Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun ama 1 hafta sonra gelse ağlasa barışırsın sen yine gibime geliyorKız iş ariyormus umarım bizim şirkete aldırmaz. Şu an kıza ya ben seni nasıl seviyorum böyle diyip ağlayan resmini attığına yemin edebilirim.
Aynılarını yaşadım. İkisine de yazık. Özellikle eskiden hayatıma soktuğum kişiye. Malesef kolayca bir başkasına aşık olup kapilabilecek biri. Çok çabuk bağlanıyor ve takıntı haline getirip uzun süre bırakmıyor. Kız şiddet küfür hakarete gelemeyince ayrilmak isteyince ve o sırada karşısına başka kız çıkarsa kız buna yüz verdiği anda aşık oluyor. Tekrar bağlanıyor seviyor durumlar resimler müzikler. Yüzükler.
Bana da yüzük almışlardı meğer sahteymiş. Ayrılınca satmak istediğimde fark ettim. Yazık ki her bulduğu aşkı gerçek sanıyor. Benden önce 10 kez aşık olmuş ama ilk ve son sana oldum diyordu. Eminimki şimdi o kişiye de öyle diyor. Çünkü öyle hissediyor gerçekten. Ciddi ciddi 2 günde tanıdığı kişiye aşık olabiliyor. bana da 1 haftada olmuştu 1 haftalık tanıdığı kiza ! İicm rahat artık hiç takmıyorum ağlamıyorum. Hafif bir üzüntü kaldı nasıl bunu yapar diye ama daha iyiyim
Ya ben 14-16 yaşındayken bile düşmüyordum böyle şeylere, inanılmaz keko, itici ve yapmacık. Kusura bakmayın bunu samimi bulmanız anormal geldi bana. Hatta bana da yapan da oldu. Bir çocukla arkadaşça konuşuyordum ama hoşlandığını hep hissediyordum. Lise 3'teydim o zaman. Çocuk açıldı ve tam karşılık verecektim, azıcık çekimser davrandım. İnanılmaz düştü üzerime. Sıktı, çıkma teklifini kabul etmemi istedi, ağlarken fotoğraf attı. Onunla da bitirdim hemen her yerden engelledim. Güzel bir heyecan, bir kıpırtı olmuştu içimde, onu da hemen söndürdü olgun olmayan davranışlarıyla. Bunlar ben 16 o 15ken oldu, düşünün yani.Bana samimi gelmişti. Çünkü durduk yere attı ve cidden ağlıyordu. Ben de çok ağladım ona saysın
O kızın en az 9 aydır olduğuna eminim, ama kanıtlayamam. Leş bir erkek, kurtulduğunuza sevinmek yerine o kıza da şunları sunları diyecek, yapacak diye analiz kasıyorsunuz. Boşu boşuna zamanınızı harcıyorsunuz. 9 ay önce ayrıldığınızı söylediğiniz zaman tüm iletişiminizi kesseniz, bağınızı koparsanız şimdiye çoktan onu unutmuş olurdunuz farkında mısınız? Daha ne kadar bu leş yaratıkla vaktinizi harcamayı düşünüyorsunuz?Kız iş ariyormus umarım bizim şirkete aldırmaz. Şu an kıza ya ben seni nasıl seviyorum böyle diyip ağlayan resmini attığına yemin edebilirim.
Aynılarını yaşadım. İkisine de yazık. Özellikle eskiden hayatıma soktuğum kişiye. Malesef kolayca bir başkasına aşık olup kapilabilecek biri. Çok çabuk bağlanıyor ve takıntı haline getirip uzun süre bırakmıyor. Kız şiddet küfür hakarete gelemeyince ayrilmak isteyince ve o sırada karşısına başka kız çıkarsa kız buna yüz verdiği anda aşık oluyor. Tekrar bağlanıyor seviyor durumlar resimler müzikler. Yüzükler.
