Cok gunahkarim :(

(Dindarligi hic karistirmasın konu sabi

bu saçmaliğa çunku dindarlikdan

bahsedildigi valit nefsi zaptetme iradeye sahip olma söz konusu..)

Burda konu sizin basta istemeyip

sonradan bende nefsime yenik düstüm

istedim diyo olmanız..istemediginiz

seyi yapmayin....yapmayin yani ne

alakasi var dinle imanla istemiyosan YAP MA...

Yaşlı bi teyze vardı komşu.kocası uçkuruna çok düşkünmüş.ve kadın hamile kalmasın diye sürekli ters ilişki yapıyomuş adam.kadın 90 yaşında filan hala yaşıyo.büyük çişini hiç tutamıyodu.

Umarım sağa sola fetva veren, herkesin hayatına burnunu sokanlardan birisinizdir :KK53:

Bence "kocamın suçu, beni kabul etmeye hazır hale getirdi, sadece 7-8 kere kabul ettim" den önce
Gerçeği tüm çıplaklığıyla kabul edin
Siz de bunu istediniz, yaşadınız ve zevk de aldınız
Zira beyniniz bunu kabul etmek istiyor çünkü bu gerçeklik
Ancak inancınız izin vermiyor

Siz de bu gerçeklik ve ahlak duygularının çarpışmanın endişesini yaşıyorsunuz
Çünkü arada bir tutarsızlık var kendi içinizde
O tutarlılığı sağladığınızda dinginleşecektir

Son düzenleme:
Yaşlı bi teyze vardı komşu.kocası uçkuruna çok düşkünmüş.ve kadın hamile kalmasın diye sürekli ters ilişki yapıyomuş adam.kadın 90 yaşında filan hala yaşıyo.büyük çişini hiç tutamıyodu.
Kadın hamile kalmasın diye değildir o.
Bu tip adamlara verilen bir isim var da yazmiyim.
"Bişeyci" deniyor amiyane tabirle.

işin içine dini hiç karıştırmayın istediniz zevk aldınız tekrar tekrar yaptınız. Tekrarının olup olmaması yine sizin elinizde.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-uyelik-hangi-durumlarda-alinir.793654/

Öncelikle üyeliğinin deşifre olmasını istemiyorsan , şu konuyu oku ve yönetimi bilgilendir . Sen söylemesen de onlar kim olduğunu biliyor zaten .

Konuya gelince ; nefs le savaş zordur .

Önce bunu kabul et .

Eşini suçlama .

Ortada bir suçlu yok . O savaşı senden önce kaybediyor , sende arkasından .

Ve nacizane tavsiyem , sadece Yaradanın bileceği endişelerinizi / günahlarınızı beşer ile dertleşmeyin

Beşer şaşar .

Bundan sonra böyle bir ilişki yaşayacağınızı sanmıyorum . Zira boşanacak kadar kırmızı çizginizse , çizginin kenarında oynamaktan vazgeçebilirsin .

günah olup olmadığı konusunda bir bilgim yok ama sonuç olarak karı kocasınız yani bu kadar abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum

Yani evet kadını öyle kandırmışta olabilir.kadın anneme öyle söylemiş.annemde ilk defa duymuş.kadından tiksinmişti.

Tiksinmisti derken? Tiksinecek ne var kadindan altina kacirdigi icinmi diyosun.

Her neyse. Ters iliskidende zevk alinabiliyo evet ama kremsiz hazirliksiz asla olmaz. Nekadar beni hazirladi desende inanmiyorum sanki seni hazirladi senin haberin yoktu bi baktin aa nereye girmis. Bilmem anlatabildimmi. bu konu fake net.

bir yerde okumuştum erkekler ters ilişki yaşadıklarında helal olanı hiç istemezmiş
erkek bu durumdan keyif alan tek kişidir kadın için öyle değil tabi
ben olsam bi imam bulup nikahınızı tazelemek bol bol tövbe etmek
sonuçta bu işi kocanız ile ettiniz allah büyük tövbe edin bol bol
kafanıza takıp daha çok yıpranırsınız

Neyse, ben buraya ne oluyor nasil oluyor diye anlatmaktan cok bundan sonra ne yapmali onu konusmaya geldim.

Vajina daraltma islemi yaptirsam bir etkisi olur mu? Yoksa alakasi yok sapkinliktan kurtulmak mumkun degil mi dersiniz?

oncelikle yaptiginiz hata sizi dinden sogutmasin,tovbe edin,sizin gunahiniz Allah`in rahmetinden buyuk degil..hatalar hepimiz icin,sonucta bedeninizle alakali bi hataya girmissiniz,adam oldurmemissiniz hirsizlik yapmamissiniz,giybet degil..tovbe edin ve ne olursa olsun tekrarlamayin.
onlarca iliski pozisyonu var,ters iliski yerine arkadan vajinaya yaklasabilir esiniz illa anal iliski yasamak zorunda degil ki..
bende normal dogum yaptim,bilmiyorum kacinci dogumunuz ama doktorlar basbas bagiriyor 3 dogum yapmadan vajinada genisleme olmaz diye.

çiftler karşılıklı istiyorsa sorun yok niye kendinizi bu kadar kastınız anlamadım
cinselliğin sınırlarını ikinizin ortak kararları belirler

benim bakış açıma göre kimseye zarar vermeyen bi olay neden günah olsun ki?

not: anal seksin sağlıksız ve zevksiz olduğunu düşünüyorum.

X