Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Kendi kendine acı veriyorsun boşuna.

Sana nispet yapan yok, gidip eklemeseydin kızı, görmeseydin ayrıntıları.

Bardağa bu kadar anlam yükleme diyeceğim ama bir işe yaramayacak

+1
Kıytırık bardak. Elinden düşse kırılır, çöpe gider yalan olur.

Sizde adamla bir hafta icinde sevgili oldunuz. Kiza hakaret etme hakki sizde hic yok. Adama saydiracaksaniz buyrun ama.

+1
Kıytırık bardak. Elinden düşse kırılır, çöpe gider yalan olur.
Konu sahibi çok arabesk, eski sevgili içinde ona başkası dokundu demiş bu kafayla daha çok acı çeker.
Üslubu de çirkin bir yıl önceki konuda da abuk sabuk laflar etmiş hepte kızlara ediyor bunları. Sorsan ben diğer kızlardan farklıyım diyor, he heyt diyorum bende buna sadece

Farklıyım dediği kızlar o adamı 3 e katlamış 5 e bölmüş ki anca 2-3 ay sürmüş. İlişkisinin neden uzun sürdüğünü anlatamadım ben bu kıza. Nasıl kıymetli adamsa anca sitem gördüm hakkında.

Yer mantariyla yaşasın işte. Beni başkasını unutmak için sevdi, onu da beni unutmak için seviyor. 2 günde olunan aşk mantikli gelmedi. Hele söz yapmak tamamen acele.

Size 1 haftada aşık olması çok normal gelmişti oysa
İnsan bir durup sorar kendine "beni döven adama paspas olan ben başkasını eleştirecek durumda mıyım" diye.
Ben eminim yarın gelse koşa koşa gidip barışırsınız.
Umarım faketir konu. Bir insan kendinden bu kadar bihaber olamaz.

"Çevremdeki erkekler öyle olduğu için her erkek sinirlenince kırar döker sanıyordum" şeklinde bir cümlenizi okumuştum, o yüzden yanlış kodlamalarınız olduğunu düşündüm. Mutlu ilişkimle çok bir alakası yok aslında bence. Erkek arkadaşımla ilk zamanlarımızda, aramız bozukken, o beni aldatan eski sevgilim geri dönmek istedi. Onu en son gördüğümün üzerinden 1 yıl geçmişti. O an da bu bahsettiğim hissi yaşamıştım. Sanki ben değildim onu seven, onun peşinden koşan. Önemli olan zaman. Kimseyi yara bandı olarak kullanmanıza, yeni insanlarla yeni anılar oluşturmanıza gerek yok. Ya da en azından bu yeni anıların erkeklerle olmasına gerek yok. Zamanla geçecek, bu dönemde kız arkadaşlarınızla konuşmak birlikte vakit geçirmek, biraz östrojen salgılamanızda fayda var. Psikolojinize de iyi gelir.

Karantina sürecinde bunları atlatmak çok daha zor. Martta ben tek yaşarken erkek arkadaşımla kötü bir kavga etmiştik ve bir hafta konuşmadık. İnanın ölmek istedim ilk 2-3 gün. Market dışında evden çıkmıyordum, o da haftada birdi. Bir de yaşanmışlık çok olunca ne görsem erkek arkadaşımı hatırlatıyordu. Birlikte yaşadığımız evde tek yaşıyordum evin her bir santimetre karesinde yaşanmışlık vardı. O ara yapmam gereken bir ödevim vardı, ona odaklandım. Yeni bir diziye başladım. Cildime maskeler yaptım, saçıma bakımlar yaptım. Kız arkadaşlarımla görüntülü konuştum, kafa dağıttık. Erkek arkadaşımla kavga edene kadar neredeyse her gün baktığım çeyizlik tava tencere tabak, gelinlik vs şeylerden uzak durdum.

Özellikle dışarı çıkıp kafa dağıtamayacakken olması çok zor. Olabildiğince o hiç yaşamamış gibi davranmaya çalışın. Sevgilisini, kendisini bir yerlerden bulup onlara bakmak, paylaşımlarına bakmak sadece size zarar verir ve iyileşme sürecinizi uzatır. Kendinize hakim olun, başka şeylere odaklanın. Yeni bir dil öğrenebilirsiniz evdeyken. Eğitim durumunuzu bilmiyorum, çalışmanız gereken önemli sınavlar varsa onlara odaklanın. Kendinize zaman tanıyın. İçinizi dökme ihtiyacınız olduğunda kağıtlara yazın. Eski sevgilinize yazarmış gibi. Sonra da o kağıdı yakın. İnanın iyi geliyor. Hem içinizde kalmıyor söylemek istedikleriniz hem de onunla iletişime geçmemiş oluyorsunuz.

Çalışıyorum ve okuyorum üniversite lisans tamamlıyorum. Ama bu durumu öğrendiğim gün öyle kötü oldum ki. Yine de geri dönüşümüz var diye düşünüyordum. Sürekli konuştuğumuz için. Öğrendiğim an izne çıktım. Ne derslere katiliyorum ne çalışıyorum şu an. Söylediğinizi deneyeceğim. Psikolojim zaten bozuk kivamdaydi onun yalanları küfürleri yüzünden. Beni aeafta bırakması yüzünden. Birden sozlendiklerini öğrenince kayboldum gittim. Çok yaşanmışlık var malesef. Geçen hafta nasildik şimdi o sözlü. İnanamıyorum bunun olabildiğine. Bir de kaç aydır Allah bilir o kişi var benimle oynaması da cabası. Zoruma gitti. Kötü oldum. Allah acısını çıkarsın onlardan. Asla mutlu olmasinlar.

