çok fark var nasıl olcak bu iş böyle

bence hissettiklerini sevgiline açıklamalısın sana değer veren biriyse bunu önemsemez hatta böyle düşündüğün için sana kızabilir eğer sevip değer vermiyorsa hiç üzülme çünkü öyle biriyle evlenirsen mutlu olamazsın.

tşk ederim. erkek arkadaşım hoş görülü bişey olduğu zaman ben halden anlarım sen sıkıntı yapma diyor ama öyle ailede yetişmiş bir insan her zaman mütevazi olamaz ki çok ender oluyor ama bazen buna bu kadar para verilmez yazık ya diyorum o ise normal ne varki bunda diyor. mesela şu semtten ev tutcam diyor ben ne yapacaksın daha mütevazi bir yerde otur diyorum ben keyfime düşkünüm olmaz diyor yani arada böyle konuşmalar oluyor. bugün konuşcam işte yüzyüze görüşemeyeceğiz malesef yemeğini felan yesin arayacak konuşacağım artık. ya da bilmyorum

ama direk aile kendi gelmiş istemeye yanlış anlamadı isem zaten ilk aileler görüşmüş oluyor. bizde aile işi sona kaldı işte ilk başta karşılaşmış olsalardı inan bunların hiç birini sorun etmezdim en başta gördünüz ona göre karar verseydiniz der geçerim.

Konuşunca rahatlarsın. Ben sana babanın gelirini söylediğinde tavırları nasıldı derken yani sonrasında sana davranışlarında bir değişiklik oldu mu demek istedim. Yoksa ne diyecek insanlar? Aaaa çok az mı diyecekler. Hem nerden biliyorsun her zaman bu kadar iyi değildi belki durumları. Üstelik seni böyle bir sebepten istememezlik etseler çoktan sevgiline söylerlerdi, bu da öyle yada böyle ilişkinize yansırdı.

Son düzenleme:

tşk ederim. ikimiz arasında çok fark yok gibi ama bana ayak uydurmaya çalıştığı içinde olabilir fark hissetmemiş olabilirim, genelde ben ona değil o bana ayak uydurdu. o tatile gitmek istiyor hatta bu yaz gel beraber gidelim tatile dedi yok dedim ben sevmiyorum tatili felan dedim tamam dedi. evet o para harcamayı seviyor acımıyor hiç bir şeye, pahalı ya kelimesini hiç duyadım ondan çalıştığı için bişey demiyorum sonuçta kendi alın teri o istediği gibi harcar o onun hakkı onu sorun etmiyorum. maddi konu aramızda geçmedi hiç o konuda orta yol bulurmuyuz bilemem ama diğer bütün konularda orta yolu bulduk daha doğrusu o buluyor yani orta yol

o akşamdan beri yüzyüze gelmedik hiç ayrı şehirlerdeyiz. ama telefonda görüştük onlar aradılar halimi hatırımı sordular birde ailenin müsait olduğu bir gün gelip ailenle tanışmak istiyoruz mümkün mü diye sordular bende tamam ben konuşup size haber ederim dedim tamam haber bekliyoruz o halde dediler. aradada arıyorlar hal hatır soruyorlar. erkek arkadaşım sadece iyi dediler dedi onun dışında hiç bir şey söylemedi evet kötü bişey demiş olsalarda bir şekilde yansırdı ama şu an hiç öyle bir durum yok hatta o ailesi ile felan da tanıştırdığı için daha rahat şimdi evlilik için planlar yapıyor kötü bişey olsa böyle yapmazdı herhalde

Son düzenleme:
Sevgilin biliyor mu senin ailevi durumunu. Öncelikle onunla konuşmalısınız hatta bu konuyu ona bile açabilirsiniz. belki de ailesi böyle şeyleri hiç hiç problem etmeyecek insanlardır. Sevdiceğin eğer yanında durursa her şeyi atlatabilirsiniz diye düşünüyorum

biliyor ama az biliyor çok detaylı bilmiyor. söyledim bazi şeyleri ama ezik mişim gibi izlenim vermemek içinde hiç ailemin maddi durumu kötü şeklinde anlatmadım hiç şu işi yapıyorlar şurda oturuyorlar dedim o kadar yani.

offf durdukça sıkıntı basıyor bitirsem mi diyorum sıkıntıya girdim iyice ben.

yahuu neden olumsuz düşünüyorsun ki
aklına geldikçe yazıyorsun ben ilk mesjımdaki karamsarlığımda değilim sen anlattıktan sonra
o geceden sonra seni arayıp halini hatrını sormuslar ailenle tanışalım ne zaman müsaitsiniz de demişler
haber bekliyoruz demişler her ne kadar ayrıntı olmasada sevgiline senin için iyi demişler
eğer ki öyle burnu havada olsalardı o geceden sonra sevgiline baskı yaparlardı bu da öyle yada böyle ilişkinize yansırdı
adam evlilik hazırlıgındaymış evi tutacağı semtten bile bahsetmiş
kendine güven biraz,cesaretini kaybetme

Benim yengem cok fakir canim ailesi evleri bakimsiz idi gercekten bu kadar durumlarinin kotu oldugunu bilmiyoduk istemeye gidene kadar ha benim ailem senin anlattigin gibi degil siradan hala ara ara yer aofrasinda yerlsr ancak maddi olanaklar oldukca iyi
Hic sikinti olmadi 12 yasindan beri konfeksyonda calismis yengem cok seviyorum onu

Ote yandan bende esimin ailesinin evine ilk gidisinde dibim dusmustu babasinin meslegi gercekten cok iyi aylik kaxancida bilgili kendi facebook adresini gordugumde baya sasirmistim benim annem babam koyde buyumusler evlendikten sonra kasabaya inmisler once cok korktum sonra baktim mutaviziler herkezi oldugu gibi kabullenmek gerek babam senelerce insaatta calisti elleri yara icinde belki senibkilerinde oyledir benim ailemde esimin ailesinden cok fazla olanakli durumlari cok iyi esimin ailesinin bir cok luks evleri arabalari ve luks yasantilari var

Bence sakin korkma canim tabi kadin manikur filan benim bile sik sik yaptirdigim bisey ddgil benim kp uni mezunu ama kv oyle degil benim annem babam ise ilkokulu bile okuyamamislar yeterki insan gibi insan olsunlar korkma insallah tepeden bakmiyolardir

Haklısın o şekilde düşünmesini istemediğin için söylememişsindir ama mesela şöyle diyebilirsin yani ciddi düşünüyoruz evlilik sadece iki kişi arasında değil ailelerinde çok etkisi olur benim aklımda böyle bir soru var felan diye. Çünkü bunu bence ancak konuşarak çözebiliisiniz gibi :106::106:

cesaretim kırılıp duruyor bir cesaret geliyor bir gidiyor. durup durup bişeyler düşünüyorum canım sıkılıyor. ya öyle iyice kaptırdı o kendini evlilik fikrine zaten herşeyin planını yapıyor. bence ben anlatınca çok şaşıracak gerçekten çünkü hani dediniz ya az çok sana bakarak tahmin etmiştir diye bence bu kadar olduğunu tahmin etmemiştir. tmm diyorum benim yaşam kalitem yüksek değil kuaföre gitmem diye ama yinede kendime çok bakarım evde bakarım saçımı başımı boyarım ama bunların hepsini kendim yaparım fönümü kendim çekerim saçımı kendim boyarım hepde öyle çıktım karşısına o halimide görünce bence tahmin etmemiştir diyrum ben. karşısına hep bakımlı çıktım fazlasını yapamadım ama azınıda yapmadım işte elimden geldiği kadarı ile normal bir bayanın yaptığı gibi

Son düzenleme:
aklı başında,mantıklı birine benziyorsunuz ,konuyu açıllayış biçiminiz bile düzeyli,
siz böyleyseniz sizi yetiştiren anne,babnın katkısı büyük erkek arkadaşında bunlara mutlaka dikkat etmiştir,
zaten isteseydi çevresinden birini bulabilirdi,
hemen kestirip atmayın aileler,kültür farkı evlilikte önemli ,her şey toz pmebe değil evlilik farklı bir olay...
ama aşılamıyacak şeyler de değil önemli olan iyi niyet,mütevazi olmak eğer erkek arkadaşının ailesi de bu meziyetleri taşıyorsa
sorun yaşamazsın biraz gözlemle ,hatta aileler tanışsın sonra evlilik kararını alın derim.

tşk ederim. benim ailemde aynı durumda. evet bende çok korkuyorum ne olacaksa olsun da artık bende rahatlıyım daha hiç bir şey olmadan en büyük sıkıntıyı ben çekiyorum. inş insan gibi insanlardır inş bakmazlar tepeden yaaaa

tşk ederim. evet evlilik çok farklı yıllar sonra bir zamanlar deli gibi sevdiğin adam kalkıp ananın evinde vardı sanki diyebiliyor. korkuyorum işte bunlardan ben, bana ne derse desin bu kadar gururum kırılmaz ama bu yönden en ufak bir ima da yıkılırım, zaten hayatta en hassas olduğum konu bu benim bu yüzden çok taktım ya kafaya. kimilerine göre takılacak bir şey değil çevrem den insanlarda öyle düşünüyor ne takıyorsun ki bunu diye ama ben hasssım bu konuda işte takmadan olmuyor.

bakımlı olmak için illede kuaföre gitmek gerekmez
kendinde kusur aramaktan vazgeç
öyle tahmin etsin ya da etmesin tahminlerle iş yürümez canım
aileni kanlı canlı bi görsün o zaman herşey netleşir

bende bu şekilde gireceğim konuya galiba. daha nasıl anlatayım onu bile bilemiyorum

bakımlı olmak için illede kuaföre gitmek gerekmez
kendinde kusur aramaktan vazgeç
öyle tahmin etsin ya da etmesin tahminlerle iş yürümez canım
aileni kanlı canlı bi görsün o zaman herşey netleşir

tabi ki öyle. elimde değil kusur aramamak ya bende böyle olmak istemiyorum ama çok etkilendim psikolojik olarak kendimi kötü görmeye başladım. birde geçmiş te yaşadıklarımın etkisi var hepsi bir olunca benim psikoloji çöktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…