Cok gunahkarim :(

Neyse, ben buraya ne oluyor nasil oluyor diye anlatmaktan cok bundan sonra ne yapmali onu konusmaya geldim.

Vajina daraltma islemi yaptirsam bir etkisi olur mu? Yoksa alakasi yok sapkinliktan kurtulmak mumkun degil mi dersiniz?

tek çözüm vajina daraltma gibi duruyor eğer ameliyat olup bu davranışı düzelmezse o zaman ayrılma gibi bi fikriniz varsa ayrılırsınız

Erkekte bi tür fantazi bence bu ve bi kere alıştığı zaman kafa gidiyor o esnada demekki.
Esiniz belli ki isteyecek ne kadar söz versede. O zaman siz hem sağlık hem dini açıdan düşünüp kararlı olacaksiniz. Ilerde yaşlandiginizda olacaklari getirin mesela akliniza o an. Açık yazacağım ama tuvalet tutamama gaz tutamama vs bir sürü şey kendinize bu eziyeti yapmayin lütfen.
Birde uzun süre iliski yaşamasaniz ayda bir falan. o zaman fantazi kurmaya calismaz beyfendi bulduğuyla yetinir bi zahmet. Zamanla da unutulur yavaş yavaş bilmiyorum aklıma böyle bir şey geldi

Tövbe edip bir daha yapmamak, başka çaresi yok.

Bence bu bir tür fantezi, vajina darlığı ve genişliği ile alakalı değil

Bununla ilgili sağlıkla olan zararlı yönlerini ve dini yazılanları sık sık okuyup kendinizi ve eşinizi frenlemeye çalışın, her defasında tekrar okuyun, okutun
Allah yardımcınız olsun

Hiç anal sex yapmadim. Ama bilgim var elbette.

Hazırlanmak, barsagı onceden boşaltmak (penisin üstünde domates kabuğu görmek istemeyiz di mi), kremlenmek, pozisyon almak lazım.
Vajinal yolla olduğu gibi hart diye giremez asla. Karşılıklı çaba lazım. Çok isteyip de başaramayan var.

Yani demem o ki, bu iş zaman ve emek isteyen bir iş olduğu için anlık bir olay değil, kendinize ve eşinize engel olmak için bolca zamaniniz var.

Dini faslı düşünmüyorum, ama yaşlaninca neredeyse kesin, gençken de büyük olasılıkla sağlık sorunları yaşayacaksınız..geniş bir anüsle gezmek istemezdim.

Tövbe tövbe laa havle vela
Korkmayın bu kadar helaliniz sizin nikah bu kadar basit mi
Üstelik dini konu

Ben nedense sana inanmadım gizli ikinci üyelikde ne olaki sanki yöneticiler kim olduğunu bulamıyacak.
Ayrıca karı koca kendi rızasıyla yapıyorsa ne olmuş olabilir gayet nomal.
Ama bu konun ömrü çok kısa gecenin bilmem kaçında açılmış çünkü yoneticiler yok

Direk aklıma bunlar gelmişti ağzına sağlık, cart diye olacak şey değil ki, ha yapa yapa orası da genişledi ise bilemem tövbe tövbe

Vajina ameliyatı da olsa konu sahibinin kocası anala alışmış bence

Ayda yılda bir fantazi olarak yapmakla genişleme olmaz canım orda o kadar kas var ama her ilişkide oluyorsa gençkende zaten tutamama olur. He bide cart diye olması mümkün mü normalde dışarı birşey çıkması için olan organ (organ mı bilemedim) içeri girmesi için değil o yüzden zor

Bunun farkindayim ve cok pismanim. Dindarligim da kalmadi zaten. Bu olay beni dinden iyice uzaklastirdi.
Bence asıl tehlike bu.
Bu kadar abartılacak ne var? Ufak bir şeyi iyice büyütüyorsun.
Günah işlersen günah işlemiş olursun, dinden uzaklaşırsan münafık olursun.
Allah'ın affedemeyeceği günah mı var? Zaten pişmansın. Tövbe ediyorsun. İraden zayıf olabilir tamam. İnsanlar zayıf yaratılmış. Başka birisi bu konuda gayet iradeli durabilir ama senin güçlü olduğun bir konuda da zayıf düşebilir. Kendine bu kadar yüklenme. Bir daha yapmamak için de dua et, Allah'ım bana güç ver de. Ve yapma bir daha.
Yok ameliyat olayım, yok boşanayım, yok katil olcağım... aşırı abartıyorsun ve gerçeklikten çıkıyor konu.

Evren karşısında bu kadar önemsiz basit olan bizler
İnsanın kendisine verdiği değer gördüğü konum inanılmaz

100 kere istediyse 7 8 kere evet dedim falan yazmış bide kendi de nefsine hakim olamıyomus ya ondan belki sık oluyodur diye dedim

Anüs bi ünite desek daha dogru aslında, giriş değil çıkış ünitesi ama, olayı o

Konu bana inandırıcı gelmedi.

Şahsi fikrim: Anal seksi bir çeşit cinsel ilişki olarak görmüyor,saymıyor ve onaylamıyorum kadın-erkek için.

Bildiğim kadarıyla anal olarak kadının zevk alabileceği anatomik bir nokta yok bu ilişki biçiminde. Yani anlayacağınız kadın açısından tamamıyla psikolojik bir hazırlık süreci gerekiyor bu tip bir ilişkiden keyif alabilmesi için. Ancak erkeklerde bir çeşit yansıma yaşandığı için (yani kendileri anal ilişkiden zevk alabilecek anatomiye sahip oldukları için) kadını da inanılmaz keyif alıyor zannediyorlar bu ilişki biçiminden. Çoğu bu yanılgıya düşüyor, kalanı ise zaten kadının zevk alıp almamasını şeyine takmıyor.

İşin dini kısmı vicdanen sizi bu kadar rahatsız ederken, psikolojik olarak kendinizi nasıl hazırlıyor da keyif alabiliyor ve hatta bu benzersiz lezzete(!) asla hayır diyemiyorsunuz aklım almadı. Sanki bir erkeğin parmaklarından dökülmüş gibi bir yazı, ya da ne bileyim nasıl bir psikoloji içindeyseniz "Yasakları çiğnemenin dayanılmaz hafifliği" modunda dinen uygunsuz olan bir şeyi yaptığınız için ayrıca bunun keyfini de mi alıyorsunuz acaba.

Bi oturun düşünün, bir yerden sonra totonuzdan fırlayan bağırsaklarınız için cerrahi müdahaleye ihtiyacınız olacak, en azından bu vazgeçirsin sizi.

Evren karşısında bu kadar önemsiz basit olan bizler
İnsanın kendisine verdiği değer gördüğü konum inanılmaz

Bunu ben de düşünüyorum sıklıkla, bu yanılgıdan kurtulduğumuzda ne depresyon ne sıkıntı stres kalacak aslında, süren kadar yaşa öl geldiğine dön, bu kadar halbuki mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…