Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Birçok şeye göze yumup ilişkiye devam ederken, onca şeye rağmen bu konuyu acı çekiyorum diye açarken o kızlardan bir farkınız olmadığını görseniz keşke.

Sizden öncekilerin öyle olduğunu sevgiliniz söyledi muhtemelen, sizin arkanizdan kim bilir neler diyordur.

Laf edeceğiniz tek kişi eski sevgiliniz, hayatına giren kızlar değil.

Ona göre zorlama olmamış. O beni ikna etmeye çalışmış ben de sonradan ikna olmuşum zaten. Ne yaptıysak senin isteğinle oldu diyor. Elbette ben de istedim ama istemediğim zamanlarda da rahat bırakmıyordu, birkac kez de iliskiye girmek istedi nasılsa evlenicez muhabbeti yaptı. Ben de evlenicez diye düşünüyordum ama o kadar da türk filmi değilim yani izin vermedim çok şükür. Yoksa yanıma kâr kalacaktı.. Açık saçık video atmıştı bana. Bu ne böyle sen nasıl bunu atıyorsun bana demiştim. Eee nolmus neler yapıyoruz evde videodan mi rahatsız oldun dedi. Bana böyle bir video atan diğer sevgililerine de atmıştır hiç bana göre değil dedim. Ama kalkıp anneme göstermedim her kavga da bak bana ne attı diye. O gitmiş herkese ozelimizi anlatmış en mahrem olanları bile. Amourtteyi istersem rezil ederim ailesine anlatırım bilmem ne diye. Benim haberim yoktu bile böyle gidip ailesine arkadaşlarına anlattığından

Ben kızları bizzat gördüm ve boş gezenin boş kalfasıydı hepsi. Semt kızı vari tiplerdi. Hatta biri durduk yere bana sarmıştı çok saygısızca konusmustu. Muhatap bile olmamıştım. Ben de evet salaktim onunlayken neden bilmem gerçekten çok dikkatli biriyimdir ve asla böyle şeylere tahammülüm yoktur ama gözüme perde indi. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. Allah'tan iş ciddiye binmeden ayrıldım üstüne de bu kazığı attı bana ben de tamamen soğudum bitti

beni tartaklıyor, ben ağlıyorum, bir daha senle olmayacağım diyorum ve ertesi gün gönlümü alıyor. 1 buçuk sene özeti bu.

Büyük konusmusum senden başkasıyla olmam diye ama onu seviyorum napayım, sen de s***r git artık kızım yaa" dedi.

Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor.

Gercekten cok guzel sevilmissin kardes.. gozum doldu.

Benim gibi bir kız da buna göz yumdu.
"Benim gibi bir kız " derken sanırım kendini tanımıyorsun. Buradan bakınca iki gram ilgi için küfür işiten ,insanlar içinde tartaklanan, yalanlara göz yuman, dayak yediği adamla hala 'evlenicez biz' diye mobilya bakan, en sonunda kendisine s....r çekildiğinde bile hala ağlayıp yalvaran çok ezik bir kıza benziyorsun.
Çocuk sana bir şey yapmamış ki, neden çocuğa kiziyorsun ?? Ne yaptıysan kendine yapmışsın. Çocuk sana iyi bile yapmış ki seni terketmiş. Yoksa sende onu terkedecek cesaret de yok, evlenir, bir ömür dayagini yerdin. O da sağda solda çapkınlık yapardı, elalemin hayat kadınlarından bir de hastalık kapardin falan. Sonra da peşpeşe iki tane doğurur 'cocuklarim için çekiyorum, eskiden hiç böyle değildi' diye mutsuzluguna kılıf bulurdun.
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs.
aksam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi.
Eh, adamın tarzı bu demek ki. İlk günden kızı kraliçe ilan edip annesiyle tanıştırıyor (şu kizlarin erkeğin annesiyle tanışmayla gurur duymasi da ayrı bir hikaye. Ne var yani tanistirdiysa, bu özel bir şey mi? Elin menapozlu kadını mi ilişkinizin değerini belirleyecek??)
Şimdi sıra o kızda... biraz da o kızı sevgi bombasıyla hastalıklı ilişkisine bağımlı yapsın.
Sen kurtulduğuna sevin ve asıl o kız için uzul bacım, boş versene...
Bu adamın yaptığı bu aşk bombası bir çeşit manipülasyon. Karşısındaki kadını haaaarika hissettirip,onun mükemmel olduğuna inandırip zamanla özü olan ayıya dönüyor. Ama karşısındaki kişi bu ilgiyi kaybetmek istemediği için ona sıkı sıkı sarılıyor ve işler tersine dönüyor.
O kadar ünlü bir şey kı, youtubeda , internette bu durumla ilgili binlerce makale,video bulabilirsin. Hatta geçen karşıma çıkan bir Instagram reklamı vardı, KKda paylaşırım diye kaydetmiştim. Sana gelsin...

Bu arada yazmadan duramayacagim, o kadar çok karı kız karı kız demişsiniz ki. Hiç farkında değilsiniz ama annesinin zihniyetindesiniz malesef siz de.