O başkasına dokundu dedim ! Eski konumda onu seviyordum ve kıskanıyordum. Sevgilimden kiskandigim kızlara böyle şeyler diyebilirim sinirle. Ayrıca o ve ailesi hiç suçum yokken bana neler yakistirdilar. Ben de onların biricik yer mantarı gelinlerine yakıştırıyorum şimdi. Dün telefonda da dedim anasına. Danası orada değildi herhalde kızın evindeydi duymadı. Yoksa yeni aşkına mümkün değil laf ettirmezdi. İyi bir ruh hali icinde değilim. Bu durumdayken ihanete uğrayıp kandirilmisken duygularımla oynanmisken ve arkamdan dünya kadar laf ettiklerini bilmeme rağmen kıza nasıl kalkıp hoş şeyler yazabilirim ? Nolur saçma şeyler yazmayın bana. O da yer mantarı da gözümde adi ve ..... Umrumda değil.

İşte ben onlar gibi yapmadım. Siz diğer türlü odaklanarak okumussundur belki. Ben o mahluka da sovuyorum. Belki normal hayatımda sürekli sovdugum için buradaki konuma yer kalmamistir. Buraya yazmamın amacı buna benzer bir durum yaşayıp benim gibi seni seviyorum numaralarıyla kandırılmış salak yerine konmuş ve atlatabilmis başka kadınlar var mıydı ?? Çünkü takmiyormus gibi davranmaya çalışsam da kalbimde bir yer ağrıyor, sürekli aklıma geldikçe hızlı hızlı atıyor. Karnıma bir seyler saplanıyor. Daha onu geçen hafta seven biri olarak şimdi başka kızla görmek onla olduğunu bilmek ve beni hiç sevmediğini söyleyip onu çok sevmesi veee yaptığım fedakarlıklar etime saplaniyor resmen. Kimse anlamadı birkac kisi hariç. Sağolun yine de

Eski sevgiline böyle hakaret içerikli bir cümle kurdun mu yoksa ben mi görmedim onca sayfa da?

Laf şöyleceksen oğluna ve annesine şöyle sende. Seninle alakası olmayan birine hakaret etmek acizliktir, sinirle hep kadınlara çirkin sözler söylüyorsun ne hikmetse.

Sacma şeyler yazılıyor burada ama bizden kaynaklı değil o.

Beynim var da onu bu kişide kullanmadım.
Tamam iste gecti bitti. Artik bundan sonra kullan bir zahmet.. Sana dunden beri dunya kadar mesaj yazildi.

Bu adam karaktersizin onde gideni.
Ugrunda bir damla goz yasi dokmeye degmez. Daha fazla kendini uzme, drama baglama. Yok 2 gunde sevdi, yok kalbi baskasina degdi, benim aldigim cay bardagi falan. Ondan nefret etmen gerekirken, hala gidip kizi ekliyorsun pesine dusuyorsun.

Ne hali varsa gorsun, kurtulduguna dua et.
Umudunu kaybetme, gercekten seven duzgun erkekler de var. Kendimden ornek verecegim 3 yillik evliyim ve esim bana degil hakaret etmek, siddet uygulamak, sesini bir kere bile yukseltmedi.

Senin yasadigin sevgi degil. Bu tarz erkekler malesef cok var. Benim de basima geldi zamaninda.. 10-15 sms uzunlugunda siirler yaziyordu her gece.. Her sabah o mesajlarla uyaniyordum. Bir sure sonra gercek yuzu ortaya cikmaya basladi baktim karakteri aynen senin sevgilin gibi leş, hemen defettim.

Sen de kapat artik bu konuyu. Unutma eger sana donerse ve sen affedersen bir sonraki gidisi cok daha rezil ve kotu olacak. Kendine bunu yapma

İster istemez düşünüyorum. Ben çok ters her şeyi abartan biriydim. O yüzden ben mi yalana ittim ben mi şiddete ittim diye. Sonra diyorum terssen dik kafalıysan sana bunları yaşatmak yerine hayatından çıkıp gidebilirdi. Birini bulmayı bekleyip 2 gün sonra sozlenmezdi. Sen neden ona ihanet etmedin diyorum. Bana diyordu ki ben sana asla vurmam ama beni çileden çıkarıyorsun ne desem anlamıyorsun. Ben de hakim olamıyorum kendime diyordu. Kolumdan tutup tartaklardı falan. Dayanamıyorum hiç susmuyorsun kriz geçirtiyorsun diyordu. Ben de haklı olabilir çok sinir bozuyorum diye düşünüyordum. Bazen hala diyorum ki kimin üstüne o kadar gidersen git mutlaka üstüne yürür küfür eder.
Ama yalan yakalıyordum napabilirdim kavga etmekten başka. Offff. Cidden psikolojim bozulmus. Ben böyle ters yapmasaydim belki ilk aylardaki gibi mutlu olacaktık. Ama insan illa kavga edecek. Her kavgada küfür hakaret olmaz. Yok ben normal değilim sanırım ya

Çok korkuyorsun değil mi, o yer mantarı dediğin kız sayesinde senin öküz hale yola girer diye.

Neyse hızlı başlayan çabuk biter. 2 günde söz eve girip çıkmalar aile fotoğrafları başladıysa bilemiyorum artık. Gerçi aylardır da birlikte olabilirler benim ruhum duymamıştır. Malum alageyik gibi geziyorum. Aldatılan her kadın gibi oturup ihanet açısı cekicem bir süre nasıl bunu bana yapar diye. Sonra unuturum elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…