- 3 Temmuz 2018
- 145
- 117
- 33
- Konu Sahibi tesellimod
-
2 gömlek ayrıca tatilden gelirken ufak tefek hediyelik esyalarsiz ona ne aldınız
dediklerinizde çok haklısınız lakin beni tanıyor olsaydınızo yüzüğe yani gerçek bir pırlanta yüzüğe verilecek gerçek parayı gereksiz buluyor olabilir mi
yani tek taş pırlanta hayatta bir zorunluluk mu
sizin önemsediğinizi düşünüp ucuzunu almak istemiş zira muhtemelen satılınca üç kuruş ediyor, o para boşa gidiyor muhabbetlerini dinlemiştir
sembolik değeri vs denilmesine de inanmıyorum sembolik değer herkeste olmayan, sipariş olmayan bir şeydir
watssapp durumlarına tek taş pırlantalı parmak resmi atıp altına "I said YES" yazan kızlar, o tek taşın adam onlara aşık olduğu için değil de "el alem ne der" diye alındığını bilmiyor mu
mesela tek taş pırlanta yerine cici bir künye alsaydı, kolye alsaydı, küpe alsaydı yine neden tek taş pırlanta değil diye hayal kırıklığına uğrayacaktınız
yani konu düşünülmek vs değil, toplumda olmazsa olmaz görülen şeylerden mahrum kalmamak, sevgilim bana bunu aldı diyebilmek
bu arada tek taş pırlantam yok, tek taş pırlantası olan çevremdeki bir çok kişi de hiç takmadı hatta eskiden takanların bir kısmı da artık takmıyor yani yavaşça demode oluyor
bu arada parası var diyorsunuz da parası olması "ihtiyaçlar" varken bu parayı "isteklere" gömmesini gerektirmez ki
bulunduğumuz ekonomik düzen artık ihtiyaçları bile üç kategoriye ayırıp zorunluları karşılama ile hayatı kısıtlamış iken istekler için ayrılacak binlerce lirası olmayabilir
ya neden beklenti içine giriyorsunuz ki . Adamın huyu böyleyse değişmez ..ama soğuyorum beni mutlu etme cabası olmayınca bu seferde sorun ne deyince bende anlatıyorum
düzelcem dedi öğret bana dedi anlat dedi
anlattım bende şundan şundan holsnaırım şundan mutlu olurum diye ama bir kulaktan girdi diğerinden çıktı
inanın cimri olup olmadığını anlamak için yaptım bakiyim zora koşacakmı yoksa jestleri sürprizleri odun olduğu için yapmıyor yoksa cimriliğinden değil demek için söyledim konuştum
odun olup yapmaması daha mutlu ederdi beni inanın
o yüzden dedim şunu isterim diye oda tamam demişti
tamam dediği şeyi değiştirmeye çalışıyor sanki
yahu ben bu kıza bişey yapamadım alamadım en özel anımızda bari 3 5e bakmiyim demedi
Sevgilin gerçekten pinti ama sende paragözsün kabul et.
İnsanları kırmadan konuşmayı öğrenmelisin hoşuna gitmiyorsa huyları bitir istediğini almıyor yapmıyor diye bu kadar azarlayamazsın.
Siz bir birey oldugunuzdan emin misiniz?
Anlatiminiz cok rahatsiz etti beni. Cok edilgen.
Ne yemege, ne gezmeye, ne sinemaya goturdu ne demek? siz plan yapin, siz organize edin, siz teklif edin.
Evi arabasi olmayan, anladigim kadariyla saglam, garanti bir isi olmayan bir adam karsinizdaki, cok sey beklememek lazim. Cimri mi, yok mu bunu analiz etmek lazim. Cimri adamla hayat gecmez ama onum acisindan bakinca da surekli beklentisi olan kadinla hayat gecmez.
bu adam size hiç hediye almadı ok..
peki sevgisini ilgisini gösterir mi ? Dürüst mü ?
sevgiliniz size bir kazak alsa mesela ne bileyim pahali bir sey degil kotondan dumduz triko, veya basit bir toka falan. o zaman ne olurdu? cidden sevinir miydiniz, hic yoktan iyidir falan mi derdiniz?sevgili morportakal
planları yapan organize eden ben oldum zaten ben teklif ettim ben ısrar ettim
parası olmasa yzüktür müzüktür lafını dahi etmezdim,var olduğunu biliyorum çünkü sürekli borsa,altın,gümüş ilgileniyo ettiği karlara kadar söylüyor
Yahu tektaş yada yüzük her ne ise evlilik teklifinde alınan bir şey. Adam bakalım düşünüyor mu böyle bir teklif yapmayı?Kız evlenmeyi düşündüğü kişinin cimri oldugunu düşünüyor ben bunun üzerinden yorum yaptim konu sahibini yargılayacak değilim ayrıca ciddi bir birliktelik düşündüğün birine çiçek sepetinden 500 liralık yüzük atılmaz bence. Benim erkek arkadaşım da böyle bir şey yapsa hoş karşılamazdım. Hepimiz birlikte olduğumuz kişinin maddi durumunu biliriz buna göre de beklentilerimiz olur ama kişinin maddi durumu olmasa da bazı şeyleri düşündüğünü karşı tarafa hissettirmeli konu sahibi erkek arkadaşindan bunu görememiş en başta. Ben kendisine hak veriyorum.
haklısınız,yoruldumya neden beklenti içine giriyorsunuz ki . Adamın huyu böyleyse değişmez ..
Siz kendi kendinize bir hayli yetersiniz.
böyle sürekli anlat anlat yorulmuyormusunuz
akışına bırakın gitsin çok takılmayın hayatınızı yaşayın yahu. .
hiç hediye gelmediği içinsevgiliniz size bir kazak alsa mesela ne bileyim pahali bir sey degil kotondan dumduz triko, veya basit bir toka falan. o zaman ne olurdu? cidden sevinir miydiniz, hic yoktan iyidir falan mi derdiniz?
yani bunu sunun icin soruyorum, siz acaba “sizin istediginiz hediye” gelmedigi icin mi mutsuzsunuz hic hediye gelmedigi icin mi?
ee sözleşme mi imzladınız bu adamla flört etmek için ant mi içtiniz ? ayrılın bitsin gitsin. Evi yok arabası yok gezdirdiği yok, hediyesi yok. Üzgünüm ama bahsettiğiniz şeyleri temelinin hepsi para. Sonra çikolata alsa mutlu olurum demek sizin de paragöz olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Evi olan arabası olan yedirip içiren birini bulun ? Bu adamla hayat görüşünüz uymuyor demek ki ..hiç hediye gelmediği için
bırakın trıkoyu, sevdiğim çıkolata var onu cebinden çıkarsa yüzüm güler benim
biraz erkekleri eğitmek gerekiyor bazı konularda yüzük dediğiniz şeyde maddi imkana göre değişir fakat parası var diyorsunuz evlenme teklif edeceğii yüzüğü size çiçeksepetinden çekip atacak hali yok yani belki içinden gelen bir hediyeydi o anlık bilemiyorum fakat hevesini kırarsanz brdha bırakın yüzüğü hiçbrşey almaz heveslendirin
eger uyuşmuyorsanız siz de yolunuza bakacaksınız yada amaan diyip gittiği yere kadar diyip devam edeceksiniz.sözle evet fiiliyatta yok
mutlu etme çabası vardır ya hani lafta olmayan o yok işte
bilmiyorum benmi çok şey istedim
burdaki hanımların bazılarının dediği gibi belkide doğru kişi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?