Bana da yüzük almışlardı meğer sahteymiş. Ayrılınca satmak istediğimde fark ettim. Yazık ki her bulduğu aşkı gerçek sanıyor. Benden önce 10 kez aşık olmuş ama ilk ve son sana oldum diyordu. Eminimki şimdi o kişiye de öyle diyor. Çünkü öyle hissediyor gerçekten. Ciddi ciddi 2 günde tanıdığı kişiye aşık olabiliyor. bana da 1 haftada olmuştu 1 haftalık tanıdığı kiza ! İicm rahat artık hiç takmıyorum ağlamıyorum. Hafif bir üzüntü kaldı nasıl bunu yapar diye ama daha iyiyim
Sen adama inanirken normal de kiz inaninca tuhaf mi geldi? Kiza cocuk, yazik falan diyorsun ya, asil garip olan bu. Biraz, dusun istersen. Kizdan bahsedia tarzin hic hosuma gitmedi.Az önce tesadüfen kızı buldum k9 gibi gibi resmen hissettim o kız olduğunu. Acaba gerçekten onunki midir diye istek attım. Sonra annemin telefonu çaldı bunun anası arıyor.Siz benim gelinimden ne istiyorsunuz. Bu çocuklar sözlü yüzük taktılar diye anneme bagiriyor. 2 günde yüzük takmayi kabul eden bir kızın aklından şüphe ettim. Anası bağırınca ben de annemin elinden aldım telefonu nasıl bağırmışım hatırlamıyorum. Senin oğlun 4 gun önce , sen beni ayakta tutuyorsun seviyorum seni diyip ağlarken bana yazdığından sozlusunun haberi var mı dedim ? Bir hafta olmadi daha oğlun sen bir gelsen ben dünden razıyım ortak hesap da açarız diyordu noldu dedim. Gelinciğin biliyor mu bunu dedim ? Haberi yok demi çünkü oğlun ona da yalan söyledi dedim. Sonra ağır şeyler dedim. Annesi konuşamadı bile. Bağırdım çağırdım. Annem beni susturmaya çalıştı. Oğlu yoktu yanında sanırım olsa o da konuşurdu arkadan. Anne kapat şu telefonu böyle iğrenç insanlarla muhatap olma dedim. Sizin gibi pislik bir aileden kurtuldum çok şükür. Bana bu kadar çene calacagina oğlun bana şunu şunu yaparken konuşsaydın belki adam ederdin dedim. Ama olmaz sizin soyunuz bozuk bilmem ne .... Küfür hariç her şeyi söyledim. Bagirmamdan telefon cızladı.
Madem beni kötü biliyorlardı tamamen kötü bilsinler de tam olsun dedim içimden. Sonra suratına kapattım.
Kız daha çocuk gibi bir şey. Yazık twitterina yazmış ben senin gibi yakisikliyi hak edecek ne yaptım diyesevgili olalı 2 3 gün gözüküyor. Nasıl sozlendiler anlamadım. Kızın geçen ayki twitleri hep ayrılık üzerine. Ya o da sevgilisinden yeni ayrildi ya da benimkiyle birlikteydi ondan ayrılmıştı. Bilemem. Kız hemen instagramdan birlike resimlerini koymuş. Benim onlara aldığım çay bardağından çay içiyor ve kızla aynı evdeler. Benden kopup 2 günde başkasına aşık olup yüzük takmak pek sağlıklı gelmedi. İçimi doktugum için rahatladım ama. Kız bir sürü fake hesaptan ve aynı soy isme sahip bir hesaptan istek attı kabul etmedim. Annesi beni aradı engelledim. Başka ulaşabilecekleri bir yer yok. Çoluk çocuk bir kız. Tuhafıma gitti. Geçen hafta tırım tırım bana bakan beni arayan adam şimdi oturmuş kızın yanında aşkla bakarak poz vermiş. Tuhaf yanı ama içim rahatladı. Defolsunlar gitsinler
O sevgi dediğin şeyler de yüzük kadar sahteydi, bunu deyince üzülüyorsun ama öyle. Evet evet, hepsi sahteydi. Sen oyundun, bulmacaydın onun için, kazandı çözdü bıraktı, geçti hevesi. O zamandan sonra da başkası olmadığı için yanında kaldı. Kızamadım kızı eklemene falan. Senin de acının yarısı kandırılmak, adice terkedilmektendi. Aramışlar korku belasına, içini boşaltmışsın rahatlamışsındır inşallah.Kız iş ariyormus umarım bizim şirkete aldırmaz. Şu an kıza ya ben seni nasıl seviyorum böyle diyip ağlayan resmini attığına yemin edebilirim.
