Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Kıyamam kendinizi böyle mi avutuyorsunuz? Pardon siz kendinizi tarif ediyormuşsunuz son cümlenizde. Boş gezen derken kendinizi kastettiğiniz o kadar belli ki. Dayak ye adama yapış, küfürleri affet. Peşinden koş. Sonra da öncesi kaka sonraki kaka, ben saf masum. Sjsjsjshshsj

Konu sahibi Hz. İsa gibi. Milat başlatmıs. konu sahibinden önce ve konu sahibinden sonra. Kendisi de saflığı ve temizliği ile yeryüzündeki tüm kadınlardan farklı. Sıfır noktasında. Yersek...
Yani aslında, yaşadıklarından çok ders çıkarmadığini gösteriyor bu.

Konuyu aşk acısı kıvamında açmasından belli.
Çocuk başka birini bulmasa, bir aydınlanma yaşayacağı falan yokmuş.

Hırsını eski sevgiliyle beraber hayatına girmis diğer kızlardan çıkarmaya çalışıyor kendince.

Bakin yapışmadım ben zaten bu sene başında ayrılmaya karar verdim birkaç ay sonra da ayrıldım. Daha da yan yana gelmedim. 2 kez denemek için buluştuk bir kez de arkadaş düğününde geldi yanıma çiçeklerle beni dansa kaldırdı falan orda yumusadim ama akşamına telefonda izah ettim olamayacağımı. Yani birlikte değildim. Sadece konuşmaya devam ettim yazınca cevap verdim hataydı

Üstelik ısrarla karı kız karı kız yazıp onlara hakaret edip onlar sevgili olunca boş beleş ben ise saf masum kör aşığım diyerek. Hele o karı kız kelimesi ne kadar itici. Hadi kendine saygısı yok ama başka kadınlara olsa keşke

Simdi en son anası telefonda bana yeni sevgiliyi tebliğ ederken ben ağlıyordum nasıl yapar bunu falan diye o da arkadan bana bağırıyordu noldu sen kendini vazgeçilmez mi sandın böyle yaparlar adamı işte diye. Keşke hiç aglamasaydım dik dursaydim diyorum. Şimdi gözlerinde onun arkasından ağlayan ve onu seven kız olarak kaldım. Canımın acidigini anladılar. Kendilerini bir şey sanacaklar şimdi. Amaroutte hep diyordu ben şöyle yapicam böyle yapicam oh ondan önce ben yaptım. Salak gibi ortada kaldı diye.

O kızlardan rahatsız olduğum için kari kız diyorum.

Konu sahibi Hz. İsa gibi. Milat başlatmıs. konu sahibinden önce ve konu sahibinden sonra. Kendisi de saflığı ve temizliği ile yeryüzündeki tüm kadınlardan farklı. Sıfır noktasında. Yersek...
Temizlikten kastettigim kanatsız melek değilim. Onun yanında melek kaldım. O yalan söylüyorsa sen de söyle canını acit kiskandir falan diyorlardı. Ben onun canı yanmasın diye hiçbirini yapmadım. Kız mevzuları oldu yakaladım. İnkar etti ama inanmadım. O zaman gidip ben de aldatabilirdim. Yapmadım. Bağırıyordum çağırıyordum ama neysem oydum. Temiz derken ailesi beni çok namussuz gibi tanımladı. O laflara karşı temizim çok şükür kimseyle münasebetim olmadı o kişi hariç anlamında

Annesine seninle mahrem şeyleri gösteriyor annesi hakaret ediyor. Üstüne çocuk senin kanın bozuk sen birini bulursun diyor. Üstüne hamile bırakayım evlenelim diyor ki anlamadım evlenebilirsiniz hemen niye gebelik. Üstüne kapıdan başka kızın yanında kovuluyosun hemde konu seni sevdiğiyle ilgiliyken. Üstüne hanım hanımcık kız bulduk anası ordanda hakaret yedin. Üstüne üzgünsün. Afedersinde manyakmısın ben olsam mahkemeye veririm TV ye çıkarım bu kadar hakarete bırak sevmeyi. Aklına başına al kardeşim git sadaka ver kurtulmuşssun bu rezilden.

Bir adamin aldatmasiniz karsiligi gidip aldatmak degil ki... Öz saygi diye birsey var sonucta. Insanlar bu iliskiler böyle basit yasiyorlar "söyle oyun yap, böyle kiskandir felan" ondan sonra niye b* yoluna gitti diye sasiriyorlar. Saglikli iliskiler mi görmüyor hic kimse, anlamiyorum

Sorun seçiminiz ya da erkeklerin nasıl olduğu değil aslında; sorun kendinize saygınız olmaması.
Dünyada tek bir erkek kalmış bile olsa ve o erkek saygısız, ağzı bozuk ve şiddete meyilliyse siz o erkekle olmamalısınız. Kendisine saygısı olan biri böyle yapar.
Yani bu "ay ben bilmiyordum, hepsi böyle değilmiş" diyerek büyük bir aydınlanma yaşayacağınız bir konu değil. Dediğim gibi, sorun kendinize olan saygınız ve sevgi anlayışınız.

Çıkardım ders. Bilemezsiniz. Aşk acısı değil kandırılmışlığın verdiği açıyla yazdım. Onun yanına kâr kaldı çünkü. En son sesimi duyduğunda şakır şakır ağlıyordum. Ne hale getirdim kızı. Atıp tutuyordu bana ama bak ben yaptım ağlattım diyor içinden. Tanıyorum onu. Bu beni rahasiz ediyor. Üzüyor. Yanına kâr kaldı. Sevdiğini de buldu. Mutlu mesit devam edecek. Beni de her gün ağlıyor sanacak

Beni ilgilendirmiyor. Ofkeliyim. Ben başka kızın gölgesinden kıskanırdım onu. Herkes gibi. Rahatsız olmam normal.
Sizi dövmüş, cinsel anlamda zorlamış, annesine özelinizi anlatmış birini kıskanıyor oluşunuz.

Hiç ders çıkarmamıssınız yaşadıklarınizdan üzücü.

Aslında ben de buraya yazanlar gibi düşünüyordum bu yüzden 9 ay önce ayrıldım ve tekrar birlikte olmadım. Birkaç kez buluşmak dışında. Kesin bir birliktelik olmadı. Öyle barışır gibi olduk ama ben yine bana bunları yapacağından çok çok emin oldugum için onu ittim yine istemiyorum seni dedim.
Olanların farkındaydım. O yüzden ayrıydım. Ama başka arayışa geçmedim onu sevdigim için. O geçmiş

Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor.

yalan söylüyor ben bulmaya çalışıyorum, bulunca kavga ediyoruz, beni tartaklıyor

cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak için.

yalanların dışında çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan.

Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi.

Çok güzel sevilmişsiniz evet. Kim olsa böyle sevilmeye inanır.. Kim olsa inanır? Kendisine zerre saygı duymayan, değer vermeyenler mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…