Son düzenleme:
bence kurtulduğun için fakir fukara sevındır.Sana yalan söyleyen,şiddet gösteren,karaktersiz bir adam yazdıklarını bir de sen oku nasıl seni güzel sevdiğini söyleyebiliyorsun aklım almıyor böyle mi güzel sevilir sanıyorsun!!evliliği ne sanıyosunız ki aklım almıyor çocuğun karakteri ortada onu yetiştiren anneden kraliçe asaleti beklemen abes olurdu zaten.Daha kendini ne kadar küçültebilir sin bide herden takip ediyorsun yaşın öyle küçükte değil bence.İdrak edebilmen lazım.Böyle bir adamla yaşamış olsaydım bunları adını bile düşünmemeye çalışırdım enerjisini vermesin diye okadar uzak durmanda fayda var yani..

ablacım o kadar affedilemeyecek şey affetmişsin, üstüne üstlük bütün bunları yaşayıp konuşmaya devam etmişsin gelmiş burda eski sevgililerini ve yeni sevgilisini yerden yere vuruyorsun. kusura bakma da yeni sevgilisinin boş gezen eğitimsiz kültürsüz biri olduğunu düşüneceğine bunca şeye nasıl göz yumdun madem sen öyle değildin biraz bunu düşün.
adam yapılmayacak ne varsa yapmış bakmış ki hala yanındasın, pek tabii devam etmiş şiddete, hakarete, yalanlara..
kendinizi ezdirmeyin, sizi de ezmeyecek insanlarla birlikte olun

İlk aşığım diyene düşmedim. Yüz kez yazdım bunu aslında. Bana çok gelen oldu her kıza giden olduğu gibi. Ben istemedim. Kimseye inanmadım. Bunda böyle boşluğama mi denk geldiyse basiretim bağlandı. 1 haftada oldu bittiye geldi. Annesi beni aradı. Ben silmiştim numarasını. Açtım baktım anasının gazulet sesi. Oğlu benle konuşmak istemedi çok sadık bir kisi olduğundan sevgilisi varken eski sevgilisiyle konuşamaz.! Arkadan bağırdı Bana o da.
Bazı şeylerin olacağı varsa yasaniyormus. Enayi yerine konmak üzdü beni. Onu kaybetmek değil. 9 aydir ayrı kalan onu istemeyen bendim zaten. Ama seviyordum çok Allah var

O semt kızı dediklerin adamı suya götürür susuz getirir. Onlarla 2-3 ay, senle neden iki yıl sürdü sanıyorsun? Belli ki steril yetiştirilmişsin, kötülük nedir bilmezsin, safsın, temiz bakıyorsun, az ilgiye sevgiye kedi olursun, kolay yönetilirsin. Adam damarını biliyor senin, şimdi gelse kandıramaz ama acaba dedirtir.

Takip derken ayrı bir hesabım var. Onu bilmiyor. Engellememis o yüzden. Baktım merak edip profil gizli ama biyografiye yazı yazmis asklı meskli. Klasik her kıza yaptığı gibi. Kimi bulsa hemen ilk günde biyografiye yazı yapıştırıyor.

Kimseye kanan peşinden giden biri değilim. Herkese zoru çektim hep konuştuğum kişi olarak kaldılar hepsi kaçtı. Bunda farklı bir şey oldu. İlerledi gözüm döndü aşktan resmen. O kızı bulana kadar da dönüktü. Ama yapilanlari kabul etmediğim için ayrıydım. Acaba demem. Onun bana en son yaptığı gibi ne yazmış diye merak edip basmam bile mesaja. Karşıma çıkacak yüzü yoktur zaten belki yazar ilerde ama havasını alir

Değer vermiyorlar bir de veriyormuş gibi inandırıp sonra dalga geçer gibi yanlışlıkla yapmışım diyorlar

Umarım.

Siz bu adama bağımlısınız. Şimdi sizi arasa yine ona dönersiniz.
Mümkün değil. Seviyor beni ben de seviyorum diye tamamen gitmiyordum. Bunu kullanıp kendi birini buldu o süre zarfında o gitti. Haklısınız tabi yapılan şeyleri 2 günde affedip sonra tekrar konuştum ama unutmadım yaptıklarını hep yüzüne vurdum ve asla tekrar guvenmedim. Sadece sevdim

Ahahaha töbe töbe, gülüyoruz ama kız ciddi ciddi inanmış ya.
Duygusal biriydi hep ağlardı zaten. Sözde bir tek benim için ağlamış. Neyse. Ben hatalarımın farkındayım yanlış yaptım bizi mahvettim seni kaybettim yazdı yazdı. Sonra resim attı bak bu haldeyim diye. Ağlıyordu. Seviyordum da ama barismadim yine de. Aynen senin sucundu adam olsaydın diyodum hep. Yani AA yazık ağlıyor diyip kosmuyordum ona. Ve evet ağladığına inandım

Kesinlikle haklısınız

Resim atmış ağlıyorum diye. Öfff. Mesele bu işte. Herşeyi fake.

Konu sahibi Hz. İsa gibi. Milat başlatmıs. konu sahibinden önce ve konu sahibinden sonra. Kendisi de saflığı ve temizliği ile yeryüzündeki tüm kadınlardan farklı. Sıfır noktasında. Yersek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…