- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi tesellimod
-
Ben bunları beğeniyorum diye göstermesinde bir sey yok ki, amacı yüzük kitlemek defil de erkek arkadaşının özel günlerde bile cimrilik yapması ve düşüncesiz olmasıKonu sahibinin cumlesi
Bence erkek arkadaşı düşünsün ömrün nasıl geçeceğini.Cimri oldugunu düşündüğün biriyle halen kendi hür iradenle birlikte misin cidden? Yasin geçiyor diye düşüneceğine böyle biriyle evlenirsem o ömür nasıl geçer diye düşün bence. Kimse evlenmek için evlenmemeli. Cimri bir erkek hayati insana zehir eder, uzak durulması gereken erkekler listesinde ilk sırada felandir cimriler.
Cimri ve düşüncesiz olduğunu düşündüğü bir adamı yüzük modeli göstererek yola getirmeye çalışmak çok normal bişey çünküBen bunları beğeniyorum diye göstermesinde bir sey yok ki, amacı yüzük kitlemek defil de erkek arkadaşının özel günlerde bile cimrilik yapması ve düşüncesiz olması
Ben bunu begeniyorum demek bana bunu al demek. Yoksa adam niye tamam desinBen bunları beğeniyorum diye göstermesinde bir sey yok ki, amacı yüzük kitlemek defil de erkek arkadaşının özel günlerde bile cimrilik yapması ve düşüncesiz olması
işte tam olarak bunu söyledim onaBenim çok senelerden beri beraber yaşadığım erkek arkadaşım, bana karşı çok çok cüzdanı açık birisidir. Aldığı Herseyin en iyisini alır, hiç fiyatına bakmaz. Ama gençken onun ilk kız arkadisina evlenme teklifi yapmış ve 10 Mark lik bir gümüş yusukle, parası olduğu halde. Kız bununla nişanlanmış, birkaç ay sonra İtalya ya izine gidince, cok zengin bir adamla tanışmış ve onu la evlenmiş, 10 Mark lik yüzüğü de postayla nisanlisina geri göndermiş. Ondan sonra çok kız arkadaşı olmuş, ama cimriligini devam ettirmiş. Simdi sorarsam, niye bana karşı cimri değilsin diye, sen benim için, en değerli bir insansın ve sevildiğimi hissettiğim için ve çok sevdiğim için dedi. Birde benden hicbir sey beklemediğin için dedi.
İnsanlar çok sevdiği ve sevildiğini hissedince, vermesi zevk veriyor. Ben de öyleyimdir. Belki sizin aranızdaki sevgi tam sevgi değil.
Çok merak ettim, dediğiniz siteye girip yüzüğü buldum. Sadece 30 tanesi yarı fiyatına satılacaktır diyor. Yani aslında 1000 tl üstünde bir yüzük. Pırlanta kalitesi düşüktür belki ama şekli fena durmuyor. Ayrılmayı düşünmüyorsanız keşke olur deseydiniz. Böyle bir kavgadan sonra 5 karat alsa ne olur.
Benim var. İstemiyorum dediğim halde evlenme teklifiyle birlikte geldi kendisi. Şu an evin hangi köşesinde olduğuna dair hiç bir fikrim yokbu arada tek taş pırlantam yok, tek taş pırlantası olan çevremdeki bir çok kişi de hiç takmadı hatta eskiden takanların bir kısmı da artık takmıyor yani yavaşça demode oluyor
Kız evlenmeyi düşündüğü kişinin cimri oldugunu düşünüyor ben bunun üzerinden yorum yaptim konu sahibini yargılayacak değilim ayrıca ciddi bir birliktelik düşündüğün birine çiçek sepetinden 500 liralık yüzük atılmaz bence. Benim erkek arkadaşım da böyle bir şey yapsa hoş karşılamazdım. Hepimiz birlikte olduğumuz kişinin maddi durumunu biliriz buna göre de beklentilerimiz olur ama kişinin maddi durumu olmasa da bazı şeyleri düşündüğünü karşı tarafa hissettirmeli konu sahibi erkek arkadaşindan bunu görememiş en başta. Ben kendisine hak veriyorum.Bence erkek arkadaşı düşünsün ömrün nasıl geçeceğini.
8 aylık ilişkide tektaş modeli göstermek, adamın alacağı hediyeyi fiyatıyla değerlendirmek üstüne birde tartışıp mahçup etmek normal mi sizce?
Bakin yine aynisini yasiyorsunuz. Ev yok araba yok diyorsunuz. Onlar ilerde beraber yapilacak seyler. Deger harcanan para ile zaten ölcülmez. Sizin derdiniz aslinda zaten paradan cok sizi düsünüp birsey almamasi. Yani sizi düsündügünü düsünümüyorsun. Siz ama isi "herseyi ucuzs kapatmaya calisiyorsun" deseniz oda "bu kiz paragöz" diye siyrilacak. Iliskiden beklentiniz farkli bir kere onun icin saglikli ilerlegecegini sahsen düsünmüyorum. Yapiniz uyumsuz ve gercek sevgi de yok gibi
ama soğuyorum beni mutlu etme cabası olmayınca bu seferde sorun ne deyince bende anlatıyorumcimri bi adamsa ileri de de başınız çok ağrır ..
bu arada sürekli bana bir şey almıyorsun demekte pek hoş değil sanki . . .
Çaba görmüyorsanız neden devam ediyorsunuz?işte tam olarak bunu söyledim ona
sen beni sevmiyorsun yoksa bir dal gül bir çikolata beni mutlu etmeye yeter dedimzerre caba görmüyorum dedim hayır seviyorum diyor
bu yüzden de kendimi değersiz hissediyorum işteenen de ilk 6 ay hiçbirşey beklemedim bu çok kısa süremi bilmiyorum ama insan ister istemez bir beklenti içine giriyor istediğim öyle büyük şeyler değil halbuki
insan ister istemez bir beklenti içine giriyor istediğim öyle büyük şeyler değil halbuki
8 aydır bişey görmedim evlilikten konuşuyoruz ama adam benden sakınıyor gibi geliyor
onun cimri olma ihtimali beni öyle üzüyorki değilim diyor ama parçaları birleştirince bundan başka sonuç çıkmıyor işte
keşke böyle olmasaydı
Siz uyumlu değilken iyi bir eş olamaz ki sevgiliniz sizin için. Çünkü sizi tatmin edemez duygusal olarak.
Kendi ağzınızzla istediğiniz yüzüğü göstermiş ve kenarda parası olduğunu da biliyorken yüzüğü en ucuza getirmeye çalışması hiç hoş değil bence de.
Ama ben bana hediye almadin, şunu yapmadın, bak bu yüzüğü istiyorum muhabbetlerinin de doğru olmadığını düşünüyorum. Sevgililik dönemi bu tarz gözlemler içinde de var. Bazı şeyler istediğiniz gibi değilse zorlamak sizi üzer en başta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?