5 yillik evliyim, iyi kotu giden bir evlilik. Dindar sayilabilir bir ciftiz, Esim iki yillik evliyken lohusa oldugum donemde basladi bu sapkin hislere ve gittikce ilerledi bu durum. Onlarca kez denedi reddettim, ve maalesef bazilarinda nefsime yenik dusup kabul ettim.
Her seferinde kendimden de esimden de tiksindim. Bir gun sonrasinda cok agladim, kendime olan saygimi kaybettigimi soyledim.Esim uzuldu bir daha yaparsam "bana haramsin" diye yemin etti.
Bu yemin etkisiyle aylarca denemedi. Sonra yine basladi yine, yine reddedip durdum. En sonunda yenildim. Artik nikahimiz da dustu dedim. Ama kabul etmedi boyle birsey oldugunu.
Yemin ettim bir daha olursa ben bosanacagim senden diye.
Icim hic huzurlu degil. Bu buyuk gunahi isledik ya artik zina da yapariz, baska sey de. Allah korkusu olsa yapmazdik diye uzuluyorum.
Iliski sirasinda gozu bu kadar donen esime de guvenim kalmadi. Firsat bulsa aldatir diye dusunuyorum.
Bu lanet sapkinliktan nasil kurtulacagiz ? Bazen tek cozum bosanmak gibi geliyor. Cunku baslatan esim, o beni zayif noktalarimdan vurmasa benim aklima bile gelmezdi boyle bir sey. Hatta nefret ederdim.
Konuyu actim cunku esim yine yavas yavas ilgisini oraya kaydirmaya basladi.
Ne yapacagim ben?
3 yasinda cocugum var...
Son mesajim(biraz acik oldu istemeyen okumasin)
Uzunca bir aciklama yazisi yazip cikacagim. Sonra da konu kapanabilir.
Oncelikle nasil kadin bunu ister kadin nasil zevk alir, hazirlik lazim vs diyenlere; biz normal seks niyetiyle iliskiye basliyoruz. Normalde de sinirlari sadece anal penetrasyon olan bir cifttik. Diger bir cok seyden cekinmezdik. Haliyle esim o tarafa ilgi gosterdiginde(!) bunun normal seksin bir parcasi oldugunu soyluyordu ve oyleydi de(lutfen anlayin nasil olabilecegini acik acik yazdirmayin)bazen bunu yaparken klitoris yoluyla da beni tatmin ederdi.
Ben tamamen yukseldigimde tahmini yarim saat, 40 dk on sevisme sonrasi anal penetrasyon olurdu. Oyle zorla, pat diye falan degil.
Bahsettigim on sevisme her seferinde olan ama anal penetrasyon surekli olan bir sey degildi. O yuzden ne zaman yapacak ne zaman sadece sevisiyor anlayamadim.
Yapma dedigimde yapmayacagim soz sadece fantezi olarak dokunuyorum vs derdi. Ki cogunlukla da oyle olurdu anal birlesmeye yeltenmeden vajinal devam ederdi.
Bu olay 1.5 senede 7-8 kez oldu. Birlesmeye yeltendigi daha fazladir ama benim kabul ettigim sayi bu.
Su an esime hic bir niyetle arkama dokundurmuyorum, zaten 2 aydir olmadi. Yeminden sonra agir konustum, 1 ay o dokunmadi, son 1 aydir yine seks yok sadece fantezi diye beni kandirmaya calisiyor.
Her seferinde iliski sirasinda dokunma, yapma, oyle olmaz diye direktif vermekten yoruldum.
Ikinci olarak, hazirlik temizlik asamasi falan yoktu. O yuzden bir kez igrenc durum da oldu ve ne yazik ki sapkin bir insan bu igrenclikten de etkilenmiyor.
Bazen esimin kucukken cinsel siddete maruz kaldigini dusunmeye basladim.