Uğraşmayın şunlarla ya ne halleri varsa görsünler.Sizin baktığınızı bildikleri için iyice aşk böcüğü çiçeğim böceğim moduna girecekler.Kendinizi küçük düşürmeyin.Basın engeli her yerden,onlara dair tek bir şey bile paylaşmadan sadece kendi hayatınızı paylaşın.Onlarda tiyatrolarını çevirsin dursunlar.Az önce tesadüfen kızı buldum k9 gibi gibi resmen hissettim o kız olduğunu. Acaba gerçekten onunki midir diye istek attım. Sonra annemin telefonu çaldı bunun anası arıyor.Siz benim gelinimden ne istiyorsunuz. Bu çocuklar sözlü yüzük taktılar diye anneme bagiriyor. 2 günde yüzük takmayi kabul eden bir kızın aklından şüphe ettim. Anası bağırınca ben de annemin elinden aldım telefonu nasıl bağırmışım hatırlamıyorum. Senin oğlun 4 gun önce , sen beni ayakta tutuyorsun seviyorum seni diyip ağlarken bana yazdığından sozlusunun haberi var mı dedim ? Bir hafta olmadi daha oğlun sen bir gelsen ben dünden razıyım ortak hesap da açarız diyordu noldu dedim. Gelinciğin biliyor mu bunu dedim ? Haberi yok demi çünkü oğlun ona da yalan söyledi dedim. Sonra ağır şeyler dedim. Annesi konuşamadı bile. Bağırdım çağırdım. Annem beni susturmaya çalıştı. Oğlu yoktu yanında sanırım olsa o da konuşurdu arkadan. Anne kapat şu telefonu böyle iğrenç insanlarla muhatap olma dedim. Sizin gibi pislik bir aileden kurtuldum çok şükür. Bana bu kadar çene calacagina oğlun bana şunu şunu yaparken konuşsaydın belki adam ederdin dedim. Ama olmaz sizin soyunuz bozuk bilmem ne .... Küfür hariç her şeyi söyledim. Bagirmamdan telefon cızladı.
Madem beni kötü biliyorlardı tamamen kötü bilsinler de tam olsun dedim içimden. Sonra suratına kapattım.
Kız daha çocuk gibi bir şey. Yazık twitterina yazmış ben senin gibi yakisikliyi hak edecek ne yaptım diyesevgili olalı 2 3 gün gözüküyor. Nasıl sozlendiler anlamadım. Kızın geçen ayki twitleri hep ayrılık üzerine. Ya o da sevgilisinden yeni ayrildi ya da benimkiyle birlikteydi ondan ayrılmıştı. Bilemem. Kız hemen instagramdan birlike resimlerini koymuş. Benim onlara aldığım çay bardağından çay içiyor ve kızla aynı evdeler. Benden kopup 2 günde başkasına aşık olup yüzük takmak pek sağlıklı gelmedi. İçimi doktugum için rahatladım ama. Kız bir sürü fake hesaptan ve aynı soy isme sahip bir hesaptan istek attı kabul etmedim. Annesi beni aradı engelledim. Başka ulaşabilecekleri bir yer yok. Çoluk çocuk bir kız. Tuhafıma gitti. Geçen hafta tırım tırım bana bakan beni arayan adam şimdi oturmuş kızın yanında aşkla bakarak poz vermiş. Tuhaf yanı ama içim rahatladı. Defolsunlar gitsinler
bana da öyle geliyorVerilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun ama 1 hafta sonra gelse ağlasa barışırsın sen yine gibime geliyor
