- 3 Temmuz 2018
- 145
- 117
- 33
- Konu Sahibi tesellimod
-
hiç almadı kiBilemiyorum hediye cok farkli bir olay..Ben talep etmezdim .Cunku talep edilip alinan sey isterse 10 binlik birsey olsun bence hic romantik ve uygun degil..siparis verir gibi..Sonucta erkek arkadasiniz size bana onu bunu niye almadin dese bu yine cok cirkin olurdu..Hediyelesme hatir gonul işidir
ev yok araba yok mesleği var ama atanmadı sınava hazırlanıyor para göz olsam son tercihim olmazmıydıBacim senin derdin baska iken adin paragöze cikacak böyle devam edersen haberin olsun.
ben ona dedimki ben de atanyım sende atan birlikte herşeyi hallederiz dedim sen canını sıkma dedimHayatında bir kere alacağı tektaşta cimrilik eden bunu hayatının her günü yapar. Yarın birgün birine hediye alırken, eve temizlikçi çağırmak istersen, kendine ikinci pijama takımını alacağın zaman... uzar gider. Ben de tutumluyum hele bir dikili ağacım olsun dersen uyum sağlarsınız. ( böyle kadınlar tanıyorum. Ne yapayım tektaşı, o paraya şu kadar altın alırım atarım bankaya diyen) ama değilseniz iyi düşünün derim
ev yok araba yok mesleği var ama atanmadı sınava hazırlanıyor para göz olsam son tercihim olmazmıydı
inanın üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum
Peki adamın parası olmama ihtimalini düşündünüz mü? Yani cimri değilse parası olmadığı için sürekli hesap kitap yapıyor olabilir mi yazmıştım ama araba almaya çalışıyormuş, parası varmış...bu durumda hayattan beklentileriniz uyuşmuyor, devam etmek mantıksız olur. İleride daha çok üzülürsünüz.ev yok araba yok mesleği var ama atanmadı sınava hazırlanıyor para göz olsam son tercihim olmazmıydı
inanın üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum
Öyle mi yazmıs ya ne alakaCidden yuzuk mu istediniz, bu model bu marka olsun falan diye?
Öyle mi yazmıs ya ne alaka
Konu sahibinin cumlesiBir de ondaki cimrilik potansiyelini sezdiğim için istediğim modelide daha önce söylemiştim de göstermiştimde ben ona, oda tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?