Çok Hayal Kırıklığı

Siz bir birey oldugunuzdan emin misiniz?

Anlatiminiz cok rahatsiz etti beni. Cok edilgen.
Ne yemege, ne gezmeye, ne sinemaya goturdu ne demek? siz plan yapin, siz organize edin, siz teklif edin.

Evi arabasi olmayan, anladigim kadariyla saglam, garanti bir isi olmayan bir adam karsinizdaki, cok sey beklememek lazim. Cimri mi, yok mu bunu analiz etmek lazim. Cimri adamla hayat gecmez ama onum acisindan bakinca da surekli beklentisi olan kadinla hayat gecmez.

dediklerinizde çok haklısınız lakin beni tanıyor olsaydınız
kesinlikle katılıyorum size,sizin gibi düşünüyorum fakat ben 8 aydır hiçbir hediye almadım içimde yer eden şüphelerin doğru çıkmasını istemediğimden bunun üzerne gittim
malesef haklı çıkmak istemezken haklı çıkıyorum ve bu duruma çok üzülüyorum
çalışan bir insanım evlilik sürecinde kesinlikle destek olacağımı her fırsatta da dile getirdim
ki istediğim fahiş fiyatlarda olan bir tek taş asla değildi
altınlar esyalar değil ama tek taş ve bir adet sade alyans benim için çok öenmliydi ve her fırsatta dile getirdim bunu
dile getirmeme rağmen anlamamış olması beni kıran

ya neden beklenti içine giriyorsunuz ki . Adamın huyu böyleyse değişmez ..
Siz kendi kendinize bir hayli yetersiniz.
böyle sürekli anlat anlat yorulmuyormusunuz
akışına bırakın gitsin çok takılmayın hayatınızı yaşayın yahu. .

çiçeksepetindeki yüzüklere baktım da zaten onlar pırlanta değil ki

yani X pırlanta şirketin adı altın baget yüzük de ürünün adı

adam daha bunu anlayamıyor bence

adam ile beklentileriniz uyumlu değil

eldeki kumaş mayo kumaşı, siz ille de palto dikeyim bu kumaştan diyorsunuz

ya beklentilerinizi elinizdeki kumaş ile uyumlu hale getirin ya da paltoluk kumaş almak için elinizdeki kumaşı bırakın

bu adam size hiç hediye almadı ok..
peki sevgisini ilgisini gösterir mi ? Dürüst mü ?

Sevgilin gerçekten pinti ama sende paragözsün kabul et.

İnsanları kırmadan konuşmayı öğrenmelisin hoşuna gitmiyorsa huyları bitir istediğini almıyor yapmıyor diye bu kadar azarlayamazsın.

ben 8 ayımı geçirdiğim halde hala cimri olabilir diye bir ihtimal çerçevesinde konusurken siz tek yazımdan ''paragöz''olduğumu çıkardınız tebrik ederim
beni anlamadığınız için size kendimi savunup size inandırmaya çalışacak değilim

Sipariş verir gibi yüzük modeli göndermek çok ters hele ki 9 aylık bir ilişki de, tabi bu benim fikrim. Süprizi heyecanı nerde kalıyor bu işin? Devamlı hediye almıyorsun diye başa kakmak...çok yadırgadığın davranışlar. Adı üzerinde hediye... içten gelerek alınır. Söylene söylene değil. Erkek arkadaşınızı bilemem ama siz para durumlarını çok takan birisiniz. Söyleyip durdukçada karşı tarafa paragöz gibi bir imaj çiziyorsunuz bence.

sevgili morportakal
planları yapan organize eden ben oldum zaten ben teklif ettim ben ısrar ettim
parası olmasa yzüktür müzüktür lafını dahi etmezdim,var olduğunu biliyorum çünkü sürekli borsa,altın,gümüş ilgileniyo ettiği karlara kadar söylüyor

bu adam size hiç hediye almadı ok..
peki sevgisini ilgisini gösterir mi ? Dürüst mü ?

sözle evet fiiliyatta yok
mutlu etme çabası vardır ya hani lafta olmayan o yok işte
bilmiyorum benmi çok şey istedim
burdaki hanımların bazılarının dediği gibi belkide doğru kişi değildir

sevgiliniz size bir kazak alsa mesela ne bileyim pahali bir sey degil kotondan dumduz triko, veya basit bir toka falan. o zaman ne olurdu? cidden sevinir miydiniz, hic yoktan iyidir falan mi derdiniz?

yani bunu sunun icin soruyorum, siz acaba “sizin istediginiz hediye” gelmedigi icin mi mutsuzsunuz hic hediye gelmedigi icin mi?