Ben seni çok çok iyi anladım canım merak etme. Bazıları yanlış anlamış ama. Zoruna gitmesi de çoook çook normal. Ama o kızla da olamayacak gibime geliyor yine sana gelir. Sen zaten o an ne yapman gerektiğini bilirsin. Affetmeyeceğinden de eminim.Beni cok iyi anladınız. Hatta bir tek siz anladınız. Aynen öyle. Yazar bana diye beklentiye girmicem. Yazsa da yazmasa da bir fark yok. Tüm iletişim yollarımız kapalı zaten. Ancak kapıma gelip önünde beni beklemesi lazım benle konuşmak için onu da yapmaz. Zoruma giden şeyleri atlatmak zor olacak. Yoksa onu atlattım aylar önce
Kızdan ne istiyorsunuz yahu.Az önce tesadüfen kızı buldum k9 gibi gibi resmen hissettim o kız olduğunu. Acaba gerçekten onunki midir diye istek attım. Sonra annemin telefonu çaldı bunun anası arıyor.Siz benim gelinimden ne istiyorsunuz. Bu çocuklar sözlü yüzük taktılar diye anneme bagiriyor. 2 günde yüzük takmayi kabul eden bir kızın aklından şüphe ettim. Anası bağırınca ben de annemin elinden aldım telefonu nasıl bağırmışım hatırlamıyorum. Senin oğlun 4 gun önce , sen beni ayakta tutuyorsun seviyorum seni diyip ağlarken bana yazdığından sozlusunun haberi var mı dedim ? Bir hafta olmadi daha oğlun sen bir gelsen ben dünden razıyım ortak hesap da açarız diyordu noldu dedim. Gelinciğin biliyor mu bunu dedim ? Haberi yok demi çünkü oğlun ona da yalan söyledi dedim. Sonra ağır şeyler dedim. Annesi konuşamadı bile. Bağırdım çağırdım. Annem beni susturmaya çalıştı. Oğlu yoktu yanında sanırım olsa o da konuşurdu arkadan. Anne kapat şu telefonu böyle iğrenç insanlarla muhatap olma dedim. Sizin gibi pislik bir aileden kurtuldum çok şükür. Bana bu kadar çene calacagina oğlun bana şunu şunu yaparken konuşsaydın belki adam ederdin dedim. Ama olmaz sizin soyunuz bozuk bilmem ne .... Küfür hariç her şeyi söyledim. Bagirmamdan telefon cızladı.
Sakin olamadim. O kız mı diye emin olmak için istek attım annesi üstüne arayınca anladım ki o. Öyle işteKızdan ne istiyorsunuz yahu.
İstediği bardaktan içer çayı kimene?
Bir haftada eski sevgilinin size aşık olduğuna inanan siz değil misiniz de kaç gün oldu da aşık oldular diyorsunuz?
Kızı eklemeniz çok saçma.
Annesiyle bağır çağır konuşmak yerine telefonu suratına kapatsaydiniz.
Yaptığınıza uyacak çok güzel bir ifade var ama yazmayacağım.
Sakinlesin azıcık.
Evet affetmem. Benden başkasına dokunmuş kalbi benden başkasına atmış hem de 2 günde. Asla isim olmaz. Midem bulaniyor ondan. Umarım ben de dürüst olmanın mükâfatını alırım bir günBen seni çok çok iyi anladım canım merak etme. Bazıları yanlış anlamış ama. Zoruna gitmesi de çoook çook normal. Ama o kızla da olamayacak gibime geliyor yine sana gelir. Sen zaten o an ne yapman gerektiğini bilirsin. Affetmeyeceğinden de eminim.
