanlış anlaşılma kaygısı.Paul Fransız ve Türk toplumu gibi yaşamıyorlar.Birbirini beğenen iki insanın cinselliği onlar için gayet olağan ve buna çok fazla anlam yüklemiyorlar.Paul de şimdi bir Fransız erkekler klübüne yazıyordur :)))." Birbirimizden çok hoşlandık diye düşündüm ama benimle yakınlaşmak istemedi.Acaba başka bir ülkede olduğu için beni sadece arkadaş olarak görmüş olabilir mi"

Yani bizim kendi ülkemizde farklı şehir kültürü alanlar bile uyum sağlayamayıp sorun yaşarken, siz gerçekte anlayamadız mi sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…