ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
Benim de aynı şeyler başıma geldi ben reddettim ve başka çok sorun olduğu için boşandım. Bu yüzden herkes kendince yorum yapar. Yorumum kendimce olduğu içinde bana iğrenç geliyor istenebilir bişey gibi gelmiyor. Demek istediğim kabul etmiş olması işleri ters düz ediyor. Kendiside defalarca kabul ettiği için eşi kadar kendi de suçlu ve durum işin içinden çıkılamaz bir hal almış. Çünkü eşi artık bunu biliyor ’’biraz daha ısrar edersem yine olacak ve hedefime erişeceğim’’.Tam aksine nefs'le alakalı .
İnsanın içindeki dürtü en çok yasağa meyilli . Bu insanoğlunun yaradılışından beri böyle .
İğrenç mi değil mi meselesi değil olay .
O yüzden nefisle mücadele en zor olandır , zorluğu mukabilinde mükafatıda büyük olandır .
Akıl , izan ... hepsine bir noktada kal gelebilir . İnsanız nihayetinde .
Konu sahibide haram olduğunu düşünüyor , aksini iddia etmiyor .
Bence kendi içinde yaşamalıydı tövbesini , Yaradan'la arasında .
Burada soracağı nokta boşanmalı mıyım ? ise ; hayır . Çünkü Ali gider Veli gelir ... kendi de istemiş , zorlama yok .
Kendi istemediği zaman düzelecek olay , ayrıldığında değil .
Bu cift evli mi evli. Konu sahibi istiyor mu istiyor. Ikide bir Allah' i karistirmak dogru mu bence degil.
Evli insanlarin cinsel fantazileri farkli olabilir. Her iki taraf istedigi surece. Kimine fantazi gelir bu , kimine sapkinlik.
Dini yorum yapmak yasak olduğu için bişey yazmamıştım ama yorumları görünce dayanamadım. Kuranda bunun yasak olduğuna dair ayet var. Yani allah kitabında yasak diyor haram diyor. Bilgi vermek istedim.Bence de bunun dinle hiçbir alakası yok.
İsteyen yapar isteyen yapmaz.
Totonuz cinsellik için uyarılan bir yer değil ki yahu
Nefsi mi olur bunun.
Vajinal seksten sıkılanların bir alternatifi işte.
Hazır olmadan anal seks yapamazsınız. Zorla olmaz yani o.
Evet biliyorum islam dininde bunun yasak olduğunu.Dini yorum yapmak yasak olduğu için bişey yazmamıştım ama yorumları görünce dayanamadım. Kuranda bunun yasak olduğuna dair ayet var. Yani allah kitabında yasak diyor haram diyor. Bilgi vermek istedim.
5 yillik evliyim, iyi kotu giden bir evlilik. Dindar sayilabilir bir ciftiz, Esim iki yillik evliyken lohusa oldugum donemde basladi bu sapkin hislere ve gittikce ilerledi bu durum. Onlarca kez denedi reddettim, ve maalesef bazilarinda nefsime yenik dusup kabul ettim.
Her seferinde kendimden de esimden de tiksindim. Bir gun sonrasinda cok agladim, kendime olan saygimi kaybettigimi soyledim.Esim uzuldu bir daha yaparsam "bana haramsin" diye yemin etti.
Bu yemin etkisiyle aylarca denemedi. Sonra yine basladi yine, yine reddedip durdum. En sonunda yenildim. Artik nikahimiz da dustu dedim. Ama kabul etmedi boyle birsey oldugunu.
Yemin ettim bir daha olursa ben bosanacagim senden diye.
Icim hic huzurlu degil. Bu buyuk gunahi isledik ya artik zina da yapariz, baska sey de. Allah korkusu olsa yapmazdik diye uzuluyorum.
Iliski sirasinda gozu bu kadar donen esime de guvenim kalmadi. Firsat bulsa aldatir diye dusunuyorum.
