Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Kiz onun evinden çıkmamış öyle dedi. İnanmasam da mantıklı geldi. Kızı binadan çıkarken gördüm şahsi evinden çıkarken değil. Tabi tesadüfen o sırada konuşuyorlarmış zaten haberim yoktu. Bu olaydan sonra kesin bir dille bitirdim. İttim onu. Zaten diyor ki sen beni ittin diye gittim. Ama 1 hafta sürmedi tekrar konuştuk ikna etti beni falan. Sonra karşı koyamadim

Iğrenç bir ilişki.
Bittiği iyi olmuş
Sen de bir psikologa falan git , ruh halin iyi degil demekki boyle bir adamla iliski yasamissin.
Eger bu konuyu o veya annesi acsaydi bana soverdiniz Çünkü öyle bir anlatiyor ki onun etrafı ooo iyi yapmışsın hak etmiş kız diyor. Ama onun annesine yapılınca kıyametler kopartiyor. Nefret ediyorum erkeklerin annelerine kız kardeşlerine bir şey yapılınca adam olmaları ama diğer kadınlara yaparken hak ettin demeleri

Allah kurtarmis seni.
Daha az önce bir uyenin konusunda kocasinin onu tek basina kapinin onune dahi cikarmadigini, hayati zindan ettigini okudum cok uzuldum.
Sizinki de buna dönebilirdi ve sonrasi cikmaz sokak olabilirdi.
Yahu yazilacak cok sey var da yazamam usenirim..
Yat kalk dua et
ASLA ama asla donme bir daha.

Sana aşığım diye ağlayan erkek kesine kesin yalancidir numaracidir alttan ne işler ceviriyodur gözünü boyamak icin numara çekiyodur zaten. Şiddet, yalan iliskinin bütün günahlarini barındırmış. Kardeşim öncelikle o ana-oğuldan kurtulduguna sevin. Geçecek inan ayrilik,enayilik,utanc her şey geçiyor. İlgi alanini dagit uğraş edin tüm kapilari kapat sakin ayrilinca sana gelmesine izin verme.

Soru olarak saydıklarınizin çoğu vardı. Onların hatrina hakaret küfür duyunca ayrılsam bile bir süre sonra geri döndüm. En azından seviyor diye düşünüyordum. Çok sinirlendi o yüzden küfür etti bana diyordum. Tabi normal değil. Ama o an öyle geliyor. Doğru olmadığını bilseniz bile sevginiz var başkasıyla aynı şeyleri yaşamak istemiyorsunuz başkası size dokunsun istemiyorsunuz. Onla devam ediyorsunuz. Bu arada 21 yaşıma kadar sırf böyle erkeklerin gazabına uğramamak için hep reddettim. Nedense buna 1 haftada düştüm.
Yani ben de normalde sizin gibi mantıklı düşünen biriydim

Çok teşekkürler. Keşke düzgün ayrilsaydi ama 2 gün sonra başkasını bulup annesine aratıp sevgilisi olduğunu haber vermesi uzdu.

Sonuna kadar okumadım. a
Kendisinden dayak yediğin sevgilinle evlenmek için çok çabalamışsın ama kısmet işte, başkasını sever döver artık.

Bugun 2 kadın daha kurban gitti böyle adi insanlara. Siz hiç mi görmez duymazsınız................

Canim sen beni dinle abla olarak; psikologa git.
Hissettigin ask degil ben sana diyim.
Katiline asik olmak bu , bi adi vardi ama unuttum.
Askin icinde siddet, hakaret, kufur olamaz.
Bunlara ask demissen ve gerisin geri hep donmussen bu adama sen saglikli dusunemiyorsundur

Genç kızlar kendilerine kötü davranan, küfür eden yetmezmiş gibi şiddet uygulayan yaratiklari hayatlarından hemen çıkarmayı nasıl öğrenecek acaba?

Bugün 3 kadın daha öldürüldü.

Uzun uzun yazmaya da gerek yok.

Böyle bir psikopattan kurtulmussunuz.

Yemişim aşkını yahu. Aşk böyle birşey değil zaten.

O sevgili olduğu kızda kurtulur inşallah bir evvel kendisinden.

Asik değilim zaten şu an. Yanlış anlasiliyorum galiba. Yapılan zoruma gitti. Benleyken onla da olması ve benim bunu hissetmemem. Ona onu sevdigimi yazarken onun görüldü atması uyudum o yüzden yazmadım demesi ama aslında sevmediği için cevap vermemesi. Bunlar acıttı

Stockholm sendromu dediğiniz. Ama ben aşık değilim. Beni sevmeyen adamı sevmem. Ölse de üzülmem dünyadan pislik kurtuldu derim

Teşekkürler yorum için rahatlıyorum sizin gibi biri yazınca

Gördüğüm en pislik heriflerin biri. Geçmiş olsun. Ders olsun herkese.
Yeni sevgilisinin şu an bu konuyu okuyup sizin gibi aaa ne biçim erkekler var Allah korusun yazdığını düşünsenize Muhtemelen yeni bulduğu da kendi gibi boş gezen eğitimsiz kültürsüz erkek yapar kadın yapamaz tipidir

Muhtemelen öyledir ya da sizin gibidir. Belki o kıza da böyle yapacak. Bu herif pislik bir herif. Kimseyi sevecek bir insan değil. Yani sizi sevmedi onu sevdi diye bir şey yok. Bu insanın kalbi yok zaten. Bu kötülüğün size özel olduğunu düşünmeyin.

Siz öyle miydiniz de 1 buçuk yıl sevgili oldunuz, şiddet gördüğünüz eski sevginizle?

Ona göre o çok seviyor. Sevdi mi tam seviyormuş öyle gözü kimse görmüyormuş falan. Dişine göre biri gelince buna yuz verince hemen aklı gidiyior. Bayılıyor biri onu sevsin ilgi gösterdim. Sevgi açligi çok fazla. Böyle sevgiye ilgiye muhtaç insanlarla kesinlikle olmayın... Ben artık olmicam. Çünkü sizin tarafınızdan sevilmedigini düşündüğü anda onu seven herhangi birine kapılıyor. Aldatma ihtimalleri de çok yüksek.

Cinsel ilişkiye zorlama, hakaret, şiddetten sonrasını okumadım çünkü gerek yok. Siz de bir dönüp okuyun bu yazdıklarınızı. Bakın daha bugün bir kadın akademisyen yakılarak öldürüldü. Kendinizi koruyun böyle manyaklardan. Adamın ne mal olduğu belli kurtulun biran evvel.

Siz öyle miydiniz de 1 buçuk yıl sevgili oldunuz, şiddet gördüğünüz eski sevginizle?
Değildim ki benden oncekiler öyleymiş benden sonraki de öyle olur. Ben bizim şirkette çalışıyor diye bir şey sandım bunu. Ailesini falan tanıyınca geçmişlerini öğrenince şok oldum yani. Eğitim önemliymiş gerçekten. Okumayan boş boş gezip kazı kız düşkünü oluyor bunun gibi

Mantıklı evet. Yalnız kalamayan insanla olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…