Cinsel iliski sirasinda tuhaf yonelimleri evlendigimizden beri mevcut.
Son olarak gunahimi kabul etmesem gunahkarim demem. Ben esim bana tecavuz etti diye konu acmadim. Manipule etti beni. Ama ben istemesem yapacak degildi.
Ona verdigim suc beni iliski sirasinda oto kontrol mekanizmasi uretmeye zorlamasi oldu.
Esinize guvenmek istersiniz, ne yapacak ne yapacak diye dusunmek degil.
Gorusleriniz icin tesekkur ederim.
Konu beni daha cok uzdu ve karamsar yapti.
Herkesin nefret ettigi eylemden zevk alabilmek, kendimden soguttu.
Iyi gunler herkese.
------
Son mesajim
Biraz acik oldu istemeyen okumasin
Uzunca bir aciklama yazisi yazip cikacagim. Sonra da konu kapanabilir.
Oncelikle nasil kadin bunu ister kadin nasil zevk alir, hazirlik lazim vs diyenlere; biz normal seks niyetiyle iliskiye basliyoruz. Normalde de sinirlari sadece anal penetrasyon olan bir cifttik. Diger bir cok seyden cekinmezdik. Haliyle esim o tarafa ilgi gosterdiginde(!) bunun normal seksin bir parcasi oldugunu soyluyordu ve oyleydi de(lutfen anlayin nasil olabilecegini acik acik yazdirmayin)bazen bunu yaparken klitoris yoluyla da beni tatmin ederdi.
Ben tamamen yukseldigimde tahmini yarim saat, 40 dk on sevisme sonrasi anal penetrasyon olurdu. Oyle zorla, pat diye falan degil.
Bahsettigim on sevisme her seferinde olan ama anal penetrasyon surekli olan bir sey degildi. O yuzden ne zaman yapacak ne zaman sadece sevisiyor anlayamadim.
Yapma dedigimde yapmayacagim soz sadece fantezi olarak dokunuyorum vs derdi. Ki cogunlukla da oyle olurdu anal birlesmeye yeltenmeden vajinal devam ederdi.
Bu olay 1.5 senede 7-8 kez oldu. Birlesmeye yeltendigi daha fazladir ama benim kabul ettigim sayi bu.
Su an esime hic bir niyetle arkama dokundurmuyorum, zaten 2 aydir olmadi. Yeminden sonra agir konustum, 1 ay o dokunmadi, son 1 aydir yine seks yok sadece fantezi diye beni kandirmaya calisiyor.
Her seferinde iliski sirasinda dokunma, yapma, oyle olmaz diye direktif vermekten yoruldum.
Ikinci olarak, hazirlik temizlik asamasi falan yoktu. O yuzden bir kez igrenc durum da oldu ve ne yazik ki sapkin bir insan bu igrenclikten de etkilenmiyor.
Bazen esimin kucukken cinsel siddete maruz kaldigini dusunmeye basladim.
Cinsel iliski sirasinda tuhaf yonelimleri evlendigimizden beri mevcut.
Son olarak gunahimi kabul etmesem gunahkarim demem. Ben esim bana tecavuz etti diye konu acmadim. Manipule etti beni. Ama ben istemesem yapacak degildi.
Ona verdigim suc beni iliski sirasinda oto kontrol mekanizmasi uretmeye zorlamasi oldu.
Esinize guvenmek istersiniz, ne yapacak ne yapacak diye dusunmek degil.
Gorusleriniz icin tesekkur ederim.
Konu beni daha cok uzdu ve karamsar yapti.
Herkesin nefret ettigi eylemden zevk alabilmek, kendimden soguttu.
Iyi gunler herkese.
---
Not:Foruma baska bir rumuzla uyeyim. Yonetimden bile cekindigim icin gizlice ikinci uyelik aldim umarim kim oldugum anlasilmaz. Anlasilirsa da gizli tutulmasini rica ediyorum.
Son düzenleme: