cesaretim kırılıp duruyor bir cesaret geliyor bir gidiyor. durup durup bişeyler düşünüyorum canım sıkılıyor. ya öyle iyice kaptırdı o kendini evlilik fikrine zaten herşeyin planını yapıyor. bence ben anlatınca çok şaşıracak gerçekten çünkü hani dediniz ya az çok sana bakarak tahmin etmiştir diye bence bu kadar olduğunu tahmin etmemiştir. tmm diyorum benim yaşam kalitem yüksek değil kuaföre gitmem diye ama yinede kendime çok bakarım evde bakarım saçımı başımı boyarım ama bunların hepsini kendim yaparım fönümü kendim çekerim saçımı kendim boyarım hepde öyle çıktım karşısına o halimide görünce bence tahmin etmemiştir diyrum ben. karşısına hep bakımlı çıktım fazlasını yapamadım ama azınıda yapmadım işte elimden geldiği kadarı ile normal bir bayanın yaptığı gibi
yani erkek arkadaşının pek takacağını sanmıyorum ama ailesi ne der bilemem.eşimin bir akrabası kızın ailesine yapmadığı bırakmamış ne geçmiş eline dersen bir hiç.şimdi k. dan ayrılmıyor.
herşey erkekte biter.benim ailemi de begenmemişlerdi düşündükleri başkaları da varmış.10 yıl sonra ne oldu.yeni mezunduk ne bir arabamız ne bir evimiz vardı.şimdi herkesin altında çifter çifter araba ve evleri oldu.basiretli iseler insansalar bir şey olmaz.olanla da senin işin olmamalı