Ben bakmayayim diye her yerden engelledi zaten ama ben yine de buldum. Yani bana nispet yapmak gibi bir derdi yok. O kadar umrunda degilim. Neyse düşünmek istemiyorum. Elalemin sözlü adamını düşünüp duracak değilim. Yer mantariyla yaşasın işte. Beni başkasını unutmak için sevdi, onu da beni unutmak için seviyor. 2 günde olunan aşk mantikli gelmedi. Hele söz yapmak tamamen acele. Goruceksin sen uzaktan bakacaksın ben seni öyle böyle seviyorum sen beni istemiyorsun ya sen beni uzaktan izleyeceksin diyordu zaten. Bekarlık sultanlıktır bacılar. Şimdi o benim sultan gibi bekarligimi izlesinUğraşmayın şunlarla ya ne halleri varsa görsünler.Sizin baktığınızı bildikleri için iyice aşk böcüğü çiçeğim böceğim moduna girecekler.Kendinizi küçük düşürmeyin.Basın engeli her yerden,onlara dair tek bir şey bile paylaşmadan sadece kendi hayatınızı paylaşın.Onlarda tiyatrolarını çevirsin dursunlar.
Evet siz de beni anladınız zaten. Benimle son aylardaki ilişkisi hep beni ikna etmeye yonelikti. Ama yalanları da bırakmıyordu. Ben onu reddettigim için ofkeleniyordu. Göreceksin sen falan diyordu. Birini mi bulacaksin diyordum. Yooo ben sen değilim asla yapmam diyordu. Bi tarz insanlar hep yalnız kalmalı. Çünkü sevgilisiz duramiyorlar. Hayatlarında hep biri tarafından sevilme ihtiyaci var. Kim o ihtiyacı doldurursa ona gidiyorlar.O sevgi dediğin şeyler de yüzük kadar sahteydi, bunu deyince üzülüyorsun ama öyle. Evet evet, hepsi sahteydi. Sen oyundun, bulmacaydın onun için, kazandı çözdü bıraktı, geçti hevesi. O zamandan sonra da başkası olmadığı için yanında kaldı. Kızamadım kızı eklemene falan. Senin de acının yarısı kandırılmak, adice terkedilmektendi. Aramışlar korku belasına, içini boşaltmışsın rahatlamışsındır inşallah.
Kotuydum onların gözünde. Bari karşılığını vereyim de boşa gitmesin dedim. Cingeneyle çingene olacaksınBi sakin ablam ya bi sakin...
Neden kizi ekliyorsun neden annesiyle muhatap oluyorsun? Derdin ne ki senin.
Bırak biten bitmiş giden gitmiş bu saatten sonra hiçbir şey olmaz artık.
Ayrıca aileleri falan olaylara dahil etmek ne demek ? Tamam 23 yas cok olgun davranamayabilir ama bu kadarı da ne bileyim abarti biraz.
Gelmez o. Birine aşık olduğunu sandı mi dünyası duruyor. Bakalım onun için de kendini oldurmek isteyecek miVerilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun ama 1 hafta sonra gelse ağlasa barışırsın sen yine gibime geliyor
Cok güzel yazmissiniz.Ya ben 14-16 yaşındayken bile düşmüyordum böyle şeylere, inanılmaz keko, itici ve yapmacık. Kusura bakmayın bunu samimi bulmanız anormal geldi bana. Hatta bana da yapan da oldu. Bir çocukla arkadaşça konuşuyordum ama hoşlandığını hep hissediyordum. Lise 3'teydim o zaman. Çocuk açıldı ve tam karşılık verecektim, azıcık çekimser davrandım. İnanılmaz düştü üzerime. Sıktı, çıkma teklifini kabul etmemi istedi, ağlarken fotoğraf attı. Onunla da bitirdim hemen her yerden engelledim. Güzel bir heyecan, bir kıpırtı olmuştu içimde, onu da hemen söndürdü olgun olmayan davranışlarıyla. Bunlar ben 16 o 15ken oldu, düşünün yani.