Yahu tektaş yada yüzük her ne ise evlilik teklifinde alınan bir şey. Adam bakalım düşünüyor mu böyle bir teklif yapmayı?
Adı üstünde hediye, ne siparişi olur ne de fiyatıyla değerlendirilir.
Adam evlenme kararı verene kadar diyelim 5 kızla çıktı, hepsinde birer tektaş mı bırakacak?
Konu sahibi hem beni düşündüğünü hissettirsin bir gül bile yeter diyor, hem de yüzüğün fiyatını hesaplıyor. Kendisiyle bile çelişiyor.

"Adamların maddi durumlarını biliriz ona göre beklentiye gireriz " düşünceniz benim duruşuma tamamen ters bir şey. Ne münasebet, ben değerimi parayla ölçecek kadar değersiz miyim? Kız arkadaşlarına saçmak için mi çalışıyorlar peki bu adamlar? Neden mecburlar böyle bir duruma? Tamamen gösteriş meraklılığı...

Kadın erkek eşitliği denince kimse mangalda kül bırakmaz. Ama iş maddiyata geldi mi erkek en güzelini pahalısını alacak, erkek ailesi ayaklarına dökecek saçacak. İyi de neden?

haklısınız,yoruldum

hiç hediye gelmediği için
bırakın trıkoyu, sevdiğim çıkolata var onu cebinden çıkarsa yüzüm güler benim

biraz erkekleri eğitmek gerekiyor bazı konularda yüzük dediğiniz şeyde maddi imkana göre değişir fakat parası var diyorsunuz evlenme teklif edeceğii yüzüğü size çiçeksepetinden çekip atacak hali yok yani belki içinden gelen bir hediyeydi o anlık bilemiyorum fakat hevesini kırarsanz brdha bırakın yüzüğü hiçbrşey almaz heveslendirin

Yani cimri mi tutumlu mu bunu bi çözmek lazım önce. Mesela benim eşimde çok savurgandır sürekli eline geçen parayı sağa sola borç verir çok şükür hiç bişeyimiz eksik değil ama kenarda bi birikimimizde yok. Evlenmeden önce de böyleydi artık herkes alışmış tanıdığı en zengini bile arayıp borç istiyor ve geri vermiyor sonra biz aman kira aman faturalar aman mutfak diye düşünüyoruz. İnanın bu devirde öyle olması daha iyi çünkü hayat çok pahalı keşke benim eşimde öyle olsaydı dedim. Ve hiç unutmam eşimin bana aldığı ilk yüzük gümüştü şimdi 4-5 tane yüzüğüm var evin hangi köşesinde olduğunu bile bilmiyorum. Ki evlilik düşünüyorsunuz belki o yüzden harcamak istemiyordur paraları.

hiç hediye gelmediği için
bırakın trıkoyu, sevdiğim çıkolata var onu cebinden çıkarsa yüzüm güler benim
ee sözleşme mi imzladınız bu adamla flört etmek için ant mi içtiniz ? ayrılın bitsin gitsin. Evi yok arabası yok gezdirdiği yok, hediyesi yok. Üzgünüm ama bahsettiğiniz şeyleri temelinin hepsi para. Sonra çikolata alsa mutlu olurum demek sizin de paragöz olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Evi olan arabası olan yedirip içiren birini bulun ? Bu adamla hayat görüşünüz uymuyor demek ki ..

kendiside eğit dedi öğret dedi ama direk o linki atınca 8 aydır bişi öğretememişim ben dedim
linkş atmasaydıda direk yüzüğü alsaydı keşke

Kenarda parası lafı bile itici.Sizi ilgilendirmez ki kenardaki parası, araba alacakmış baksanıza arabalarda artık en kötüsü bile 100,000 tl . 8 aylık ilişki pandemi de görüştüğünüzü bile düşünmüyorum doğru düzgün. 8 aydır birlikte olduğum kadına neden 3000-5000 tl lik yüzük alayım ? tanıyorum daha ? ayrılacağız belki, kafalar uyuşmayacak, neden yatırım yapıyorum ki..

sözle evet fiiliyatta yok
mutlu etme çabası vardır ya hani lafta olmayan o yok işte
bilmiyorum benmi çok şey istedim
burdaki hanımların bazılarının dediği gibi belkide doğru kişi değildir
eger uyuşmuyorsanız siz de yolunuza bakacaksınız yada amaan diyip gittiği yere kadar diyip devam edeceksiniz.
ayrıca beklenti içine ne olursa olsun kim olursa olsun girmeyin bence genel olarak hayal kırıklığını da uğramamış olursunuz.
belli ki isteklerinizi karşılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…