- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi tesellimod
-
sevgili morportakal
planları yapan organize eden ben oldum zaten ben teklif ettim ben ısrar ettim
parası olmasa yzüktür müzüktür lafını dahi etmezdim,var olduğunu biliyorum çünkü sürekli borsa,altın,gümüş ilgileniyo ettiği karlara kadar söylüyor
ee sözleşme mi imzladınız bu adamla flört etmek için ant mi içtiniz ? ayrılın bitsin gitsin. Evi yok arabası yok gezdirdiği yok, hediyesi yok. Üzgünüm ama bahsettiğiniz şeyleri temelinin hepsi para. Sonra çikolata alsa mutlu olurum demek sizin de paragöz olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Evi olan arabası olan yedirip içiren birini bulun ? Bu adamla hayat görüşünüz uymuyor demek ki ..
bilmiyorum ya en basta da soyledigim gibi bana kalirsa bu size para harcamak istemedigi icin boyle. yani kirilmayin ama sorun sanki hediyeden falan daha buyuk. ben kimseye ayril demem forumda ama gozden gecirmekte fayda var.hiç hediye gelmediği için
bırakın trıkoyu, sevdiğim çıkolata var onu cebinden çıkarsa yüzüm güler benim
Kız arkadasina çiçek sepetinden yüzük attığına göre demek ki düşünüyor evlenmeyi :d kaldı ki kadın da böyle bir intibaha bırakmış demek ki. Yazdığınız diğer şeyler için de konuyu bambaşka zeminlere çektiği için uzatmayacagim cevap verip.Yahu tektaş yada yüzük her ne ise evlilik teklifinde alınan bir şey. Adam bakalım düşünüyor mu böyle bir teklif yapmayı?
Adı üstünde hediye, ne siparişi olur ne de fiyatıyla değerlendirilir.
Adam evlenme kararı verene kadar diyelim 5 kızla çıktı, hepsinde birer tektaş mı bırakacak?
Konu sahibi hem beni düşündüğünü hissettirsin bir gül bile yeter diyor, hem de yüzüğün fiyatını hesaplıyor. Kendisiyle bile çelişiyor.
"Adamların maddi durumlarını biliriz ona göre beklentiye gireriz " düşünceniz benim duruşuma tamamen ters bir şey. Ne münasebet, ben değerimi parayla ölçecek kadar değersiz miyim? Kız arkadaşlarına saçmak için mi çalışıyorlar peki bu adamlar? Neden mecburlar böyle bir duruma? Tamamen gösteriş meraklılığı...
Kadın erkek eşitliği denince kimse mangalda kül bırakmaz. Ama iş maddiyata geldi mi erkek en güzelini pahalısını alacak, erkek ailesi ayaklarına dökecek saçacak. İyi de neden?
bende evlenirken evi olmayan adama kız vermem olayına ayarım senin kızınınneyi varda ne bekliyorsun. şunu de kızım sende çalış beraber ilk önceliğiniz ev almak olsun.. yok çok eğitilmemiz gerek daha toplum olarakYahu tektaş yada yüzük her ne ise evlilik teklifinde alınan bir şey. Adam bakalım düşünüyor mu böyle bir teklif yapmayı?
Adı üstünde hediye, ne siparişi olur ne de fiyatıyla değerlendirilir.
Adam evlenme kararı verene kadar diyelim 5 kızla çıktı, hepsinde birer tektaş mı bırakacak?
Konu sahibi hem beni düşündüğünü hissettirsin bir gül bile yeter diyor, hem de yüzüğün fiyatını hesaplıyor. Kendisiyle bile çelişiyor.
"Adamların maddi durumlarını biliriz ona göre beklentiye gireriz " düşünceniz benim duruşuma tamamen ters bir şey. Ne münasebet, ben değerimi parayla ölçecek kadar değersiz miyim? Kız arkadaşlarına saçmak için mi çalışıyorlar peki bu adamlar? Neden mecburlar böyle bir duruma? Tamamen gösteriş meraklılığı...