O kızın en az 9 aydır olduğuna eminim, ama kanıtlayamam. Leş bir erkek, kurtulduğunuza sevinmek yerine o kıza da şunları sunları diyecek, yapacak diye analiz kasıyorsunuz. Boşu boşuna zamanınızı harcıyorsunuz. 9 ay önce ayrıldığınızı söylediğiniz zaman tüm iletişiminizi kesseniz, bağınızı koparsanız şimdiye çoktan onu unutmuş olurdunuz farkında mısınız? Daha ne kadar bu leş yaratıkla vaktinizi harcamayı düşünüyorsunuz?
Zamanında ben de aldatıldım. Lisedeki ilk aşkım tarafından. Bana meşgulüm yorgunum der buluşmaz konuşmazken benim yakın bir arkadaşımla görüşüyormuş benden gizli. Ve ben bunu ayrılmamızın üzerinden aylar geçmiş hâlâ onun peşinden koşarken öğrendim. Bir dönem de bunu bana niye yaptı diye sorguladım, onun sebebini öğrenmek için peşinden koştum. Üzerinden yıllar geçti. Ben bunları 16-17 yaş aralığında yaşadım, o dönem için normal sayılsa da o zaman da çoğu şey bana olgunluktan uzak geliyordu. Siz benzeri ilk aşk heyecanlarını olması gereken zamanda yasamadığınız için bence böyle birine katlanma gafletinde bulundunuz.
Bunun üzerine başka sevgililerim, flörtlerim oldu. Şimdi her şey o kadar uzun zaman önceymiş gibi geliyor ki. 5 yıldır bir sevgilim var. Her açıdan çok mutluyum. Ondan önceki görüştüğüm insanları hayal meyal hatırlıyorum. Sanki onları yaşayan ben değil de başkasıymış gibi. Sanki başka bir ömürmüş gibi. Siz de 9 ay olmayanı oldurmaya çalışıp bitkisel hayata girmiş ilişkinizi yaşatmaya çaba göştermeseydiniz şimdiye atlatmış olurdunuz.
Belli ki çevreniz ve ailenizden gördükleriniz kadın erkek ilişkilerini yanliş kodlamanıza sebep olmuş. Sizin "ilk zamanlar çok iyiydi. beni çok sevdi" diyerek artı olarak saydığınız şeyler aklı başında kadınların topukları totolarına vura vura kaçmalarına sebep olacak şeyler. Bu yanliş kodlamalarınızı düzeltmezseniz benzeri birine tutulmanız işten bile değil. İmkanınız varsa psikolojik yardım alın, üstesinden gelmeniz ve sonrasındaki ilişkilerinizi daha sağlıklı kurmanız açısından size yol gösterici olacaktır.
Bir de kadın cinayetine kurban giden kadınlarla aklınca alay eden ve açık açık sizi de öldürmekle tehdit eden yaratığın fırsat bulduğunda bunu gerçekleştirmeyeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Öldürülen kadınlar da öldürülmeden önce çokça benzer cümleleri duyuyordu, inanın.
Zıkkım icsinler. O bardakları ben aldımİstediği bardaktan içer çayı kimene?
Kendi kendine acı veriyorsun boşuna.Zıkkım icsinler. O bardakları ben aldım
Yer mantarı ne ya? Sağlıklı düşünceler göremiyorum sende. Sanki kızdan nefret ediyor ama adama sadece sitem ediyor gibisin. Bu yüzden gel dese gideceğin düşünülüyor.Ben bakmayayim diye her yerden engelledi zaten ama ben yine de buldum. Yani bana nispet yapmak gibi bir derdi yok. O kadar umrunda degilim. Neyse düşünmek istemiyorum. Elalemin sözlü adamını düşünüp duracak değilim. Yer mantariyla yaşasın işte. Beni başkasını unutmak için sevdi, onu da beni unutmak için seviyor. 2 günde olunan aşk mantikli gelmedi. Hele söz yapmak tamamen acele. Goruceksin sen uzaktan bakacaksın ben seni öyle böyle seviyorum sen beni istemiyorsun ya sen beni uzaktan izleyeceksin diyordu zaten. Bekarlık sultanlıktır bacılar. Şimdi o benim sultan gibi bekarligimi izlesin