Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Bir de benim canımı sıkınca kızlarla konuştuğundan şüphe ettiğimde hep diyordum sen göreceksin bak ben beni hak edenle olucam sen de izliceksin diyordum. O da diyordu sen de göreceksin kimseyi bulmicam ben hain şerefsiz değilim ama başka türlü yakicam canını diyordu.
Adam buldu birini öyle yaktı canımı. Ben de boş boş atıp tuttuğumla kaldım

Sansın hergün ağlıyor sansın. Sen iyi ol o ne sanarsa sansın. Bazen büyük düşünme bizim içimizde var belki adamın aklına saniye bile gelmiyoruz ama bize göre hep bizi düşünüyor.

Çok güzel sevilmişsiniz evet. Kim olsa böyle sevilmeye inanır.. Kim olsa inanır? Kendisine zerre saygı duymayan, değer vermeyenler mesela.
Ne olursa olsun sinirle söylüyorum diyodu. Son sene şiddet olmadi çünkü yan yana gelmedik fazla evlere geçtiğimiz için. Ayriyim diye de buluşmuyordum. O yüzden bana diyordu ki ben sana asla el kaldırmam daha tövbe senin çeneni çekemem diyordu. Son sene bol küfür vardı yalan vardı. Ama yalanlara geçerli sebepler buluyordu ben de dünden raziydim inanmaya. Öyle işte . Bu zamana kadar hep bitti dedik ama ne zaman gerçekten bittik. Biz bitemeyiz diyordu. Böyle diyince inanıyordum. Çünkü inanmak istiyorsun işte

Sansın hergün ağlıyor sansın. Sen iyi ol o ne sanarsa sansın. Bazen büyük düşünme bizim içimizde var belki adamın aklına saniye bile gelmiyoruz ama bize göre hep bizi düşünüyor.
He valla hiç sanmıyorum düşündüğünü. Normalde yazardı tabi beni sevdiğini sandığı zamanlar. Birini bulmadan önce. Sen neden çalışmıyorsun diye. Sistemden görüyor çünkü çalışmadığımı. Merak edip bakmamıştır bile. Kendimi toparlamak için izne çıktım. Bu sene tüm yıllık izinlerimi onun yaptıklarına toplarlanmak için harcadım. O da o kız için harcadı ya da evde PS oynamak için hay allahindan bulsun o kadar uyuz oluyorum ki nefret ediyorum ki . O benden nefret bile etmiyormuş hiçbir hissi yokmuş. Olmaz tabi kazık atmadık ya ondan. Diken yaraniyor çünkü

Hiç anlayamayacağım bi psikoloji, biri bana el kaldıracak böyle, tövbesiyle birlikte darp raporunu münasip bir yerine sokarım onun. Aşk, sevgi diye ne biçim hayatları layık görüyorsunuz kendinize, hayret. Hiç mi sağlıklı sevgi nedir görmediniz ömrünüzde? Bu nasıl bir yokluk ki iki lafa aldanıp kendinizi böyle insanımsılara paspas edebiliyorsunuz? İnsanın inanası gelmiyor.

Hala aynı şirkette misiniz
Evet ayni bolumde. İş yeri acilirsa aynı ortamda olucaz. Sırtım dönük masaya geçerim diyorum ama illaki görücem. Ayrıca aynı servisteyiz aynı semtte oturduğumuz için. İş arıyordu zaten başka işe defolup gidecek. Kesin sevgilisi istemiştir. Eğer benimle aynı yerde çalıştığını söylediyse kız karşı çıkmıştır. Haklı olarak. Ama söylemez o yalancı çünkü. Eminim ki söylemez. Yalan atar o başka yerde çalışıyor diye

Darp raporunu iz olmadan vermiyorlar. İz bırakacak şekilde olmuyordu. Daha çok onurum zedeleniyordu. Birkaç kez iz kaldı hafif cizik sekilinde. Ben de sizin dediğiniz gibi diyordum ama birden onlayken gözüm karardı sanki

Ben burada geçen sene onunlayken konu açmıştım. Çok yalan söylüyor ama bana çok iyi davranıyor çok seviyor diye. Yazmıştım birseyler işte. Kızlar demişti ki ayyy çocuk sana daha napsin. Her şeyi nekadar buyutmussun. Ayrıl da çocuk kurtulsun senden diyorlardı. Herkes küçük yalan söylermiş. Uzatmamak lazımmış. Şimdi kalkmışlar burada neden affettin lafını yapıyorlar. Biliyordum çünkü küçük yalanlar büyük yalanlara yol acacak

O konuda şiddet gördüğünüzü de anlatmis mıydınız peki?

Darp raporunu iz olmadan vermiyorlar. İz bırakacak şekilde olmuyordu. Daha çok onurum zedeleniyordu. Birkaç kez iz kaldı hafif cizik sekilinde. Ben de sizin dediğiniz gibi diyordum ama birden onlayken gözüm karardı sanki

Hala gözünüzün açık olduğu söylenemez.

3 sezonluk ağa dizisi gibi ilişki.
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için ananın çemkirmesini bile göze aldım

Benim anlamadigim daha ortada birsey yok bu kisiliksizlerin anneleri ile neden muhatap oluyorlar.. adam gibi ailesi de basiti gectim seviyesiz. Zamanla konu sahibi de nelerden kurtuldugunu daha iyi anlayacak

O zamanlar görmüyordum yazmamisimdir. Küfür ettigini falan yazmış olabilirim. O konuyu söylediği yalanlar ve kızlardan kiskandigim için yazmıştım
Okudum o konuyu şimdi bende cevap yazmışım hatta.
Orada da oldukça kaba bir cümle kullanmış sonra düzenlemişsiniz.

Ettiği küfürler yok ortada. Kendinizi geçmişe takıntılı biri sevgilinizi ise sizin için herşeyi yapan esas oğlan gibi anlatmışsınız.

Siz olduğu gibi, yediğiniz küfürleri de yazsaydıniz cevaplar çok farklı olurdu ama kanıksadiysanız demek yer verme gereği bile duymamissiniz.

Demek ki o zaman küfür yemiyordum. O zamanki sorunumuz onun geçmişindekilerle ilgili yalan söylemesiydi ihanet falan yoktu ama acayip yalan söylüyordu. Yalan kelimesinin vucut bulmuş halı o kesinlikle. Hic de değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…