Bu lanet sapkinliktan nasil kurtulacagiz ? Bazen tek cozum bosanmak gibi geliyor. Cunku baslatan esim, o beni zayif noktalarimdan vurmasa benim aklima bile gelmezdi boyle bir sey. Hatta nefret ederdim.
Konuyu actim cunku esim yine yavas yavas ilgisini oraya kaydirmaya basladi.
Ne yapacagim ben?
3 yasinda cocugum var...
---
Not:Foruma baska bir rumuzla uyeyim. Yonetimden bile cekindigim icin gizlice ikinci uyelik aldim umarim kim oldugum anlasilmaz. Anlasilirsa da gizli tutulmasini rica ediyorum.
Dini yorum yapmak yasak olduğu için bişey yazmamıştım ama yorumları görünce dayanamadım. Kuranda bunun yasak olduğuna dair ayet var. Yani allah kitabında yasak diyor haram diyor. Bilgi vermek istedim.
Yahu benim anlamadığım , kuranda birçok yasak var , sanki hepsine dört dörtlük uyuyo gibi , dini açıdan uygun görmeyenlere soruyorum , kadına neden vicdan yaptırıosunuz , her yasaktan her günahtan sakınıyormusunuz sanki.evet benimde karşı olduğum , eşimle asla konusu bile geçmeyen bir durum.hem sağlık açısından hem dini açıdan olmaması uygundur.kendinizi kötü hissediyorsanız , eşinize ciddi anlamda tepki vermelisiniz.ama vicdan yapılcak bir durumda değil.
Sürekli yemin ettiği için zaten bukadar kötü hissediyor kendini.çnkü uyamıyor bitürlü ,uyamadıkça dahada kötü hissediyor.yemin etmeyi bırakmalı bikere.istemekle günah arasında sıkışmış kalmış.ben böyle bi durumda kalsam , hangisine daha yakınsam onu yapardım.herkes her günahtan sakınıyormu sanki.bana geçen sözde dini bütün bir aile dostumuz , alkolün damlası bile haramdır dedi, ama fosur fosur sigara içiyor kendisi.sigaranın içeriği konusunda bilgilendirdim kendisini.evet aslında sigarada içmemek lazım dedi.yani dini herkes kafasına göre uyarladığı için herşey günah veya sevap olabilir.benim mantığıma göre kendimize ve etrafımıza zarar verdiğimiz herşey günah.aman valla herşeyden soğudum ha :)Bence de. Cok fazla ikilemde kalmis konu sahibi. Her seferinde kendisinden tiksiniyor, esinden tiksiniyor ama bi durtu yine yapiyor/yapmasa da yapmak istiyor. Defalarca da yemin de etse bunun su asamada bir etkisi olmaz.
Haha bence çok yemin edip tövbe edip tekrar bunu yaptığı için yalama yapmış ama Allah'ın işine karışmak olmaz tabiiii heheheHmm ben bilmiyordum. Tisikkirler. Konu sahibi kac kere yemin etmis. Bunun bir siniri var midir peki?
Sürekli yemin ettiği için zaten bukadar kötü hissediyor kendini.çnkü uyamıyor bitürlü ,uyamadıkça dahada kötü hissediyor.yemin etmeyi bırakmalı bikere.istemekle günah arasında sıkışmış kalmış.ben böyle bi durumda kalsam , hangisine daha yakınsam onu yapardım.herkes her günahtan sakınıyormu sanki.bana geçen sözde dini bütün bir aile dostumuz , alkolün damlası bile haramdır dedi, ama fosur fosur sigara içiyor kendisi.sigaranın içeriği konusunda bilgilendirdim kendisini.evet aslında sigarada içmemek lazım dedi.yani dini herkes kafasına göre uyarladığı için herşey günah veya sevap olabilir.benim mantığıma göre kendimize ve etrafımıza zarar verdiğimiz herşey günah.aman valla herşeyden soğudum ha :)