Acik acik yazamiyorum. Tabii ki ben de de suc var ama beni o her seferinde o noktaya getiren esim. Bu yuzden tek cozum olarak bosanmayi gormeye basladim.
Ben de aksini soylemedim ki.
Evet genisledi su an belki sebeplerden biri budur. Ama lohusa oldugum donemde normal iliskiye giremedigimiz icin o sekilde yakinlastik biraz. Genislediginin farkinda degildi o zaman. Ilk ilgi oyle basladi demek istedim yoksa lohusa oldugum donem ters iliskiye girmedik.lohusalıktan sonra başladıysa eşiniz vajinanızı geniş bulduğundan dolayı olabilir çoğu erkek anal sekse o yuzden yoneliyor daha dar olduğu için
Seni kınamıyorum yanlış anlama ama madem bu kadar dindarsın bu olayın dinimizdeki yerini biliyosundur ilk başta kabul etmemeliydin.bundan sonra reddetsende bu olay büyük bi sorun olacak aranızdaAnlamayanlara;
Kurbaga hikayesini bilir misiniz?
Kurbağayı sıcak ateşe atarsanız, bir refleks hareketiyle sıçrayarak hemen kazanın dışına kaçar. Ama normal sıcaklıkta bir suyun içine koyarsanız, tehlikeden habersiz keyfine bakar. Sonra suyun sıcaklığını yavaş yavaş artırırsınız. Kurbağa hâlâ tehlikeden habersizdir. Hatta sıcaklığın da etkisiyle hafif uyuşur. Su yeterli sıcaklığa geldiğinde kurbağa artık haşlanmaya başlamıştır. Ve o kadar uyuşmuştur ki, sıçrayıp kazandan kaçacak dermanı da kalmamıştır. Zaten haşlandığının da farkında değildir artık…
Aynen boyle oldu iste.
Aniden gelse hadi ters iliski yapalim dese belki de agir hakaretler ederdim. Ilk seferlerinde iliski falan yoktu. Acik acik yazmak istemiyorum.
Anladiginizi umuyorum nasil bu pislige bulastigimi.
Bunun farkindayim ve cok pismanim. Dindarligim da kalmadi zaten. Bu olay beni dinden iyice uzaklastirdi.Seni kınamıyorum yanlış anlama ama madem bu kadar dindarsın bu olayın dinimizdeki yerini biliyosundur ilk başta kabul etmemeliydin.bundan sonra reddetsende bu olay büyük bi sorun olacak aranızda
Kararlı olursan düzelir belki durum.her şey insanlar için tövbe et bi daha tekrarlama zamanla psikolojinde düzelirBunun farkindayim ve cok pismanim. Dindarligim da kalmadi zaten. Bu olay beni dinden iyice uzaklastirdi.
Esim 100 kere denediyse ben 7-8 kez karsi koyamamisimdir sadece.tamam işte boşanmak neden o zaman ?
birlikte çözüm bulun..
yani kusura bakmayın ama anlayamıyorum bu kadar sakındığınız şeyi yapmak için göz nasıl dönüyor ki o esnada..
Bunun farkindayim ve cok pismanim. Dindarligim da kalmadi zaten. Bu olay beni dinden iyice uzaklastirdi.
Size katılıyorum.ne alakası var..
önce karı koca karar verin sonra tövbe edip tövbe namazı kılın..
Allahın kimi affedip kimi affetmeyeceğine siz karar veremezsiniz..
ama eşinizi suçlamaktan vazgeçin zira dur dememişsiniz .. orası vajina gibi de değilki kayganlaşsın kolay olsun vs.. daracık birşey.. hani gaza geldik oldu durumunu aklım almıyor gerçekten.. pozisyon almak lazım zor yani oraya.. o yüzden öncelikle siz kararlı olun..
Esim 100 kere denediyse ben 7-8 kez karsi koyamamisimdir sadece.
O yuzden sucluyorum onu.
Her seferinde tamam yapmayacagim, o konu hakkinda konusmayacagim diyor. Sonra sanki baska biri oluyor.
Inanin ben karsi koymasam hemen her seferinde olurdu.
Esim 100 kere denediyse ben 7-8 kez karsi koyamamisimdir sadece.
O yuzden sucluyorum onu.
Her seferinde tamam yapmayacagim, o konu hakkinda konusmayacagim diyor. Sonra sanki baska biri oluyor.
Inanin ben karsi koymasam hemen her seferinde olurdu.
Size ozel mesaj attim.ilkine onay verdiğinizde olay bitmiş..
pişmansınız durumdan rahatsızsınız bunu kesin dille söyleyin ..
günah olmasının sebebi sağlık yüzünden .. çatlağınız olur kakanızı tutamazsınız vs vs..
Nesini anlayamadiniz ki?Bana : '' Onu mutlu etmek icin yapmadim. Aslinda sadece 1 kez sebep oydu, gerisinde kendi nefsime hakim olamadim'' demişsiniz,bu yoruma ben 100 kereden 7-8 keresinde tamam demişimdir demişsiniz.
???
Nesini anlayamadiniz ki?
ben de özel msj isterimSize ozel mesaj attim.
Normal zamanda anliyor, ozur diliyor, iliski sirasinda ilgisi oraya kayiyor.Tamam ben yanlış anlamışım,afedersiniz.Şimdi tekrar okudum.
Keşke en başta hayır deseydiniz sert bir şekilde.Neyse olan olmuş artık vicdanınızın rahat edeceği şekilde yaşayın bundan sonrasını,kimse için de yanlış bildiğiniz şeylere tamam demeyin gördüğünüz gibi sonunda pişman olmuşsunuz,mutsuz olmuşsunuz.Son kez konuşun ciddi bir şekilde hala anlamazsa ayrılın bence.
K. Bakmayin herkese yazmak istemiyorum.ben de özel msj isterim