Kadın erkek eşitliği denince kimse mangalda kül bırakmaz. Ama iş maddiyata geldi mi erkek en güzelini pahalısını alacak, erkek ailesi ayaklarına dökecek saçacak. İyi de neden?
senin tepkini ölçmek istemiş olabilir siz ne alırsa alsın mutluluğunuzu belli edin ki devamı gelsin 300 lira mı yüzük harika al de takarım de bayıldım de uzatma konuyu eleştirme bana eşim akşam çantama gofret bırakıyor sabah iş yerinde görüyorum 1 saat teşekkür ediyorum inanın böyle böylee öğreneckler iştekendiside eğit dedi öğret dedi ama direk o linki atınca 8 aydır bişi öğretememişim ben dedim
linkş atmasaydıda direk yüzüğü alsaydı keşke
Çikolatadan pahalıymış yüzük niye gülmedi yüzünüzhiç hediye gelmediği için
bırakın trıkoyu, sevdiğim çıkolata var onu cebinden çıkarsa yüzüm güler benim
Konu sahibi talep ettim model gösterdim diyor işte, ondan atmış yüzüğü.Kız arkadasina çiçek sepetinden yüzük attığına göre demek ki düşünüyor evlenmeyi :d kaldı ki kadın da böyle bir intibaha bırakmış demek ki. Yazdığınız diğer şeyler için de konuyu bambaşka zeminlere çektiği için uzatmayacagim cevap verip.
taksiyle gitmek aklıma dahi gelmedi toplu taşımayla gittik ama zar zor ısrarla yani
Her çıktığı kıza tektaş alacaksa bu erkekler ne yapsın?
9 aylık ilişkide tektaş modeli gösterip talep etmek benim yapıma ters, o yüzden sizi haklı göremiyorum.
Tektaş evlilik teklifinde hediye olarak alınır yada söz/nişan gibi durumlarda. Henüz bir arkadaşlık boyutunda talep etmek hoş olmamış bence.
20 yıllık eşimle hiç hediye tartışması yapmadım. Gönlünden kopup aldığı herşeyi de teşekkürle kabul ettim.
Evlenirken bir kaç metre altın zincir, trabzon burması, ağırlığı kadar altın tartışmaları da yaşanır bu ilişkide.
istanbuldaki balat mahallesine ısrarla götürdüm
taksiyle gitmek aklıma dahi gelmedi toplu taşımayla gittik ama zar zor ısrarla yani
yemeğimi evden yeyipte çıktım masraf olmasın diye
uymuyor demekki
senin tepkini ölçmek istemiş olabilir
mesela neden gelmedi aklınıza
yani sizin normaliniz taksi ile gitmek ise taksi ile gitseydiniz siz ödeseydiniz
ilişkide herkes olduğu gibi olursa ilişkiler daha sağlam olur
yoksa adam da kadın da rol yapıp karşı taraftan beklentiye girip ona gerçek kendisini göstermezse bu işin sonu gelmez ki
şimdi nasıl yazayım bilemedim de sizin olağan yaşamınız aylık 10000 harcama iken babasından harçlık alan, cebinde 100 TL olan kız gibi davranırsanız, karşıdaki da size ona uygun hediye iletir
cidden anlayamadım mesela o dediğiniz yere taksi ile gidiliyorsa neden toplu taşıma ile gittiniz adama masraf olmasın diye mi
yani neden siz ödemek yerine masraf olmasın diye toplu taşımayı tercih ettiniz
Bakin hatayi nerde yapiyorsunuz biliyor musunuz, dunyadaki tek adam bu degil. Uymuyorsaniz bitirin.
Sizinle gezmek icin can atacak birini bulun. Bir simiti de bölüsseniz gozleri parlayan bir adam bulun. Veya gezmeye yemeye hediyeye ozel gune onem veren birini bulun. Ama koskoca adami degistirmeye, degismiyor diye uzulmeye kalkisirsaniz cok üzülürsünüz.
Zaten taksiyle gitmemek bence makul olani. Arabamiz var ama park sorunu sebebiyle bir cok yere toplu tasimayla gideriz. Ancak siz normal hayatinizda hep mi taksi kullaniyorsunuz? Oyleyse binin taksiye ve odeyin hep yaptiginiz gibi. Yoksa zaten akliniza gelmemeli.
blood diamond filmini izleyin hala tektaş ısrarınızda devam edebilecek misiniz.
ayrıca ben evlenmeden hediye istenmesini gösterilmesini,evlilik teklifi için yuzuk bile olsa doğru bulmuyorum.
çok guzel yerlerde de yemek yemiş bir insan olarak, çok tatlı bir şekilde bir fast food zincirinde aldım evlenme teklifini. hatırladıkça mutlu olduğum ve hayatımda en sevdiğim anlardandır,şimdi bile gulumsedim. sadece size filmlerde dayatıldığı,instagram postlarında gozunuze sokulduğu için istiyorsunuz tektaşı. gerçekten seviyorsanız zaten gözunuz tektaş görmez.
cimrilik ayrı mesele, gerçekten cimriyse söylenecek söz yok ama tektaş için bu tartışmaya gerek yoktu.
Bu iş yerinde aşık olduğunuz adam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?